Gönderen Konu: ikinci bebek istiyoruz  (Okunma sayısı 9785 defa)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
Ynt: ikinci bebek istiyoruz
« Yanıtla #30 : Mayıs 18, 2009, 01:20:38 ös »
:)

basta midem biraz bulandi simdi cok sükür iyiyim... hamileligim de cok güzel geciyor kilolari aliyoruz ::)

Çevrimdışı demosss

• Yeni Üye
  • *
  • hayatımın tadı paşammm
« Yanıtla #31 : Mayıs 18, 2009, 02:05:46 ös »

basta midem biraz bulandi simdi cok sükür iyiyim... hamileligim de cok güzel geciyor kilolari aliyoruz ::)
ne güzel darısı başıma olsun :)ama hemen değil 3-4 ay sonra olsun inşallah ozamana kadarda vazgeçmem ;) kızın kıskanıyomu peki ???

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #32 : Mayıs 18, 2009, 03:20:39 ös »

ne güzel darısı başıma olsun :)ama hemen değil 3-4 ay sonra olsun inşallah ozamana kadarda vazgeçmem ;) kızın kıskanıyomu peki ???
vazgecme canim :) insanlah gönlünce bi hamilelik gecirirsin :)

damlam önce cok istedi hic kiskanmadi ama sonradan sonraya bebek büyüdükce karnim büyüdükce biraz kiskandi ama nil ablamin yardimiyla astik bu dönemi simdi ise kardesini seviyor... insallah doguncada kiskanclik yapmaz ;)

Çevrimdışı demosss

• Yeni Üye
  • *
  • hayatımın tadı paşammm
« Yanıtla #33 : Mayıs 18, 2009, 04:31:50 ös »

vazgecme canim :) insanlah gönlünce bi hamilelik gecirirsin :)

damlam önce cok istedi hic kiskanmadi ama sonradan sonraya bebek büyüdükce karnim büyüdükce biraz kiskandi ama nil ablamin yardimiyla astik bu dönemi simdi ise kardesini seviyor... insallah doguncada kiskanclik yapmaz ;)
ne güzel canım aştığınıza sevindim  :)inşallah doğuncada kıskanmaz biraz olur heralde ama onuda atlatırsınız gibi geliyo bana :)
inşallah ilk doğumun nasıldı normalmiydi bunu nasıl düşünüyosun

Çevrimdışı dilekk

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #34 : Kasım 27, 2011, 12:01:10 ös »
slm arkadaslar epeydir bu siteyi ziyaret edemiyordum yillar önce ikinci bebek istiyoruz sayfasini baslattiim ama bir türlü ikinci bebegime hamile kalamadim saglik problemelerim nedeniyle ama denenmelere basladik sanirim kisa zaman sonra size müjdeli bi haberim olacak simdilik büyük bi heyeceanla bekliyorum....

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #35 : Aralık 07, 2011, 01:10:54 ös »
hayırlı olsu dilekk. Insallah istediğinize kavuşursunuz. Evet cok durgun buraları artık... Habersiz bırakma