Gönderen Konu: KASIM-ARALIK 2005 BEBİŞLERİ  (Okunma sayısı 4149 defa)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
Ynt: KASIM-ARALIK 2005 BEBİŞLERİ
« Yanıtla #30 : Temmuz 06, 2007, 01:36:54 ös »
merhaba hilal
biz memeyi bırakıyoruz bu ara onunla uğraşıyorum,onun dışında köpek dişlerimiz patladı üstten alttanda karşılıkları geldi yanlara doğru devam ediyoruz. konuşma bizdede hala kelime olarak devam ediyo belli 2-3 cümle var onun dışında bizde beklemedeyiz.

Çevrimdışı burcu1

• Genç Üye
  • **
  • oğlum yağız
« Yanıtla #31 : Temmuz 07, 2007, 05:06:17 ös »
gülcan seni özlemiştik doğrusu,halitin ii olmasına sevindim,hilalcim evet burası çok hareketsiz bir sayfa yağız çok şükür yaklaşık 16 diş çıkardı ve sadece köpek dişlerinde biraz problem yaşadık,geçen gün kontrole ve karma repalini yaptırdık ilk defa biraz ateş yaptı 13 kilo olmuş ve 85 cm ortalamanın üstğnde dedi dr,konuşmasıda bayağı netleşti artık herşeyi anlatıyor hemde cümle kurarak babası işden gelince yarım saat günlük rapor veriyor,tek sorunumuz tatilden beri hiç yemiyor dr takma kafana kilosu iyi desede annelik o yemeyince çok üzlüyorum versem bütün gün sadece süt içecek neyse şimdilik bu kadar bütün bebişleri öptüm sağlıcakla kalın
****burcu*****

Çevrimdışı küçükprensim

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #32 : Temmuz 09, 2007, 09:19:13 ös »
Merhaba Burcu ve Gülcan,
biz diş olayını şimdilik bitirdik, sadeca arka azılar kaldı. Onlarında çıkması 2 yaşını bulur dedi doktor, yani yaklaşık 4 ay rahatız :o))) Gerçi Batuhanın eli ağzından çıkmıyor ama hayırlısı. Zamanı gelince dişlerde çıkıveriyor ama oldukça eziyetli oluyor. Allah başka dert vermesin, bu da geçer!
Burcucuğum, Yağızın konuşmaya başlamasına sevindim, darısı Halit ile Batuhanın başına :o)
Batuhan da iyi çpk şükür, biraz sıcaklardan şikayetçı zavallım. Bu sıcaklarda biraz zor uyuyor, sürekli uyanıyor. Uzun sürede sıcaklar devam edecekmiş. Sağlık olsun!
Burcu, Yağızın yemek yememesine takma, Batuhanda dönem dönem nerdeyse hiç birşey yemiyor, bende üstüne gitmiyorum. Arada sadece birşey teklif ediyorum, isterse alıyor. Üzülmedi anlıyorum ama üstüne gitme. Süt içiyorsa sorun değil, o gıdasını ondan alıyordur...
Herkese selamlar ve bebişleri öpüyorum.
Kendinize iyi bakın
Hilal

Çevrimdışı burcu1

• Genç Üye
  • **
  • oğlum yağız
« Yanıtla #33 : Temmuz 10, 2007, 08:16:21 öö »
hilalcim doktorda süte güveniyordur 500 ml den fazla verme dedi bende vermemeye çalışıyorum biraz biraz yemeye başladı allahtan meyve çok yiyiyor ama eti hiç sevmiyor bende yemeklerin içine dolduruyorum kıymayı ne yapayım bari çaktırmadan yedireyim diye,sıcaklardan benimkide şikayetçi ikide bir annem sırtı kaşı deyip duruyor
****burcu*****

Çevrimdışı küçükprensim

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #34 : Temmuz 10, 2007, 09:24:59 öö »
Haklısın Burcu, bu yaşta çocuklara en fazla 200-300 ml süt öneriliyor diye okumuştum. Benimkide en fazla 150 ml içiyor, onu da binbir oyunla. Meyvede sadece elma ve muz yiyor, başkalarını ağzına sürmüyor. bende şeftali, kaysısı, ... suyu sıkıyorum. En azından taze meyve suyu içsin diyorum. Elma ve muz kışında var. Neyse, diğer meyveleride bir gün yer inşallah.
Çok şükür benimki eti seviyor, yaklaşık her yemeğe koymaya çalışıyorum.
Üzülme, çocuklar her gün yeni bir huy çıkarıyorlar. Batuhan beni sürekli şaşırtmayı başarıyor...!  :D
Hilal

Çevrimdışı burcu1

• Genç Üye
  • **
  • oğlum yağız
« Yanıtla #35 : Temmuz 10, 2007, 11:03:50 öö »
yok hilalcim 500 ml şart yani yaklaşık 2 bardak,ama benimkisi bıraksan 1 lt içecek aslında sorun sütten çok biberonla birşeyler içmek bende meyvesuyu sıkıyorum,benimkide üzüm delisi akşam babası gelirken bişey lazımmı diye soruyo telefonda (bizim diyofon hep açık ne konuştuğumuzu duyacak illa beyefendide)oda hemen üzüm lazım diye bağırıyor,bide karpuz delisi bütün kapuk diyo yani önünden meyveyi alma akşama kadar yer ama öyle büskivi abur cubur sevmez sadece kaplarına aldanıp aldırıyor dedesine ama ısırıp bırakır sadece bizim yediğimiz çikolatalar var ya sütlü onu çok seviyor ama pek vermem tabiii...ha bide şimdi dondur modası çıktı külahla dondurmaya bayılıyor ama onuda az yiyor tabi,seninki yoğurt yiyomu benimki ağzına sürmez bazen yer  nerden aaklına gelirse ama bebeklikten beri hiç yediremedim ama ayran içiyor allahtan
****burcu*****

Çevrimdışı küçükprensim

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #36 : Temmuz 10, 2007, 11:27:35 öö »
Hadi ya, benimkide sütü 250 gram içiyordu, şimdi 150 gram içerse ben mutlu oluyorum. Bari birde gün içinde vermeyi deneyim. Batuhanda biberondan, daha doğrusu ağızlıklı bardaktan içiyor. Keyfi olursa bardaktan içiyor ama öteki tabiiki daha rahat!  :)
Batuhanada mümkün olduğu kadar abur cubur vermiyorum, çok nadir. Verirsem ev yapımı kek veya kurabiye, onuda yapacak fırsat bulamıyorum zaten. Genelde o tür şeyleri Batuhan uyurken yiyorum (ben maalesef severimde)  :)
Yoğurt sorunumuz yok, genelde yemeklerin yanında veriyorum. Biliyorum, etli yemeklerin yanında vermemem lazım ama oğlum zaten çok iştahlı bir çocuk değil, bir öğün daha ekleyemem! Yemek yerken artık mama sandalyesinde oturmuyor beyefendi, bir iki lokma alıp geziyor. Gezerek yiyecekmiş...! Bende biraz olsun birşeyler yesin diye katlanıyorum, yanlış olduğunu bile bile! Bizimde ayran ile hiç aramız yok.  :) Çok enteresan ya bu çocuklar. hepsi türlü türlü.
Hilal

Çevrimdışı burcu1

• Genç Üye
  • **
  • oğlum yağız
« Yanıtla #37 : Temmuz 10, 2007, 11:39:04 öö »
evet hepsi türlü türlü bizimkide su yu bile oturarak içer meyveyi herhangi birşeyi ama nedense yemek yerken gezinecek bende deliriyorum ama ne yapayım başka çarem yok ama birkaç gündür kendi yemek istediği için oturuyor bide süt vermiyorum ya acıkıyor
****burcu*****

Çevrimdışı küçükprensim

• Yeni Üye
  • *
Ynt: KASIM-ARALIK 2005 BEB??LER
« Yanıtla #38 : Şubat 14, 2008, 03:21:58 ös »
Merhaba kızlar...!
Neredesiniz? Bu sayfa gerçekten çok canlı değilmiş, biraz canlandırmaya ne dersiniz???
"Bebişler" nasıl? Umarım herşey yolundadır?
Sevgiler
Hilal
Bu arada, herkesin sevgililer günü kutlu olsun!!!!!!!!!

Çevrimdışı burcu1

• Genç Üye
  • **
  • oğlum yağız
« Yanıtla #39 : Mart 31, 2008, 04:08:56 ös »
kızlar canavarlarınız nasıl?neler yapıyor?benimkisi bu ara şarkılara taktı showmen oldu beyefendi resmen:)hem söylüyor hem dans ediyor,iştahıda fena değil 15 kilo civarında olduk,kendi giyip soyunabiliyor işlerimde bana yardım ediyor ve bayağı uslandı
****burcu*****

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
« Yanıtla #40 : Ağustos 05, 2009, 04:51:25 ös »
halitte son 2-2,5 aydır kendi giyiniyo son 1 aydır günde yaklaşık 10 kere üst değiştiriyo hiç bi şey bulamasa su içerken su döktüm gidyim değiştireyim bari diyerek dolabına gidiyo  ::) bide kalıpları kullanmaya başladı yerinde ve düzgün olarak mesele geçen acıktınmı diye sordum hemde nasıl anne öyle böyle değil yani diye bi cevap  ;D çok hoşuma gitti. ben iş arama çalışmalarına başladım kreşe karar verdim halitle gidip baktık ama o boşver anne seneye giderim ben seneye daha büyük abi olucam ya diyo ama seneyi bekleyecek hal kalmadı bizde malum ekonomik kriz  :-[ bu aralar bide pipisini keşfetti ne zaman yalnız bıraksam döndüğümde külodunu çıkarmış pipisiyle oynuyorken buluyorum. sadece oradan çiş yapıyoruz eline mikrop bulaşır diyip kilodunu giydiriyorum bazen giyiyo bazen inat ediyo bende sonra bi oyunla giydirmeye çalışıyorum. bide kudurma krizlerine giriyo hiç bi şey yokken her şey yerde koltuğun yastıkları falan zaptedilmiyo nedenini çözemedim. size acayip gelicek ama kucağıda yeni bıraktık yeni yeni yürüyo  ::) valla aklıma gelenler bunlar.