Gönderen Konu: Almanca Oyun Grubu  (Okunma sayısı 4707 defa)

Çevrimdışı funda-tuana

• Deneyimli Üye
Almanca Oyun Grubu
« : Ocak 17, 2007, 01:16:05 ös »
Merhaba,
ben Almanyada doğdum büyüdüm. Fakat Eşim Almanyaya yerleşmek istemedi, bu yüzden Türkiyede / İstanbulda yaşıyoruz. Ben kızımla (2aylık) sürekli Almanca konuşuyorum. Arkadaşlarım ve Akrabalrım arasında onunla Almanca konuşabilecek kimse yok. Bu yüzden Kızımla birlikte İstanbulda bir Almanca oyun gurubu arıyorum. Fakat henüz bulamadım. Nereden bulabileceğim hakkında bir fikriniz var mı?

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Almanca Oyun Grubu
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2007, 08:53:23 ös »
Merhaba,
hosgeldiniz forumumuza.
Türkiye´de nerede oyun grubu bulabileceginizi malesef bilmiyorum.Yalniz forumumuza anne baba yorumlari bölümüne "Almanca Oyun Grubu" diye baslik acip diger annelere bu istediginizi duyurabilirsiniz.Forumumuzda Türkiye´de olup cocuklariyla Almanca konusan anneler var sanirim.Onlarla bir grup kurabilirsiniz.Ayrica siteye yeni gelecek üyeler bu baslik sayesinde sizi bulabilir.Eger imkaniniz varsa kizinizla birlikte yapacaginiz Almanya ziyaretleri de konusma gelisiminde 2 dilli egitim yöntemini destekleyecektir.Özellikle biraz daha büyüdügü zaman bu sekilde Almancanin anadili olarak konusuldugu ortamlara girmesi cok yararli olacaktir.

Çevrimdışı kizimzeynep

• Yeni Üye
  • *
Ynt: Almanca Oyun Grubu
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2008, 01:47:36 öö »
merhaba...istanbulda almanca oyun grubu almankonsolosluguna bagli bir özel anaokulunda mevcut...yarim gün....privatschule der deutschen botschaft....umarim yardimci olmusumdur...bende düsünüyorum cünkü kizimi oraya vermeye...

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #3 : Ekim 31, 2008, 06:01:46 ös »
funda istanbulun hangi yakasinda oturuyorsun? Biliyorsun bende almanca konusuyorum. Selin'e uygun bir oyungrubu buldum. Atasehirde. Yarin görüsmeye gidicegem, tam zamaninda aramisim yeni bir grup olusturuyorlarmis. Eger avrupa yakasinda oturuyorsan rumelihisarda Small Hands var. Daha fazla bilgi istiyorsan bana msg. yolla!

pardon Nil simdi fark ettim pedagoji bölümüne yazmisim !!!
« Son Düzenleme: Ekim 31, 2008, 06:04:16 ös Gönderen: manolya »

Çevrimdışı funda-tuana

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4 : Kasım 01, 2008, 01:42:17 ös »
canım ben bir seneyi aşşkın oldu istanbuldan taşınalı, şimdi tuncelide oturuyoruz.
2009 da tuana yi almanyada altı ay kindergartene göndereceğim kismet olursa.
6 ay orada klacağım annemin yanında. eşim askerde olacak.
başvurularını yaptırdık almanya da iken.
Yinede ilgin için teşekkür ederim canım.
İstanbulda iken kartal da oturuyorduk

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #5 : Kasım 01, 2008, 03:19:56 ös »
hayirli olsun :)

bizde bugün okulu gezdik. Begendim, yakinda balsiyoruz

Çevrimdışı brise

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2009, 12:59:37 ös »
merhaba
ben de kizimi almanca konusulan bi anaokuluna vermek istiyorum. atasehir dekinden memnunmusunuz? kizim subat 2006 dogumlu. bilgi verirseniz seviniriz.

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2009, 01:05:12 ös »
merhaba Atasehirde bir türlü gerceklestiremediler ve sonra haber kesildi. Sanirim kreste el degistirmis. Biz Maltepede oturuyoruz ve Dragosta almanca egitim veren bir anaokul bulduk oraya devam ediyoruz. Cok cici bir alman ögretmenimiz vardi ama iki cocuklu modada geldigi icin zorlandi. Simdi yeni bir ögretmen geldi.  Anadolu yakasinda baska almanca oyungrubu tarzinda Kanlicada var.

Çevrimdışı brise

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2009, 01:12:46 ös »
okulun internet sitesi varmi ? olmazsa bi gelip görmek isterim. yeni sezon icin simdiden bakmaya basladim. umarim biseyler buluruz kizimiz icin. aslinda yarim gün anaokuluna göndermek istiyoruz. almanca olsa cok iyi olur diye düsünüyoruz. kanlicada bir tane bulduk, almanca egitim veriyorlarmis, aradim. gidip görmek istiyorum orayida.

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #9 : Mayıs 04, 2009, 02:14:18 ös »
Kanlicaya yakinsaniz kesinikle tavsiye edecebilecegem bir yer. Oraya giden arkadasim var, oda forumda(Banu75),Kanlica konusunda detailli bilgi verebilir.

http://www.kucukyetenekler.com.tr/    bu kizimin gittigi okul.

Çevrimdışı irem_fatih

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Mayıs 12, 2009, 07:11:04 öö »
merhaba Atasehirde bir türlü gerceklestiremediler ve sonra haber kesildi. Sanirim kreste el degistirmis. Biz Maltepede oturuyoruz ve Dragosta almanca egitim veren bir anaokul bulduk oraya devam ediyoruz. Cok cici bir alman ögretmenimiz vardi ama iki cocuklu modada geldigi icin zorlandi. Simdi yeni bir ögretmen geldi.  Anadolu yakasinda baska almanca oyungrubu tarzinda Kanlicada var.
Merhaba manolya bende cok arastiriyorum almanca anaokularini ve dragostakine gondermeyi dusunuyorum nasil memnnunmusunuz cabuk almanca ogrenmeyi gosterdimi cocugunuzda ve tum gunmu almanca konusuluyor simdiden cok tesekkurler.