Selam canım,
Bizim dişlerle başımız hala belada çok az yemek yiyiyor zorlamamakla beraber elimden geleni yapıyorum, ama iyice zayıfladı. En son kontrolümüzden öncede 10 gün ishalden çıkınca sonuçlar baya kötü çıkmıştı. 18. ayda 10,360 gram boy 83 cm. Karma aşımızıda olduk o kontrolde. Sanırım yazmamıştım bunları. Sizde yaptırmıştınız dimi nasıl sizde son durumlar.
Kitaplar konusuna kesinlikle katılıyorum, Karyada çok seviyor ve çoğu şeyi söylüyor artık kitaplardaki. Renklere yeni başladım ben, ben söyleyince tekrarlamakla beraber hepsini öğrenmedi daha. Asrınıma koccaman afferin. Yalnız takı takma mükemmel ve bu gelişme beni çok sevindiriyor. Mesela oyuncağını kaldırmamı isterken, (çok düzenliyizdir de

) Kaldiiiii, kaldırınca kaldirdi

gibi.
Sana en son aldığım kitabın resmini ekleyeyim, çok güzel Karya hemen hemen bütün resimleri söylüyor, söyleyemediklerinede kendince bişey uyduruyor. Benim bir arkadaşım var oğlu neredeyse 1 yaş büyük Karyadan toplamda 5 kelime söylüyor sanırım.

Birde geçen alışverişe gittik beraber oyuncak mağazasına, eşime eşi aa kitapmı aldınız demiş sadece kitap görünce elimzde beğenmez bir edayla. Ben çok güldüm bu işe aslında kitap okumasa şimdi sizinki gibi olur demek geldi ama kırmak istemiyorsun bazen insanları işte.
Bizimde Karyayla şöyle atışmalarımız var ben aşkııım, o bebeeeeim, ben tatlııım, o datliiiii şeklinde çok şeker. Birde Karya beni babasından kıskanmaya başladı. Geçen babası anneni öpeyimmi yaptı, sarılıyor falan şakadan, seninkinin hıııhh diyerek bir aramıza girişi var sorma. Ben sandım ki babasını kıskandı (malum kız bizimkiler babaya düşkün olur derler). Ama bir baktım bana bir sarılışı var öpmeye doyamaz halde, anne, anne deyip. Ne güldük, tabi benimde çok hoşuma gitti.
İstanbula davetin için çok teşekkürler yolum düşerse mutlaka ararım diyeceğim, telefon yok.

Bağlantılar konusunda haklısın, şimdi sana özelden msn adresimi ve cep telefonumu yazıyorum.
Öpüyorum.