Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma sayısı 209042 defa)

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
Ynt: kestane kebap yemesi sevap
« Yanıtla #15 : Ocak 30, 2007, 10:09:51 öö »
Günaydın arkadaşlar,

Dilekcim aynı dert bizde de var 3-4 gündür, işin ilginci banada atladı, ooff öksürükleri çok kötü oluyor ya dayanmıyor hiç yüreğim, peditus vermeye çalışıyorum diyeyim çünkü yemek üstüne içerde yediğinide çıkarıyor bu sefer çok fena :'(

Gülcancım ıhlamur veriyorum bende pekmezle deneyeyim bide, vickide düşündüm ama zararlı olabilir diye çekindim, sizin dr.unuzmu tavsiye etmişti canım?
taze resimler geldi hanııım url=http://tickers.families.com][/url][/img][/url]

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
« Yanıtla #16 : Ocak 30, 2007, 10:30:05 öö »
evet sibelcim doktor söylemişte günde 3-4 defa tutun diye tabi halit daha küçüktü direk tutmayın demişti kucağımızda ayakta arkamız dönük olarak halitin yüzünü tutuyoduk çok yakın değil yani ama halite en çok buhar iyi geliyou.
geçen halit grip olmuştu ve doktor halitide o şuruptan vermişti halit hiç içmedi emerken arada verdik halitte kusmuştu çok iğrenç bi tadı var halit 1 haftada kendi atlatmıştı ilaçlar hala dolapta duruyo. sizinkide biranönce atlatır inş. çok zor ya çocukların hasta olması insan çok üzülüyo allah kolaylık ve acilen şifa versin canım üzme sen kendini
« Son Düzenleme: Ocak 30, 2007, 10:30:48 öö Gönderen: gülcan »

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #17 : Ocak 30, 2007, 11:55:50 öö »
sağolun kızlar bende yeni geldim işe gene gece uyuyamadı tıkanıklıktan yavrum. gülcancım hemen bugün deneyeceğim. sibel bartuda antibiyotik kullanıyor ama gittikçe kötüleşiyor sanki.
Gülcan vicks ile suyu kaynatıp buharına mı tutacağız anlatsana tekrar şimdi annemi arayayımda yapsın olmazsa.
İlginize teşekkür ederim. İnşallah çabuk iyileşir kuzucuğum.

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #18 : Ocak 30, 2007, 11:59:10 öö »
valla ben bi ketıl feda ettim canım vicksle suyu kaynatım buharına tuttum o baya bi nefesini açıp hırıltısını azaltıyodu

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #19 : Ocak 30, 2007, 01:02:16 ös »
Ya kaynamış suya atsak olmuyormu acaba?

dilekçim napıcaz bööle valla işimiz zor, gerçi bakıcı aradı fazla öksürmemiş bugün bakalım bende işten geç çıkıyorum inşallah akşama daha iyi olur.

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #20 : Ocak 30, 2007, 01:04:48 ös »
GÜLCANCIM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ ANNEMİ ARADIM YAPACAKMIŞ O ZATEN DE BİZ KIZARIZ DİYE YAPAMAMIŞ. ANNEM BEBEK KONSUNDA KAFASINA GÖRE İŞ YAPMAZ O YÖNDEN ÇOK ŞANSLIYIM. ŞU HASTALIĞI GEÇSE ÇOK RAHATLIYACAĞIM. (ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN )
BU ARADA GÜLCAN FLAX DİYE BİR ÜRÜN VARMIŞ ONU ARAŞTIRIYORUM SAĞLIKLI KİLO VERDİRİYORMUŞ VE EMZİREN ANNELERDE KULLANIYORMUŞ . İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM BİRDE SEN BAK BAKALIM. AKAPUNKTURDAN DAHA UCUZA GELİYOR.

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #21 : Ocak 30, 2007, 01:05:00 ös »
olur heralde önemli olan çocuğun o buharı soluması değilmi  ???

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #22 : Ocak 30, 2007, 01:06:48 ös »
SİBELCİM ANNEM ŞİMDİ YAPACAK O BİLİYORMUŞ SANA ANLATIRIM YARIN OLMAZSA. TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN. PEKMEZ VE IHLAMURU İÇİRELİM BAKALIM İYİ GELİR BELKİ. İŞTAHI YOK OĞLUŞUMUN SENİNKİ NASIL?

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #23 : Ocak 30, 2007, 01:20:03 ös »
dilek baktımda eğer yazılanlar doğruysa iyi bi ürün ama ben emzirirken böyle şeyler kullanmak istemiyorum çünkü bence mutlaka sütten bebeğede geçer diye düşünüyorum. geçici bi ishallik yapıyomuş bebekte ishal olursa  ???

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #24 : Ocak 30, 2007, 01:26:28 ös »
beni de tedirgin eden bu zaten. Ama böyle tombik olmakta çok sıktı beni. Paraya kıyıp deneyeceğim diyorum ama korkuyorum. biraz daha araştırayım bakalım.

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #25 : Ocak 30, 2007, 01:40:45 ös »
canım ben artık tombiklik olayınıda aştım yani tombik en azından sempatik geliyo insanın kulağına ben mail ile soru sordum emziriyorum yan etkisi olurmu diye cevap gelince sanada haber veririm bi şişe 1 ay giyomuş 2 şişesi kargo dahil peşin 84 ytl diyo çok pahalı değil yani 4 taneside 139 ytl miş 1 ayda 9 kilo bile veren varmış çok pahalı değil aslında halit emiyo olmasa atlardım ben hemen yani

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #26 : Ocak 30, 2007, 02:08:13 ös »
Dilekçim çok sevinirim ya bakalım bir uygulayında siz,

İştahsızlığı sorma 1,5 ydır devam dr. dişlere bağlıyor bizim ama çok sıkıldım ben artık ve çok üzülüyorum, çünkü öncesinde acayip iştahlıydı, ek besine geçiş dönemimiz süperdi.

Gülcancım bende çekindim walla o ilaç mıdır nedir her neyse, ya kızlar bence girmeyin hiç o işlere, ciddi anlamda boğazı kestinizmi hiç? Mesela hiç ekmek yemeseniz, bol su falan etkili olmazmı acaba? Zayıflama hapları filanda var geçen ablam kullandı benim ama feci mide bulantısı yaptı kızda, ben hep çekinmişimdir öyle şeyleri denemekte, tabi sizde son çare olarak bakıyorsunuz eminim ama, ne bileyim sağlığınıza bir şey olmasın sonra,
Yalnız gülcan yinede tombişliğine diyeyim espriyle yaklaşman bence çok şeker, çok gülüyorum sana :D

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #27 : Ocak 30, 2007, 02:10:30 ös »
sibel canım keşke sende gelebilsen armadaya zaten beni bulmakta zorluk çekmezsin yürüyen büyük şey benimdir  :-[ sen kendin alırsın bana o ilaçtan hayrına yani o kadar  ;D ya karyacık bir an önce iyileşir inş da sende gelebilirsin
« Son Düzenleme: Ocak 30, 2007, 02:13:38 ös Gönderen: gülcan »

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #28 : Ocak 30, 2007, 02:11:35 ös »

;D

alemsin yaa, teyzesi kızımın adı Karya bu arada ;)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #29 : Ocak 30, 2007, 02:12:58 ös »
aaaa kayra yazmışım ne utanç verici valla biliyorum karya olduğunu yanlış olmuş hızlı yazıcam diye  :-[ :-[ :-[