Merhaba Sibel'cim,
Size yeni dişler konusunda kolaylıklar diliyorum, biliyorum çok zor

Ama sonunda bitiyor ve herşey normale dönüyor, sen buna odaklanmaya çalış. Afferin Karyacığa, maşallah kızlarımız yaşıtlarına göre bağayı daha ilerdeler farkındaysan. Ama seni özellikle tebrik etmek istiyorum çünkü sen çalışan bir annesin ve kızınla benim kadar beraber olamıyorsun. Şu karşılıklı atışmalarınıza bayıldım bayıldım
Şu aşı konusunda ne oldu biliyor musun? 18.ay kontrolü, şu daha önce bahsettiğim idrar yolu enfeksiyonu tedavisi sonuna denk geldi. Asrın bir önceki doktor kontrolündeki tahliller ve yüksek ateş durumları nedeniyle hastaneden epey bir tırsmış olduğundan doktoru onu muayene ettikten sonra fazla zorlamak ve tatsız anılarını pekiştirmek istemedi. Tatil dönüşü yapalım aşısını, acelesi yok dedi. Ve bu ertelenen aşı işi benim aklıma dün akşam dank etti. Resmen unutmuşuz. Bu gün de müsait olamadık. Yarın götürücem doktoruna. Doktoru bu aşının birkaç hafta gecikmesinin sorun olmayacağını söylemişti ama yine de unutmuş olmama inanamıyorum
Bir konu daha var; şu idrar yolu enfeksiyonu konusu bizi birhayli üzmüştü. Asrın'ın doktoru o dönemde tatildeydi ve biz de mecburen başka bir doktora gitmiştik. Teşhisi koyan ve antibiyotiği veren bu yeni doktordu. Ne zaman ki bizim doktorumuz döndü ve kontrole gittik; öğrendik ki Asrın idrar yolu enfeksiyonu geçirmemiş

"Bu tahlillerden bu sonuç çıkmaz" dedi doktorumuz. Ayrıca idrar kültürü alınmadan bu teşhis kesinleştirilmez dedi. Bu iyi birşey çünkü idrar yolu enfeksiyonu sıkça tekrar eden önemli bir rahatsızlık. Ama 10 gün kullandığımız antibiyotiğe ne demeli

Asrın viral bir enfeksiyon geçirmiş büyük ihtimalle. Ah ah, ne kadar özen göstersen de insanın kontrolü dışında böyle abukluklar da gerçekleşebiliyor işte. O ateşli gününde asrına ateşi düşmüyor diye serum takmaktan bile bahsetmişti yeni doktor. Çok şükür o duruma gelmedi.
Bakıcı konusunda bir gelişme var mı? İyi haberlerini bekliyorum.