Merhabalar Sibel ve Özlem,
Şu kısa tanışma faslını ben de yapiim; ben Funda. 29 yaşındayım, Kadıköy'de oturuyorum. 11 Mart 2006 doğumlu Asrın bebişin annesiyim. Asrın için geçici bir süre için ev hanımı oldum. Asrın'ın gelişini öğrendiğimizden beri çocuk gelişimi ile ilgili herşey ilgimi çekiyor. O yüzden de bu siteye bağımlı oldum. Pek kısaca olmadı ya neyse:P
Demek sen de balıksın Sibel

Sulu göz olmayan balıklar olduğunu öğrenmek güzel. Karya'nın ilk kez kendi kendine uyuduğundan bahsetmişsin. Çok çok tebrik ederim. Umarım arkası gelir. Ben de doğduğundan beri kendi kendine uyuyan bir bebek hasreti çekip, çaba sarfettiğim için, yaşadığının ne büyük bir mutluluk olduğunu çok iyi anlıyorum. Asrın'da yaklaşık 1 haftadır kendi kendine uyuyor gibi bir şey. Yani arada mızıldadıkça yanına gidiyorum ama çok kısa sürüyor. Özellikle saatlerce başında beklediğim aylara kıyasla...
Ben de size bizim gündemimizden bahsedeyim. Dün akşam Asrın'ın yüzünde kızarıklıklar farkettik. Babasıyla, orada da mı varmış, bak kulakta da çıkmış derken üstünü soymaya karar verdik ki ne görelim, bizimkinin göbişi bacakları yer yer kızarmış

Şok olduk ve hemen doktorunu aradık. Bu arada psikolojik midir nedir beni de bir kaşıntı tuttu ve yarım saata kalmadı bende de Asrın kadar olmasa da aynı kızarıklıklardan çıktı. Neyseki doktor acildeymiş. Hemen gittik. Asrın bir iğne yedi, ben sıvıştım

Bir de şurup verdi doktor ikimize de. Yediğiniz bir şey alerji yapmış olabilir dedi. Azıcık biber dolması yemiştik ama ondan da allerji olur mu ya. Bir de dün Asrın'ı ağaçlık bir yere götürmüştüm. Otların arasında koşturdu durdu. Hatta ben abartıp Asrın'ı ağaçların üstüne bile oturttum. Nasıl keyif oldu bilemezsiniz. Belki de orada mı ısırıldık anlamadım ki. Neyseki bugün ikimiz de iyiyiz. Şimdilik bizden haberler bu kadar.
Umarım bu konu başlığını aktif tutmayı başarırız. Bastırın Mart anneleri