Gönderen Konu: Bugün neler oluyor  (Okunma sayısı 143200 defa)

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
Ynt: Bugün neler oluyor
« Yanıtla #4110 : Ağustos 08, 2009, 07:51:42 ös »
Deryacım fotoğrafınıza bayıldım,yetişkinler lisesi dediğine göre, schuletüte dediğin de benim almanyada en çok beğendiğim ilk gün okula giderken götürülen şeker külahı olmalı,elinizde görünce anladım,çok güzel gerçekten,bayıldım ben de,inşallah istediğin yerlere gelirsin canım,bitirdiğinde de mutluluk fotolarını görmek dileğiyle.

seni unutuyordum canim yaa  :-[ evet evet seker Külahi cok süper birsey gercektende bende saka niyetine söylerken ciddi oldu ya cok hosuma gitti  :D amin canim insallah öpüyorum  :-*

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4111 : Ağustos 10, 2009, 06:51:32 öö »
oooo melihimize bak, çok yakışıklı olmuş ;) Rabbim damatlığını da göstersin inşallah :)
aile saadeti içindeki fotonuz da çok hoş maşallah süphanallah, Allah mutlluğunuzu daim etsin :)

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4112 : Ağustos 10, 2009, 10:16:17 öö »
deryacım ayrıca okulun hayırlı olsun, başarılar canım. ne güzel yaa üniversite yıllarımı özledim şimdi :'(

derya, ya hızlıca sayfalara bakıp sonra yazayım dedim, burda yağmurun resimlerini görmemişmiydim ben ::) bulana kadar buraya yazayım fotoğraflar çok güzeldi makyajı harika olmuş bıdığın ;) ayrıca ablanla da çok benziyorsunuz :) hatta önce onu sen zannettim uzaktan bir fotoğraftı sonra aşağıdaki fotoğrfta seni görünce yanıldığımı anladım ;D gittiğiniz yer de çok güzelmiş ;)

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #4113 : Ağustos 10, 2009, 08:50:46 ös »
Cok tesekkürler arkadaslar! Hepinize ayri ayri tesekkür ederiz! Darisi basiniza (mesela Digdem :))

Allah hepimize evlatlarimizin mürvetini göstermeyi nasip etsin insallah!

Evet Derya bende gördüm resimleri, cok güzel cikmissiniz masallah! Okul nasil gidiyor?!
Bende bazen cok cok özlüyorum okul yillarimi! Ne derler, Allah zihin acikligi versin canim ;)

Hediye az kaldi he, heyecan doruktadir eminim  ;)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #4114 : Ağustos 10, 2009, 10:01:19 ös »
evet az kaldi fehime :) ama galiba heyecandan cok korku var ??? esime diyorum 2hafta cok az diyorum ben ne yapacagim diyorum,ama diyer yandan da bi melek alacagim kucagima öyle teselli ediorum kendimi...

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4115 : Ağustos 13, 2009, 10:17:10 öö »
Derya resim cok güzel canim, hosgeldin...iyi gelmis terapi, sevindim adina :)
okulda basarilar dilerim umarim istedigin gibi gecer...

Yagmuru öp bizden... :)

*(12/2006)

[

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4116 : Ağustos 14, 2009, 08:26:43 öö »
amin fehimecim amin, Rabbim bize de bu güzel günleri yaşatır inşallah. :)