Gönderen Konu: 2,5 Yaş için kitap tavsiyesi  (Okunma sayısı 2741 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: 2,5 Yaş için kitap tavsiyesi
« Yanıtla #15 : Nisan 21, 2009, 10:01:46 öö »
Merhaba,
 kücük yaslarda önemli olan cocugu kitaba !Yaklastirmak" tir.Okuma aliskanligi kazanmasi cocugun kück yaslarda büyüklerini kitap okurken görmesi, kendisine kitap okunmasi, ulasabilecegi yerlerde cocuk kitaplarinin olmasi önemlidir.Oglunuzun yasina göre kitaplar secmeli yazilari daha da kisaltmalisiniz. Diger arkadaslarin da dedigi gibi o kitabi alip yanina oturun okuyun. Yaisna ve onun ilgi alanlarina uygun kitaplar secerseniz zamanla ilgisini cekecektir.Öreign erkek cocuklari itfaiye arabalarinin, insaat konulu kitaplarinin islendigi kitaplari severler.

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #16 : Nisan 22, 2009, 09:10:44 öö »
Nil hanım yazınca hatırladım.  Ben de oğluma inşaat araçlarının olduğu çıkartmalı bir kitap almıştım.  Onu çok sevmişti.  Oğlum, ilk kitaplarını diş kaşıyıcı olarak kullanırdı.  Keçi gibi kitap yerdi anlayacağınız, ben de Nil hanımın tavsiyeleri doğrultusunda ortalıktan sevimli kitapları hiç eksik etmedim ve zamanla o kitaplar yem olmaktan kurtulup hadi anne bi tane daha oku dedirttiler:)
Ayla

Çevrimdışı GÜLÇİN

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #17 : Nisan 22, 2009, 01:10:11 ös »
cvplarınız ıcın cok tesekkurler burası harıka bır yer ve ben bırcok sey ogrenecem herhalde

Çevrimdışı banu75

• Genç Üye
  • **
  • NEVRA 23/09/2006
« Yanıtla #18 : Nisan 28, 2009, 07:45:19 ös »
Burcu bize manidar bir hediye almış. Melisin kardeşi oluyor. Mandolin yayınlarından.
Kardeş bekleyen miniklere tavsiye edlir.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #19 : Nisan 28, 2009, 08:51:54 ös »
Banu yoksa  benim bekledigim ve senin bize vermen gereken bir haber mi var:)Yoksa ön hazirlik icin mi?
 Ayla Hanim gecen gün siz geldiniz aklima. Bir kutuda "Isirilabilecek, yenebilecek koklanabilecek "kisacasi  yirtilmasindan korkmadigimiz ve cocuklarin her duyu organiyla yasayabiecekleri kitaplari var. Baktim bir cogunun köseleri kemirilmis:)

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #20 : Nisan 29, 2009, 07:34:32 ös »
:))  O kitaplar yine çıktı ortaya bu sefer de Ayda için.  Zavallı kızım ikinci el (daha doğrusu ikinci ağız) kitapları kemirmek durumunda.  Ama ilginçtir, Ayda abisi gibi sadece kemirmiyor,  kitapların sayfalarını açıp kendince okuyup inceliyor da.    Her çocuk başka oluyor diye buna diyorlarmış demek:)
Ayla

Çevrimdışı banu75

• Genç Üye
  • **
  • NEVRA 23/09/2006
« Yanıtla #21 : Nisan 30, 2009, 07:51:07 ös »
Henüz hamile değilim Nil. Haziran gibi düşünüyoruz.
Ayla gerçekten her çocuk farklı, kardeş de olsalar onları birbiriyle kıyaslamamalıyız. Herbiri tek benzersiz ve çok özel.
Nevra hiçbir kitabını ağzına götürmedi ki epey erken tanışmıştık kitapla..Bakalım kardeşi neler yapacak.
Bu aralar sürekli iki kardeş istediğini söylüyor, bi kız bi erkek olacakmış onları besleyecekmiş. Beni korkutuyor bu isteği.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #22 : Nisan 30, 2009, 09:02:16 ös »
Her cocugun kardes olsa da hatta 2 dakika arayla dogsada nekadar farkli olduguna her dakika sahit oluyoruz evde.3 üde bambaska cocuklar. Bu okadar güzel birsey ki. Anlatayamayacagim kadar mutluluk veren bir zenginlik. Bugün Serdar diyordu Timur her an " Ne oldu sebeklik bir durum mu var hemen müdahele edeyim" modunda dolaniyor evde. Tunay " Hmm karistiracak arastiracak deneyeceksem her ortama varim abi" diye dolaniyor, Tuana da "Ben buralarin kraliyim, eger burun havaya kalkacaksa ben hazirim" modunda..
 Banu Melis serisinin degisik kitaplari var sanirim. Ben baktim netten  Türkce kitaplari arastirirken dikkatimi cekti.Demek Nevra da ikiz kardes istiyor. Tuana da hep "Keske 3 bebegimiz olsaydi" diyor :o

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #23 : Nisan 30, 2009, 09:26:49 ös »
:)

Bu fotografi görünce burasi geldi aklima. Timur kitabi kemirirken Tunay da herzanki gibi "Haydi bire efelerrrr" modunda.
« Son Düzenleme: Nisan 30, 2009, 09:28:27 ös Gönderen: Nil Tuncali »

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #24 : Mayıs 01, 2009, 10:14:21 ös »
Maşallah çok şekerler Nil Hanım . Çoookkkk hoşuma gittiler bende istiyorum onlardan  ;D ;D ;D
Benim için öpermisiniz.

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #25 : Mayıs 02, 2009, 09:19:31 öö »
Ay Nil bayildim senin oglanlara... cooookkkk tatlilar yaaaa...

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #26 : Mayıs 03, 2009, 08:21:50 ös »
Tesekkürler arkadaslar. Özenenlere Allah böyle ikisi biryerde mutluluk nasip olsun diyorum :)