Gönderen Konu: Kim Nerede?  (Okunma sayısı 3484 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Kim Nerede?
« : Kasım 26, 2006, 08:29:18 ös »
Sevgili Üyelerimiz,
Forumumuzun alt kisimindaki kimin hangi sayfada oldugunu gösteren bölüm olan "Kim Nerede" bölümünü Admin gecen hafta kaldirmist. Forumda güvenlik ile ilgili ayarlar yaparken o bölümü de kaldirdi.Bazi arkadaslarimiz bu bölümün kaldirilmasina cok üzüldüler ;D  BEn de oylamayi tercih ettim. Bu bölüm tekrar acilsin ve kimin nereye baktigini görmek istiyorum diyenler ve hayir o bölüm gereksizdi kaldirilmasi iyi olmus diyenler arasinda bir anket yapalim.Sonuca göre de karar veririz.
Tek acilmasi icin Evet lerin en az % 51 oy almasi gerekmektedir.

Sevgiler
Nil
« Son Düzenleme: Kasım 26, 2006, 10:46:12 ös Gönderen: nil »

Çevrimdışı pelmu21

• Genç Üye
  • **
Ynt: Kim Nerede?
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2006, 09:48:02 ös »
acaba bu uzulenlerian arasına kendimi sokayımmı :) çünkü bi tek ben sordum :)) ya aslında bıraz garıpsedim kımse bişey sormuyo bu konu hakkında,herkes normalmiş gibi hayatına devam edince bende alla alla bu konuda bişey soylendide ben mı bilmiyorum durumuna geldim.sonra merakıma yenık düşüp sordum :) iyide yapmışım,hemende cevap geldi :)

yaptıgın oylama içinde benım içn farketmez.benım için zevklı bişeydi kım nerrde,istatislikler falan yanı boş zamanımda ugradıgım yerlerdi yada mesela'bakıyım şu hazef insanı nirde ne yapıyo' diye casusluk yapmak guzeldi :)) ama olmazsada ölmem yani :) bence kalabilir :P

kaldı 50 :D
« Son Düzenleme: Kasım 26, 2006, 09:49:12 ös Gönderen: pelmu21 »

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Kasım 26, 2006, 10:20:00 ös »
allahım cümle casustan korusun bizi, şöyle rahat rahat forumda dolaşmayı nasip etsin :P ;D
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2006, 10:43:41 ös »
Bende merakla bakiyordum valla itiraf edeyim..... :P :P

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2006, 11:34:49 ös »
 ;D Casuslar önde gidiyor oylamada:)

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2006, 09:33:46 öö »
AA "KİM NEREDE" DİYE BİR BÖLÜMÜN OLDUĞUNUN BEN FARKINDA BİLE DEĞİLİM :). NEREDEYDİ ACABA ;D ;D
BENİM İÇİN FARKETMEZ OLSA DA OLUR ,OLMASADA :)

Çevrimdışı feyzadem

• Uzman Üye
  • Feyza DEMIRTAS
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2006, 10:04:22 öö »
Acikcasi "Kim nerede" bolumunun nerede oldugunu ben de hic farketmemisim ,bence acilmasin yeniden.
Feyza          
Aral Dogukan 07/08/1999
Tan Batikan   05/10/2004

" gunesi yakaladim anne ; sana veriyorum icimizi isitsin diye " 2003
" baba sut getit siltuple" 2007
" anneciim yutfen geliysin ? " 2007/ Mayis
" ben agustos boceginden yana idim hala da oyleyim"

Çevrimdışı minel fidan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2006, 07:01:09 ös »
bende acaba benim blgsyrdamı bişiy varda göremiyorum diyodum hatta geçenlerde hicrana sordum neden göremiyorum diye oda farketmedi heralde bilmiyorum dedi ama güzel bişiydi yaaaa

Çevrimdışı özgür_ruh

• Genç Üye
  • **
    • cimcimem
« Yanıtla #8 : Kasım 28, 2006, 01:14:54 ös »
bence kaldırılsın, gereksiz...
Öykü Ada - 02.01.2005

"biz büyüdük ve kirlendi DÜNYA"m

"giyne sakin ol nütfen"

www.gadigadi.blogspot.com

Çevrimdışı arzu-defne

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #9 : Kasım 28, 2006, 01:35:22 ös »
Nil istatistikler diye bir yer vardı oda kalkmış  ::)  Bence çok iyi bişeydi keşke kalkmasaydı. Ben sıkça bakıyordum oraya. Ya da hala varda benmi göremedim
Arzu - Aralık 1972
Defne- Ağustos 2004

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #10 : Kasım 28, 2006, 01:44:33 ös »
Arzu istatislikler hic bir sitede yoktur zaten öyle acik ve detayli.O istatistikler reklam vermek isteyen siteler icin vardir.Forum kurulurken acik kalmis ve admin de kaldirmamisti.Tüm üyelerin nekadar online kaldigi nekadar konu actigi hersey acikca belirtildigi icin rahatsiz olanlarin olabilecegini düsündük.Gecen gün bir güvenlik olayi oldu.Siteyi güvene almak icin bazi özellikleri kaldirdi admin.

Bu konuda da görüs bidlirebilirsiniz ve eger güvenlik sorunu yoksa admin tekrar acabilir.BNiz severek acariz cünkü o istatistiklerde git sayimizin hergün nasil arttigi da görülüyor  ;D

Çevrimdışı D.Toyran

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #11 : Kasım 28, 2006, 01:53:24 ös »
Ben geçengün oylamaya katıldım ama buraya bişey yazmamıştım.Rengimi belli edeyim o zaman. :)
Benim için farketmez.
Benim en sevdiğim bölüm,"Son yazılan mesajlar".Çünkü yazılan birşeye hemen yanıt verebiliyorsun.
İstatistikler bölümü eğer site açısından önemli olacaksa tekrar koyulabilir ama benim için önemli değil..
Devrim 05/03/1973
Arhan  12/02/2006

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #12 : Kasım 28, 2006, 01:54:32 ös »
Yok Devrim bizim icin önemli degil.Arzu fikir bildirince herkes isterse bizim icin sorun yok anlaminda yazdim.Tabi önce admine sorariz güvenlik sorunu var mi diye.
Sevgiler

Çevrimdışı arzu-defne

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #13 : Kasım 28, 2006, 01:56:04 ös »
Nilcim tabiki ben açılmasını isterim ;) ama admin güvenlik için kapalı tutmayı tercih ediyorsa saygı duyarım. Ben oraya kim daha çok konu açmış diye değilde hangi konular daha çok okunuyor insanlar nereye daha çok bakıyor hangi başlıklar daha popüler diye bakıyordum. Burda toplumun bir kesiti olaraktan neleri daha çok gündem yapıyoruz bunu görmek iyi oluyordu :).

Sevgiler
Arzu - Aralık 1972
Defne- Ağustos 2004

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #14 : Kasım 28, 2006, 10:21:39 ös »
Ben gecenki güvenlik olayindan sonra, kapali kalsin diyorum... Acik iken arada bir ugruyorduk, ama kapali olali aradigim bir bölüm degil...
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!