Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma sayısı 209037 defa)

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
kestane kebap yemesi sevap
« : Ocak 22, 2007, 04:01:07 ös »
selam arkadaşlar,

farklı topik altında arkadaşlarla başka sohbetlere dalınca böyle bir başlık atmak gereği hasıl oldu. Efenim ben Sibel, bazılarınızın tanıdığı üzere Karya adında 10 aylık bir kızım var. Buraya her türlü sıkıntınızı, keyifli anınızı kısacası yazmak istediğiniz herşeyi yazabilirsiniz, ben paylaşmak için burada olacağım

ilk sözler benden ama pek keyifli diil malesef haftaya kötü başladım, kızım sabahtan hiç yapmadığı şekilde benden ayrılmak istemedi (daha öncede yapardı ama bu sefer daha bir değişikti) onu zor bırakıp işe geldim, burada üstlerimden birriyle kapıştım, akşam ablam bir operasyon geçirecek ve ben az önce söylediğim sebepten erken de çıkamam kesin, yanında olamayacağım için acayip daralıyorum uuuff

bu kötü bir başlangıç oldu ama nolur idare edin,

görüşmek üzere, sevgilerimle,,,
taze resimler geldi hanııım url=http://tickers.families.com][/url][/img][/url]

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
Ynt: kestane kebap yemesi sevap
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2007, 06:41:29 öö »
sibelcim geçmiş olsun canım çok. inşallah ablanın iyi haberlerini verirsin bugün zaten stresliymişsin dün buda amirine patlamış sanırsam  ;D

karya daha küçük ara sıra yapacak bunu fazla üzülme dicem ama bende halitten biliyorum insan hem üzülüyor hemde suçluluk duyuyor o uzanan minicik ellere arkanı dönüp giderken. halitte 13 aylık ve halasını çok seviyo ama yine ayrılırken bi bakışı var sanki çaresizim ne yapayım katlanıyorum der gibi  :(

bu arada sevgili dilebenden sizin için kendimi feda edicem bugün nette akapunktur dr u arıcam haliti dr a götürmek için izin alıcaktım aynı güne denk getirip bende gidicem ayda 4 kilo versem 5 ayda 20 kilo şubattan başlasak hazirana kadar 65 kilo olurum temmuzda mayomla denize girerim artık ha ha ha  ;D ay çok havaya girdimm ben ya

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2007, 08:34:38 öö »
merhaba arkadaşlar,
ben geldim ;) tekrar geçmiş olsun. Karya'ya gelince çalışan anneleriz biz maalesef alışmak zorundayız. Bartu da her sabah yapışır kıyafetime bırakmak istemez. Bir şekilde kaçıyorum. ama bazen kolye falan taktıysam koparıp atıyor  ;D
Gülcancım canım sen dene 1 ayda 4 kilo verirsen bende gideceğim. Bugün Ender Saraç'ın 3 günlük diyetini yapacağım diye akşamdan komposto ve lahana çorbası hazırladım aman o ne tat öyle ikisi birbirinden iğrenç :o
bakalım zar zor çorbayı içeceğim. herşeyden önce sağlık.
Günaydın hepimize inşallah huzurlu bir gün geçiririz.

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2007, 08:44:11 öö »
Sağol Gülcancım, ablamın durumu iyi çok şükür, atlattı durumu,ben çok üzüldüm ama. Amiri sorarsan haklısın ama birikmişlerde vardı, patladım artık.

Demek akupunktur işi tamam, size kolay gelsin.Akupunkturla verilen kilolar birsüresonra geri dönüyor diyenler var aman dikkat canım.

Diebenden canım takıolayı nerde ben evden çıkınca takıyorum wallayoksa kulaklar anında uzuyor ;D Sizin kimler bakıyor çocuklara kızlar?

Ha lahana çorbası tansiyonu olanlara pek iyi gelmiyor canım bir arkadaştan biliyorum, aman dikkat. Evt tadı da iğrençmiş dimi :P

Ben bugün evdeyim kızımla beraber, havada güzel bir arkadaşa sözümüz vardı,ama ulaşamadım daha öğleden sonra oraya geçicez bakalım :)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2007, 08:48:46 öö »
hoşgeldin canım (ya bi adını yazarmısın lütfen bilmiyorumda  ???) ay o lahana çorbasını bende denemiştim iğrenç ötesinin ötesi bişey o ya  ;D çok kararlıyım ya gidicem kesin akapunktura bakalım burayı buldum bi bunu arıcam ortalık boşalınca http://www.fizikakupunktur.com/

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2007, 09:01:20 öö »
Dilek canım ismim. Bu arada ara bakalım fiyatları neymiş bana bilgi verrirsen sevinirim bende Denizlide araştırayım.

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2007, 09:05:47 öö »
Havamı güzel ;D siz Denizli'yi görseniz 2 gündür 17 derece ama beni çok endişelendiriyor bu kadar sıcak olması. Güzel bir dünya bırakamayacağız çocuklarımıza.
Siboş Bartuya annem bakıyor. Benden daha güzel bakıyor. Kendi işim olduğu için bazen erken kaçıyorum oğlumla vakit geçiriyorum falan derken büyüyüp gidiyor işte

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #7 : Ocak 23, 2007, 09:07:35 öö »
tamam dilekçim haber veririm ama ofisin boş olması lazım sıkılırım ben şimdi milletin yanında konuşmaya  ::)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #8 : Ocak 23, 2007, 09:10:21 öö »
ah sibel canım görmemişim mesajını özür. çok sevindim ablanın iyi olmasına tekrar geçmiş olsun. benim oğluşuma babannesi ve dedesi bakıyor. bu aralar halası evde ünv. tatil oldu onların oda ilgileniyo. ya bi versem alırken dikkat ederim bu sefer baktım olmuyo biraz fazla aldım tekrar akapunktura giderim ya nolcak

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2007, 10:18:55 öö »
günaydın kızlar,

bugün depresif hallerimden sıyrılmış durumdayım, arızası tutan varsa ben yardımcı olabilirim :P ;D

havalar gerçekten süper gidiyor bende dün evde olduğum için fırsattan istifade bir arkadaşa gittim ve güzel bir gün geçirdik, Karya hanımın dışarı çıktığımızda suratının ifadesini görmeliydiniz ağzı kulaklarında, gezenti nolucak kime çektiyse ??? ::)

kızlar sizler şanslı gruptansınız desenize ne güzel aileden bir yardımcı olanınız var, bende malesef o imkan yok, annem sizlere ömür kayınvalide uzakta (gerçi ona pek itimat etmezdim zati ya neyse) Ama benimde şansım bir gün çalışıyorum, bir gün evdeyim, kızımla bolca vakit geçiriyorum böylece :)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2007, 10:23:31 öö »
dilekçim akapunktur olayını sordum arkadaşım. bu ay kampanyası olan bi yer buldum cumartesiye randevu aldım ama hala acabalarım var kendime çok pintiyimdir c.tesiye kadar diyet yapmayı denicem dayanırsam belkide gitmeme durumum olabilir.
canım fiyat açısından bilgin olsun diye yazıyorum burası çok düzgün bi yer ve dr. akapunktur konusunda uzman kampanaylı fiyatı 5 seansı peşin 150 ytl 5 seansta min. 2,5 mak. 7,5 kilo veriyomuşsun her hafta 1 seans oluyo yani bu arada dün tartıldım halamlarda 80 kilo geldim ama 2 kilo eksik tartıyomuş tartıları

ben seans başına 1 kilo versem haftada bi kilo ayda 4 kilo ideal olan bence yavaş verince hemen geri alma olayı olmuyo çünkü 20 seansa ihtiyacım var bakalım bi soracam 20 seans peşin ödesem bi indirim olacakmı 500 e falan bağlamayı düşünüyorum ama çarpıp bölüncede para çok büyük geliyo  bana ben boğazımı tutamıyorum parası gibi bişey bu  :D ama hesaplayıncada hazirana dal gibi olurum valla  ??? offf ya

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #11 : Ocak 24, 2007, 10:31:41 öö »
sibelcim kayınvalidem baktığı için mesela gözüm arkada kalmıyo hiç ay kızarmı bağırırmı hırpalarmı endişem yok çünkü onlarda çok seviyolar haliti ama daha başka biçok problem yaşıyorum mesela yemek olayı hergün et ve sebze yemesi lazım çoğu gün başka şeylerle geçiştiriyolar ve bişey diyemiyorum malesef bazen bakıcı olsa daha iyi diyorum en azından bakıcı verdiğim listeyi uygular diye düşünüyorum zaten artık liste bile yapmıyorum çünkü uygulamıyolar. ama düşününce halit emin ellerde diye içim rahatlıyo

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #12 : Ocak 24, 2007, 11:51:44 öö »
canım haklısın aslında duyduğum kadarıyla kendi annesine dahi bu konuda söz söyleyemeyenler var, yada söyleyince kötü olanlar, bende bakıcıya tanıdık aracılığıyla bulduğum için güveniyorum, fena gitmiyoruz şimdilik, ama sonuçta bizlerden başka kimse kendi dilinden anlayamaz çocuğun ne kadar iyide baksalar, bizim kadar olamaz diye düşünüyorum.

Eninde sonunda büyüyecekler, ilerde bugünleri daha güzel anarız inşallah.

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #13 : Ocak 29, 2007, 12:53:23 ös »
gülcancım teşekkür ederim bilgi verdiğin için bende soracağım ama benim 2 kilo 2 günde gitti. Bartu çok ateşlendi doktoruna götürdüm eve geldik 2 gün sonra dahada kötüleşti. balgam boğazını tıkıyor nefes alamıyor ve çok öksürüyor. Hiçbirşey de yiyemiyor balgam boğazını tıkıyor galiba midesi bulanıyor. geceleri uyuyamıyor. çok yıprandı yavrum benim. antibiyotik başladık başka bitkisel ne yapabilirim?

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #14 : Ocak 30, 2007, 07:54:26 öö »
dilek halitte küçükken bronşit olmuştu daha 2-3 aylıktı oda emerken öğürürdü tabi onlar balgam çıkarmasını bilmiyolar daha halit uyuyamıyodu bile tıkanıyodu sabaha kudar kucağımızda dik tutarak uyutuyoduk.  bize ozaman doktor ıhalmurun içine pekmez koyup verin demişti biz öle yapmıştık. bide bizim buhar makinamız yoktu nasıl yazılıyo bilmiyorum sen anla ketılın içine vicks koyup bol bol buhara tutyoduk haliti o iyi gelmişti bi dene istersen canım çok geçmiş olsun birazn önce iyileşir inş.