Gönderen Konu: 2002'Lİ BICIRIKLAAAR!  (Okunma sayısı 1807 defa)

Çevrimdışı merih

• Genç Üye
  • **
2002'Lİ BICIRIKLAAAR!
« : Aralık 11, 2006, 10:05:38 öö »
arkadaşlar merak ettim de , ece 4 yaşını yeni bitirdi ve yeni yeni huylar başladı biz de . herşieye cevao vermak, birşeyi en az 4 kez tekrarlatmak vs. siz dede var mı böyle yeni huylar... bunlara nasıl karşılıklar veriyorsunuz? ne gibi taktikler var? paylaşalım istedim . öpücükler....

Çevrimdışı şule

• Yeni Üye
  • *
Ynt: 2002'Lİ BICIRIKLAAAR!
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2007, 10:48:34 öö »
EVET BENİM KIZIM DA DA VAR. sANIRIM BÜYÜDÜKLERİNİN BAĞIMSIZ HAREKET ETMEK KONUSUNDA BİRAZ SERBEST BIRAKILDIKLARININ FARKINDA OLUYORLAR.VE KENDİLERİNİ ANNE BABANIN KISMİ İLGİSİZLİĞİNE TERKEDİLMİŞ HİSSETMEK İSTEMİYORLAR.BUNUN İÇİN DE DİKKAT ÇEKEBİLECEK YADA ANNE-BABANIN SÜREKLİ ONUNLA İLGİSİNİ SICAK TUTABİLECEK DİYALOGLARA GİRME ÇABASINDALAR...AYNI ŞEYİ DEFALARCA SÖYLÜYOR Kİ ANNESİ ONUNLA DAHA UZUN MEŞGUL OLSUN. O NU BIRAKIP BAŞKA İŞİYLE İLGİLENMESİN.BEN HERŞEYE KARŞILIK VERMESİNİ BENİ ÇILDIRTMAK İÇİN BİR TAKTİK OLARAK ALGILIYORUM,BUNDAN HOŞLANMADIĞIMI BİLİYOR ÇÜNKÜ.BU FIRSATI ONA VERMİYORUM.YANİ KIZMAMAYA DUYMAMAYA ÇALIŞIYORUM.Bİ SÜRE SONRA O DA PES EDİYOR.SONRA YUMUŞAYIP ILIMLI BİR SES TONUYLA BİŞEYLER İSTİYOR.İLİŞKİMİZ KIZIŞMADAN NORMALE DÖNÜYOR.BUNU DENEME YANILMA YOLUYLA ÖĞRENDİM.ÇOCUKLAR İNSANI POLİTİKACI YAPIYORLAR :) KOLAY GELSİN.....SEVGİLER

Çevrimdışı özlem doğu

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2007, 07:01:51 ös »
ARKADAŞLAR BENİM OĞLUM DA ÇOK YARAMAZ İSTEDİĞİ BİRŞEY YAPILANA KADAR ISRAR EDİYOR .HİÇ BENİ DİNLEMİYOR HELE MİSAFİRLİKTE ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR.ÇOK FAZLA ÇİZGİ FİLM İZLİYOR.
.

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #3 : Şubat 17, 2007, 09:12:31 ös »
benim oglumda özgür 2002 lilerden ;D
bana yanlız kalmak istiyorum diyor
bilgisayarı öğrenmek istiyorum diyor
oyun oynarken zamanı unutuyor.....

Çevrimdışı waterlili

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4 : Şubat 21, 2007, 10:49:48 ös »
benimkide özgür kiz...

hep sizin söylediklerinizi hep yapmak zorundamiyim??? yada
neden hep sizin söylediklerinizi yapmak zorundayim gibi laflar ediyor...

Nilüfer Saner& Eda& Ela
sen gülünce ben cok seviniyorum (Eda)

Çevrimdışı merih

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #5 : Şubat 28, 2007, 11:38:22 öö »
arkadaşlar anladığım kadarıyla  çocuklarımız tam kendini ıspat etme çağını yaşıyor... bu durumda biraz dişimizi sıkıp onları doğru yönlendirmeliyiz sanırım . sonuçta hiçbirimiz ezik çocuklarımız olsun istemeyiz öyle değil mi? napalım sabır sabır sabır... :-X :-X :-X

Çevrimdışı waterlili

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2007, 04:33:25 ös »
burasi hic ilerlememis... neden acaba?????...
Nilüfer Saner& Eda& Ela
sen gülünce ben cok seviniyorum (Eda)

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2007, 08:50:08 ös »
bencede
ahmet bu pazar yeni yasına giriyor
benim farkettiğim,oglum kocaman bir cocuk oldugu,bu sene birde kardes sahibi oldu diyemi nedir acayip olgun takılıyor.
haftaya okula kaydettiriyoruz.anasınıfına baslıyor oglum,cok mutlu,anne ne zaman acılacak okulum diyor ;)
ben yarım gün gönderdiğim kreşin anasınıfını tercih ettim,hem öğretmenler tanıdık,hem sınıf mevcutları az,hemde evimize yürüme mesafesinde yakın...

Çevrimdışı şule

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Haziran 07, 2007, 03:29:32 ös »
Ne kadar garip hissediyor insan kendini...Zaman ne kadar çabuk akmış.Benim prensesim de yarın okula kaydolacak.Oysa doğduğu gün dün gibi...İnşaallah mutlu ve başarılı bir eğitim yaşantıları olur.hepimizin yavrusuna herşeyin en iyisi layık!

Çevrimdışı *sahhmeran*

• Genç Üye
  • **
Ynt: 2002'L? BICIRIKLAAAR!
« Yanıtla #9 : Kasım 25, 2007, 11:57:50 ös »
benimde oglum 2002 dogumlu, ve 5 yasinda...
ve zaman cidden cok hizli geciyor..zamani biryerde durdura bilme imkanimiz keske olsaydiii...
Bir mum diger bir mumu yakmakla, atesinden hic birsey kaybetmez.... (mevlana)