Gönderen Konu: neden ben bişey öğretemiyorum?  (Okunma sayısı 984 defa)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
neden ben bişey öğretemiyorum?
« : Ocak 13, 2007, 07:15:02 öö »
merhaba nil;
halit 13 aylık oldu. şu sıralar 3 diş birden çıkardığı için çok mızmız.uzun zamandır kafama takılan bu konu hakkında beni aydınlatabilirsen sevinirim. ben çalıştığım için halite babaannesi bakıyo halasıda sosyoloji öğrencisi yazın hep özel eğitim merkezlerinde gönüllü olarak çalıştığı için çocuğa yaklaşımı daha iyi biliyo tabiki. halit 9 aylıktan beri 4-5 oyunu çok güzel oynuyo halası vakit buldukça ona çok güzel oyunlar öğretiyo ama sıra bana gelince çok istememe rağmen halit benden hiç bişey öğrenmek istemiyo gibi sadece benimle oyun oynamak istiyor. ben halit 6 aylıkken işe başladım 3 aylıkken ona hikaye kitapları okumaya başlamıştım resimlerine bakmayı çok seviyodu işe başlayınca tabi kitapların hepsi babanneye gitti  onlarda yırtmak istiyo dinlemiyo diye okumamış kitapları. ben dün birazını geri aldım okumaya başlayım alışsın tekrar diye biraz okudum ilk başlarda yine dinlemedi sonra dikkatini çeksin diye parmağımla takip ettim okuduğum yerleri bi kaç sayfa daha okudum sonra yine sıkıldı bu sefer okumayı bıraktım  resimleri anlatmaya başladım sonra elimden aldı kitabı kendi çevirdi ama hiç yırtmaya çalışmadı sonra sıkıldı ve elimden tutup beni oyuncaklarının yanına götürdü oyun oynadık. bu hafta 4 gün izinliydim evde halitle beraberdik onu sıkmadan üstüne çok gitmeden göz,kulak,burun öğretmeye çalıştım ama hiç oralı olmadı. ben ne kadar söylersem söyleyim o hep başka şeylerle meşgul oldu. bide babannesi biz akşam işten gelince siz gelinceye kadar çok usluydu siz gelince mızmızlanıp yaramazlık yapmaya başladı diyo buda beni çok üzüyo.sence ona nasıl davranmalıyım onunla oyun oynamalımıyım yoksa daha çok bişeylermi öğretmeye çalışmalıyım? bizi görünce yaramazlık yapması özlediğinden olamazmı
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2007, 07:17:11 öö Gönderen: gülcan »