Merhaba Sularda,
eminim hersey bir sekilde yoluna girecektir. Cocuklar ogreniyorlar vakti gelince yanliz uyumayi da yemeyi de... Bizim ki de hala uyumuyor yanliz ne oglen ne aksam. Ama yanina yatarsan 5 ila 10 dakkada daliyor. Bu da acikcasi bizi cok rahatsiz etmiyor. aksam zaten babasi yatiriyor onu, butun gorusmediklerinden ozluyorlar birbirlerini. ben odadan iceri giremiyorum bile.
Ben mesela bebek dogmadan emzirmekten kesmek istiyorum aslinda ama burda konustugum bir cok anne, iki uc senedir emzirmedikleri buyuk cocuklarinin, bebek gelince "banane ben de emecegim" moduna girdigini anlattilar. ben yarin sabah kessem sütten, alti ay var bebek gelene kadar. karar verdim, stres yapmayacagim oluruna birakacagim. esim de ayni kani da. hani hamilelikte sorunlar cikarsa ayri ama. onu da zamani gelince dusunuruz dedik. simdilik goguslerimin acimasi disinda bir sorun yok. zaten gunde bir kere, sabah...
Guzel bir hamilelik diliyorum öncelikle.
Tadini cikarmaya calis, ben pek beceremiyorum maalesef. gunler gelip geciyo, karnimin ustune elimi bi sabah bi aksam koymus oluyorum. biraz sucluluk duygusu bile var. oglan o kadar dolduruyorki gunumuzu, nerdeyse 4 ay bitiyo anlamadik nasil gecti bu zamana kadar...