Gönderen Konu: Eylül 2006 bebekleri!!!  (Okunma sayısı 55423 defa)

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
Eylül 2006 bebekleri!!!
« : Ocak 16, 2007, 11:16:11 ös »
Bizimle birlikte bir iki daha eylül 2006 bebegi var, biliyoruuuum. Haydi bizimde sayfamiz olsun  ;D Gelin bebeklerimizin gelisimlerini paylasalim...

Akasya-Lara miz 23. Eylül dogumlu... 2760 gr ve 49 cm olarak dogdu. Cok minnacikti bebegim ama simdi toparladi 6200 gr su an... ve 63 cm. Sag kalcamiz tam gelismemis olmasindan kaynaklanarak, 9,5 haftadir kalcasini düzeltmesi icin bir alet takiyoruz. Yarin kontrolümüz var, insallah düzelmistir. Ayrica dogum esnasinda boynumuzda kas sIkIsmasi olmus. bu yüzden kafasini sag tarafa ceviremiyordu, fizik tedavisi görüyoruz, düzeldi simdi... Emziriyorum bebegimi... Allahtan gaz sorunumuz da yok. Gece uykumuz düzenliydi normalde. 23 ten 3´e kadar 3´ten de 8´e kadar... Ama kalcamizdan dolayi kullandigimiz aletten dolayi, birde biraz hasta oldugumuzdan dolayi biraz düzenimiz bozuldu ama iyileselim yine düzene sokariz.

Siz ?  :D ;D :) ;)
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı banu75

• Genç Üye
  • **
  • NEVRA 23/09/2006
Ynt: Eylül 2006 bebekleri!!!
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2007, 09:53:18 ös »

Merhaba benim de 23 Eylül doğumlu Nevra adında bir kızım var. Nevra 50 cm 3360kg doğdu. Şu an yaklaşık 7500 64cm. Bizim de gece uykularımız ilk günden bu yana düzenli, fazla gazımız da yok. Sanırım bu ekinoks kızları çok mücadeleci ve uyumlu. Ben de emziriyorum.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2007, 10:32:22 ös »
 ;D Biliyordum fazla zaman yanliz kalmayacagimizi...

Aaaaa, demek kizim ile ayni günde dogdu Nevra... Bu arada Nevra ismini daha hic duymamistim, ama cok hos bir isim... Masallah nevraya.
Bizimde carsamba günü kontrolümüz vardi, kalcamiz düzelmis, bizde o aletten kurtulduk cok sükür. Artik yine özgürüz. Yerde tepinmekten cok büyük zevk aliyor akasyam. Ayrica bir kac gündür müthis sesler cikariyor. Cigliklar atiyor, anlatiyorda anlatiyor agucadan. Birde biz onunla konustukmu cevap verirmis gibi konusuyor.

Sana ve Nevraya sevgilerimizi yolluyoruz...  :-*
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #3 : Ocak 22, 2007, 05:19:37 ös »
efendiimm, bizde 7 eylül doğumluyuz..ismimiz elif bade..tam da hani internette de hesaplayıcılar vardır, ya da dr.lardaki yuvarlak hesap çizelgesindeki tarihte doğdu hanımımız.. ;Dtabi sezeryan olmasınında bu tarihi tutturmasında faydası oldu..napalım, bekledik gelmeyince dr.umuz oyalanmayalım dedi... ;) epidural sezeryanla geldi cücemizz..2.900 doğduk, şimdi 4,5 aylığız ve 6,5 kg yuz...anneyi emmeye devam..dr tattırmak için bir şeylere başlayabilirsin dedi ama açıkcası henüz cesaret edemedim...çay kaşığı hesabı havuç suyu ile başlıyım diyorumm.. ??? eminde diilim..biraz daha beklemek istiyorum erken olmasın..sonra ya bırakırsa memeyi diye korkuyorumm..uyandı gitmem gerek..

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #4 : Ocak 22, 2007, 10:11:34 ös »
sizde hosgeldiniz, ne kadar güzel kisa zamanda üc olduk  ;D

Bizimde 1. subatta doktor kontrolümüz var hemde asimiz. O zaman bende soracagim basliyalim mi diye. Bende senin dedigin gibi korkuyorum, bakalim artik... Bu arada sizin ilk bebisleriniz mi?

Bizim birde 3,5 yasinda ablamiz var...

sevgiler...
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı banu75

• Genç Üye
  • **
  • NEVRA 23/09/2006
« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2007, 06:44:16 öö »

Nevra ilk ve tek çocuğum. O da çok bağırıyor bu aralar. Birkaç gündür dışarda işlerim vardı, gelince oyuncaklarını çok özlemiş oluyor.

Ek gıdalar konusunda nereden duyduğumu hatırlayamadığım bir bilgi var kafamda; gıdalara tatlılarla başlamayın, onların tadına varınca sebzeleri daha zor kabul edebilirmiş.  Ben bir iki kez yoğurt verdim. Teyzemde organik süt, kefir ve prebiyotik yoğurtla mayalanmış taze yoğurt görünce dayanamadım..

Sibel sanırım Almanyada, bobo neredesin bilmiyorum ama benim Eylül doğumlu çocuğu olan iki üç tanıdığım var ve oyun grubu planlıyoruz. İstanbul Anadoludaysan bekleriz..

Çevrimdışı suhendan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2007, 05:04:59 ös »
Merhaba ,

Oğlum Demir 11 Eylül doğumlu. 49 cm ve 2890 gr doğdu. Şimdi 8200 gr ve 67.5 cm. Emziriyorum. Ben de ufak ufak diğer yiyeceklerden tattırmak istiyorum. Geceleri hala 3 kez kalkıp emiyor. Alışkanlık haline mi getirdi bilmiyorum. Çok şükür bunun dışında herşey yolunda. Ben de anadolu yakasında oturuyorum. Bebişleri tanıştıralım bir ara ...Sevgiler.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #7 : Ocak 23, 2007, 10:51:49 ös »
Selammmmm....

Akasya ve nevra bugün 4 aylik oldular....

Suhendan sende hosgeldin!!!  :) Bu arada banu75 senin ismin banu galiba... bobo ve suhendan sizin isimleriniz  neydi acaba... hani hitap ederken daha kolay olsun yani...

Masallah demire, baya kilo almis ve büyümüs... ne güzel banu birisi daha katilacak oyun grubunuza... Bizim burda maalesef yok böyle imkanimiz, ufak yerde yasyioruz, türklerde az  :(

hepinize sevgiler...
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #8 : Ocak 23, 2007, 10:53:00 ös »
unutmustum....

kati besinlere gecis ile ilgili bir yazi bulmustum, buraya kopyaladim...

http://www.cocuksevgisi.com/forum/index.php/topic,1711.0.html

bir göz atin isterseniz...

:-* :-* :-*
« Son Düzenleme: Ocak 23, 2007, 10:53:08 ös Gönderen: SiBeL1981 »
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı banu75

• Genç Üye
  • **
  • NEVRA 23/09/2006
« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2007, 07:51:27 öö »

Sibel çok teşekkür ederiz Nevrayı da düşündüğün için, çok incesin.
 Evet ismim Banu.
Nevra dün gece halsizdi ve garip kokulu kaka yaptı. Ateşi yoktu, normalde kendisi uyur ama gece uykusuna direnir, dün gece hiç gıkı çıkmadan uyudu. Allahtan az sonra kontrolümüz var.

Sibel inşallah gerçekleşir oyun grubumuz..

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2007, 07:58:54 öö »
Banucum insallah birseyi yoktur nevranin... Doktora gidip geldikten sonra haberdar et bizi...

Demek gece uykularina direnerek yatiyor, bizim cadi da gündüz uykularina direniyor... Kalca sorunu icin taktigimiz alet döneminde sallayarak uyuyordu sadece, ama o alet ciktigi günden beri artik kendi basina uyuyor...

Insallah gerceklesir dedigin gibi oyun grubunuz ve biz hic olmazsa burdan grubunuzun fotolarini görürüz...

sevgiler...
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı suhendan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #11 : Ocak 24, 2007, 10:35:31 öö »

Benim ismim Sühendan,

Memnun oldum tanıştığımıza. Şu an çalışmıyorum. Sanırım birkaç ay içinde tekrar çalışmaya başlayacağım. Bostancıda oturuyorum. Sizler nerede oturuyorsunuz ?

Oğluma arada sırada tatsın die birşeyler veriyorum. Bu sabah birçay kaşığından az yumurta verdim. Böyle böyle değişik tatlara alışsın.
Hep anne sütü, sıkılmıştır yavrucak :)

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #12 : Ocak 24, 2007, 11:32:02 öö »
Merhaba sühendan, bende memnun oldum...  :)

Ben almanyada yim  :'( :'( :'( Ama banu yakin herhalde sana... Bobo nerden acaba?

demek sen basladin azcik azcik vermeye... Neler ile basladin, ve ne zaman, begendimi demir?

8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı suhendan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #13 : Ocak 24, 2007, 12:03:50 ös »

Merhaba Simone,

Aslında oğluşuma henüz düzenli olarak ek gıda vermiyorum. Tadına baktırıyorum. Henüz yumurta, peynir ve patatesin tadına baktı. Sevdi sanırım. Bir arkadaşım 6 ay başka hiçbirşey t. Şimdi oğlu çok yemek seçiyor ve zorlanıyor. O nedenle ufak ufak vereyim diyorum.

Evet Bobo sen nerede oturuyorsun?

Çevrimdışı suhendan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #14 : Ocak 24, 2007, 12:05:36 ös »
Merhaba Sibel diyecektim yaw

Aynı anda oğluşumla ilgilendim ve yenisiyim buraların çooook özür dilerim :(