Gönderen Konu: Eylül 2006 bebekleri!!!  (Okunma sayısı 55521 defa)

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
Ynt: Eylül 2006 bebekleri!!!
« Yanıtla #15 : Ocak 24, 2007, 12:09:22 ös »
ismim SiBeL yanliz  ;)

Bende öyle ufak ufak baslatmak istiyorum, bir haftanin gecmesini bekliyorum. Doktor kontrolümüz var, onada danisip basliyacagim hayirlisiyla... Bakalim artik bizim cadi napacak...

sevgiler..
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #16 : Ocak 24, 2007, 12:10:01 ös »
Önemli degil, hepimizin basina gelen seyler bunlar...  :D ben mesaj yazarken sende düzeltmisin zaten...  ;D
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2007, 12:10:31 ös Gönderen: SiBeL1981 »
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı suhendan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #17 : Ocak 24, 2007, 12:48:43 ös »
Sibel,

Yazdığına göre senin bebişin gece bir kez kalkıyor. Doğru mu ? öyleyse çok iyi. Bunu sağlamak için bir yöntem uyguladın mı ? Bebişin kendisi mi düzene soktu uykusunu. Benimki gecede 3 kez kalkıyor. Bence fazla bu aylar için. Yani öyle diyorlar. Bir ya da iki kez kalkmalıymış. Ne yapmalı bilmem...

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #18 : Ocak 24, 2007, 01:00:09 ös »
Akasyam aksam 10 gibi uyur, gece 3 de ve 7 de kalkar emer ve sabah 10 a kadar da devam eder uyumaya... ama bazi gecelerde bir kere uyanir... ama genel olarak 2 kere uyanir...

Bu cocuktan cocuga farkli bence 1-2 kere kalkmaliymis demek te yanlis, cünkü cocuktan cocuka cok büyük farklar yasanabiliyor. Bence PEDAGOJİK DANIŞMANLIK > Uyku Alışkanlıkları > 4 ay düzeni isimli konuyu ve orda bulunan diger konulari da okuyabilirsin... Benim bir arkadasimin kizi 11 aylik ve hala gece 3 kere kalkar...

Ben bunu saglamak icin hic bir yöntem uygulamadim. Kalca cikikligindan dolayi 9.5 hafta bir alet takiyorduk. Son dönemler cok acayip rahatsiz etmeye baslamisti o alet, ve sadece sallayarak uyutabiliyorduk, ve bazen gece 1 de ancak uyuyordu. Ama o alet cikinca demek öyle bir rahatladi ki, kendisi düzene girdi cok sükür...
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı suhendan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #19 : Ocak 24, 2007, 02:03:18 ös »

Sanırım haklısın Sibel,

Daha sık acıkıyor belki. Gündüzleri daha az emiyor. Onun da etkisi olabilir. Sağlıklı olsun , emsin de , ne yapalım kalkarız geceleri...

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2007, 08:32:15 ös »
banu naptiniz? Doktor ne dedi?
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı banu75

• Genç Üye
  • **
  • NEVRA 23/09/2006
« Yanıtla #21 : Ocak 24, 2007, 08:53:56 ös »

İyiymiş, ikinci karma aşısını olduk. Bir de Koray tutturdu Rota aşısını.. Ne kadar aşı varsa yaptırdık >:(

Biraz gazlı ve mızmız bir akşamdı. Kayınvaldemlere yemeğe gitmiştik, herkesin başını şişirip döndük.
Ek mamaya 24. hafta da başlayacakmışız. Arada birşey vesek mi dedim, annelerin memesinden süt değil başka şey gelirdi o zaman dedi, bir de hızlı kilo verdim diye azarladı. Her seferinde iyi bir fırçalıyo zaten. Herkese iyi ve kesintisiz bir uyku dilerim.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #22 : Ocak 24, 2007, 09:03:59 ös »
iyi oldugunuza sevindim... Asinizi da olmusunuz. gecmis olsun... Bizim de 1. subatta 2. karma asimiz var, bakalim bizim doktor ne diyecek ek gida hakkinda... Demek firca yedin  :D Kac kilo aldin hamileliginde, simdi ne kadar sin, sormasi ayip  ::)

Ben 11 kilo civari almistim hamileligimde. 53 kilo ile hamile kalmistim. Dogumdan sonra 58 kiloydum, sonra 60 kilo oldum  >:(, simdiyse 56,5 a düstüm ve yavas yavas vermeye bakiyorum iste...

Bizim cadi simdi babasiyla oyun oynuyor, 22 ye dogru emzirip yatiririm. Kesintisiz uyku yok bize, ama buna da sükür...

:-* :-* :-*
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı suhendan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #23 : Ocak 24, 2007, 09:45:39 ös »

Merhabalar,

Benim oğluşun uyku saatini sabitleyemedim bir türlü. Akşam 21.00 da uyurdu.Şimdi gündüzleri çok uyumaya başladı.Akşam uykuları kaydı. saat 22.40 ve hala uyumadı. Gündüz uykusu geldiğinde deliriyor. Uyutmazsam ağlıyor. Bu nedenle oyalayamıyorum. İleriki aylarda toleransı artar mı acaba uykusuzluğa bilemiyorum. Sizin bebişler de çok huysuzlanıyor mu uykuları gelince. Ayarlayabiliyor musunuz uykularını ?

Bu arada ben hamileyken çok fazla kilo aldım. Utanarak söylüyorum 22 kilo. Şimdi 7 kilo fazlam var. 61 de takıldım kaldım. Kilo filan veremiyorum. Biraz fazla hareket etsem sütüm azalıyor. Artık çalışmaya başlayınca veririm die düşünüyorum..

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #24 : Ocak 24, 2007, 09:51:37 ös »
hmmm bizim cadinin uykusu gelsin o da mizmizlaniyor, gündüzleri baya direniyor, hem uykusu var hem yatmak istemiyor, ama sonra uykusuzluga yenik düsüp söylene söylene uyuyor. PEDAGOJIK DANISMANLIK- Uyku aliskanliklari bölümünde baya faydali bilgiler var. ...

Iyi vermisin yine kiloyu, bende spor yapiyorum, havalar güzel iken paten kayiyordum, simdi evde egsersiz ve tae-bo yapiyorum.
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı suhendan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #25 : Ocak 24, 2007, 10:30:37 ös »

O bölümü okuyarak fanı oldum zaten bu sitenin. daha önce sallıyordum oğluşu. Büyükler müdahele edip alıştırmıştı. Forumdaki yazıları okuduktan sonra 3 gün uğraştım şimdi kendisi uyuyor. Çok rahat ettim o açıdan. Ben gündüz uykularını azaltmak istiyorum ama oğlan uyumak istiyor. Neyse o da düzene girer.

Ben aslında tenis oynuyordum.Hamile kaldıktan sonra devam edemedim tabii. Ama tekrar kortlara döneceğim. Havalar düzelsin. Bakıcımı ve bebişi alıp tekrar başlayacağım. Evde koşu bandım var, spor yapmaya  hafif hafif başlasam iyi olur.

Aklıma gelmişken acaba başka tenis oynayan var mıdır üyelerden. Bi topic açiim ben :)

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #26 : Ocak 24, 2007, 10:33:24 ös »
valla bilemem, belki vardir... bende seyretmesini severim  :D australien open var ya simdi....
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı suhendan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #27 : Ocak 24, 2007, 10:38:14 ös »

Eveeeet,

Federer'in maçı olsa da seyretsem oğlum uyumuşken

Bugün Nadal 'ın maçı vardı ama Demir uyanıkken tv açmıyorum. Seyredemedim o yüzden. Ne oldu sonucu bilmiyorum.

Bu arada çocukken hep patenlerim olsun isterdim :))

Çevrimdışı banu75

• Genç Üye
  • **
  • NEVRA 23/09/2006
« Yanıtla #28 : Ocak 25, 2007, 06:38:32 öö »

Ben 59 kiloyla hamile kalıp 73kg da bitirdim. Şu an 58kg. Aslında çok çabuk verdim sayılmaz. Ben de eski bir lisanslı voleybolcuyum ve evlenene kadar düzenli spor yaptım. Doktor kas ve su kaybetmemden endişelendi sanırım ama ben tatlı ve hamurişi dışında herşeyi yedim. Fazladan meyva, su ve süt tükettim. Biraz soluk bir tenim var ve küçük suratlıyım sanırım suratıma bakıp üzülüyor doktor ;D

Gündüz uykularını kızıma bırakıyorum, 3 saati çok geçirmemeye çalışıyorum. Bu hafta hep dışarda olduğumuz için arabada uyumayı da sevdiğinden düzeni şaştı azıcık. İki gündür akşam 10da yatıyor. 4 te uyanıp sonra 7 de bizimle kalkıyor. Öğlen 5 saati geçmiyor..

Önemli olan sanırım toplamda kaç saat uyuduğu. Sühendan bir topla bakalım kaç saat uyuyor.

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #29 : Ocak 25, 2007, 10:28:17 öö »
bu oyun grubu işi çok iyi olurdu çok isterdim açıkcası hem ist.da oturmayı (çünkü ist.luyum) hem de oyun grubuna katılmayı..ama maalesef  ben iş sebebiyle eskişehirde yaşıyorum, adım burcu..benimde ilk bebişim..sanırımda tek kalacak..çalışma hayatı zorlayacak gibi gözüküyor..henüz çalışmaya geri dönmedim, bir süre daha idare edebilirim diye düşünüyorum..bakalım...ben de hali hazırda uykularını düzenlemeye, sallamadan uyutmaya uğraşıyorum..bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim..çok değişken olabiliyor, o zamanda ne yapacağımı şaşırıyorum...neyse tek derdimiz bu olsun, uğraşıcaz artık..napalım bi kere baş koyduk bu işe... ;D