Merhabalar,
Oğlumu emzirmek için çok çaba sarfettim ama galip gelen o oldu. Sadece geceleri emiyor. Biz ek gıdaya erken başladık.
Kahvaltımızda akşamdan suda bekletilmiş tuzu alınmış peynir, yumurta sarısı ve bir leblebi büyüklüğünde tereyağı yediriyorum. Hepsini birlikte karıştırarak sevmiyor. Ekmeğine sürerek veriyorum. Biberon mamasına devam ediyoruz.
Öğlen yemeğinde çorbalar (sebze, tarhana, domates, yayla, mercimek(çok sevmiyor ama) şehriye )Çorbalarının içine daha önceden hazırladığım et suyu veya tavuk suyu katıyorum.(Et ve tavuk suyunu hazırlayıp buz kalıbına koydum.Her çorbasına bir iki tablet atıyorum)
Biberon maması ile hazırladığım günlük 120 cc yoğurdunu yer. Şeftali, muz, elma meyvelerini sırayla yada elma ile şeftali yi karıştırıyorum çok seviyor.
Akşamları kaşık maması veriyorum ama isteksiz yiyor yakında keseriz.
Köfte, tavuk, çok az balık(şimdilik tadımlık), çorbalarına kıyma koyuyorum.
Keyfi yerinde olursa yemek yeme problemimiz yok.
Ben 2 ay önce işime geri döndüm. Keşke bütün günümü çocuklarımla geçirebilsem.Akşam 7 gibi eve geliyorum büyük oğlumun ödevleri, küçüğün günlük olağan işleri, yemek vs derken gün bitiyor ve bana zaman kalmıyor.
Zeynepi öpüyorum....
sevgiler...
(Yazımın yarısı çıkmadı sonradan ekleme yaptım. Cümlelerimde düşüklük ve bir kopukluk varsa özür )