Gönderen Konu: Kim Nerede?  (Okunma sayısı 3485 defa)

Çevrimdışı nosa

• Genç Üye
  • **
Ynt: Kim Nerede?
« Yanıtla #15 : Kasım 29, 2006, 08:09:53 öö »
Ben de bu bölümü farketmeyenlerdendim.Ama önemli de değil açık da olsa olur kapalı da olsa olur benim için.
"Ben gecenki güvenlik olayindan sonra, kapali kalsin diyorum... " demişsin Sibel.Ne oldu geçen gün???

Çevrimdışı sahnur

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #16 : Kasım 29, 2006, 10:57:00 öö »
bende daha önce hiç farketmemiştim böyle bir bölüm mü var mış?

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #17 : Kasım 29, 2006, 01:36:54 ös »
gecende yeni bir üye, özel mesaj yollayip benim nick´imi hacklemeye calisti,  sürekli "kim nerde" ye bakiyordu, davranislari garip gelince hemen admin ise el koydu ve o üyeyi yasakladi. Sitenin güvenligi bu tür seylere izin vermiyor. O anda kim nerde bölümünün kapanmasi sadece bir önlem di admin tarafindan.

8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı burcu

• Genç Üye
  • **
  • maaşallah deyin oğluşumaa!!!
« Yanıtla #18 : Kasım 29, 2006, 02:12:50 ös »
ya ben ne habersiz yaşıyorum herşeyden
kaldırılıncaya kadar haberim olmadı doğrusu... benim için önemli de değil varlığı ya da yokluğu ....
ama oylama sonucunu merak ettim ::)

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #19 : Şubat 09, 2007, 05:19:28 ös »
kim-nerede kullandığım bir özellik değildi bu oylamada da farketmez seçeneğini oylamıştım ama ben kaldırıldıktan sonra bikaç kez bakma ihtiyacı hissettim ve bu özellik keşke kaldırılmasaydı dedim.

herkes gibi ben de tedirginim çocuklarımızın fotoğraflarını koyduğumuz için ve ben özellikle yeni üye olup da aktif katılımda bulunmayanların neler yaptığını, hangi konuları takip ettiklerini görmek istiyorum. bu konuya hayır diyenler zaten yine de görünmekistemiyorlarsakendilerini gizleyebilirler böyle bir özellik de var nasıl olsa.