Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma sayısı 209041 defa)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
Ynt: kestane kebap yemesi sevap
« Yanıtla #30 : Ocak 30, 2007, 02:14:18 ös »
ay düzelttim hemen bari başkası görmesin  ;D

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #31 : Ocak 30, 2007, 02:27:13 ös »
sağol canım inceliğin için, gerek yoktu o kadarına, hep karıştırıldığı için ben belirteyim dedim, belki fark etmemişsindir diye. ;)
taze resimler geldi hanııım url=http://tickers.families.com][/url][/img][/url]

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #32 : Ocak 30, 2007, 03:13:17 ös »
armadayamı gidiyorsunuz. İyi bakalım gezin gezin  :'(

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #33 : Ocak 30, 2007, 03:22:27 ös »
Sibelcim insan şişman olunca başkaları dalga geçmeden önce kendi kendi ile dalga geçiyor. Ama AYNANIN KARŞISINA NE ZAMAN GEÇTİN YADA NE ZAMAN KENDİNE KIYAFET ALMAYA GİTTİN O ZAAN İPLER KOPUYOR BENDE.
kAYINVALİDEM 90 KİLO VE BEN DOĞUMDAN SONRA 85 KİLO OLDUM BENİMLE DALGA GEÇTİ. BİZİM MAHALEDE BİR KADIN VARDI DOĞUMDAN SONRA KİLOLARINI VEREMEDİ KOCASI ONU ALDATTI DEDİ BANA. zaten lohusalık ve hassaslık üstümde ben yıkıldım. ama bartu emiyor çocuğumu sütümden mahrum edemem diyetisyene gittim diyet yapma bu kiloda kal yağları yakmak sütünü keser dedi. bir şekilde 73 kiloya kadar düştüm. şimdi hedefim 65 ama olmuyor. artık kilo vermem durdu. bartu emiyor emmese sırf kaynanama inat kullanacağım zayıflama haplarını dal gibi olacağım. ama oğluma zarar gelsin istemiyorum. aman neyse harfleri bir büyük bir küçük yazdım aceleden hoş görün. konuyuda bağlayamadım ama gülcan beni anlamıştır. ;D

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #34 : Ocak 30, 2007, 03:33:46 ös »
Bende çok iyi anladım Dilekçim. Hamileyken 26 kilo almıştım doğumdan sonra nefret etmiştim bu durumumdan. Hatta tatile giderken mayo almam gerekti ve ben mayo denerken eşimin ifadesi gözlerimin önünden gitmiyor, hepsi kötü oldu diye yine bikini aldırdı bana, nasıl olduysa, ??? heralde mayoyu giyince yine hamile gibi duruyordum gözünde.  :P Bende uzun süre kaçtım aynalardan, ha bide kayınvalide konusu accayipp hassas, benimkide zayıftır aksine hatta takıntılıdır bu konuda, benim kıyafetlerime özenir hep filan, öyle bir şey söylese delirirdim herlde.
Ya ama diyetisyen abartmış bence, emziripte diyetisyen kontrolünde o kadar çok kilo veren insan varki, ya onlar bilmiyorlar bu işi, yada biz?

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #35 : Ocak 30, 2007, 03:42:11 ös »
sorma sibelcim devlet hastanesindeki diyetisyene gitmiştim keşke özel bir diyetisyene gitseydim. Eğer bir daha doğum yaparsam hamilelikte ve doğumdan sonra çok dikkat edeceğim kendime. 40 beden pantalon aldım kendime içine zor giriyorum geçen gün patlattım hatta. onu giyebilmek için yemiyorum.

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #36 : Ocak 30, 2007, 04:48:43 ös »
bak buda bir yöntem dilekçim içine girene kadar deneyip deneyip gaza gelirsin aslında iyi fikir, geçen ben eski pantolonlardan birini giyebildimde ne sevinmiştim çocuklar gibi walla. ;D

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #37 : Ocak 31, 2007, 06:50:52 öö »
dilekçim kayınvalindende iş yapmış yani kusura bakmada karısının şişman yada çirkin olması hiç bi erkeğe aldatma hakkı vermez ben aldatma lafına bile uyuz oluyorum  >:(  hem lohusa bi kadına denecek lafmı bumu  :o aslında nekadar kötü bi durum düşününce işin hep zor ksımları bizde hamile kalmak 9 ay şişmek şişmek (hamileykende sürekli sen iki canlısın ye ye derler) sonra doğum yapıp bi süre depresyona gir (valla ben en çok uykusuzluktan sarsılmıştım) sonra hem bebeğini en iyi şekilde büyüt,hem ev işini yap,hem kocanla ilgilen ve bu arada yine süt olması için herkes tarafından yapılan şeyleri ye (yememek çookkk ayıp) ve yine bu ye ye diyen insanlar tarafından ayy çok şişmanladın laflarına maruz kal  ??? ??? ??? ben çözemedim bu olayı yani bi çözen varsa banada anlatsın

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #38 : Ocak 31, 2007, 10:14:08 öö »
Biri banada anlatsın  :) Beyazın programı gibi oldu :) Ntvde izliyormusunuz genelde güzel konular oluyor pek bir keyifli geciyor,

Ben evdeyim bugün hastalıkardevam malesef sabah yine birşey yediremedim Karya ya çıldırıciiim. Off Dilekçim sizde haberler nasıl?

Gülcancım bugünde hava soguk nasıl bulusacaksınız bu havalarda yaw?

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #39 : Ocak 31, 2007, 10:31:07 öö »
ayıp ettin sibelcim kaçarmı hiç yaaaa. kemalle ortak olarak sevdiğimiz ve seyrettiğimiz iki programdan biridir kendileri diğeride avrupa yakası. beyazla kadir çöpdemir iyi ikili olmuşlar deme ikiside çok sempatik cem yılmaz ve helede okan bayülgen çok itici geliyo bana.

sibelcim bende şimdi camdan karın yağışını izlerken iç geçirdim keşke oğluşumla beraber olsaydımda camdan izleseydik beraber pamukların yere düşüşünü diye  :(

evet soğuk hava karda var çocuksuz çıkabilirsen problem yok bence. ben öle yapıcam bıdığımı atlatıcam  ;)

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #40 : Ocak 31, 2007, 10:47:32 öö »
evet canım mantıklıda, eşime bırakıp ben gezeyim dersem çıngar çıkar heralde :-\ Zaten Karya hasta bide biliyorsun, hayatta bakamaz,benimgönlümde pek elvermez, bakıcı olsa neyse. Artı bende hastayım halen, oraya gelip bızdıklara bulaştırmak kesinlikle istemem.

Okan pek diilde CEm YILMAZ ı seviyorum ben ya,güldürüyo beni.

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #41 : Ocak 31, 2007, 11:04:29 öö »
canım sen biraz iyi olursan 1-2 saatliğine bırakabileceğin hiç kimse yokmu  ??? annen kardeşin vs...
evet erkekler çocuk bakma konusunda çok yeteneksizler kemal ben yemek yaparken bile tutmak istemiyo haliti hatta yapabileceği bişeyse o yapıyo genelde haliti tutmasın diye o boyutta yani.

neyse ya gelemezsende çok dert değil inş. iyileşince bidaha toplanırız senin bahanenle yada bi ev toplantısı ayarlarız ben memnuniyetle kabul ederim sizi  :) ;)
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2007, 11:05:21 öö Gönderen: gülcan »

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #42 : Ocak 31, 2007, 12:59:08 ös »
Merhaba arkadaşlar bende yeni geldim işe. Sibelcim bartu aynı ya öksürüyor, yemek yemiyor, boğazındaki balgamı atamadı onu çok tıkıyor. Antibiyotik bitti ama Bartu hala iyileşmedi. Akşam annem küçük tüpün üzerinde eski bir çaydanlıkta vicks ve suyu kaynattı miktarını kafasına göre ayarlamış. Vicks odasında bir köşede kaynadı yarım saat bartuda yatağında seyretti ve nefes alabildiği için çok mutlu oldu. derin derin nefes alıp gülüyordu melek oğlum. :D sende yap bence. Gülcancım sağol iyiki şu vicks i hatırlattın.
 Bu arada benim kayınvalidem problemli bir kadındır. Ben çözemedim o kadını. çok yalan söyler çocukları bunun farkındadır ama hiçbir zaman yüzüne vurmazlar.mesela kızı yani küçük görümceme rahim kanseri teşhisi koydularAllah kimseye vermesin , kız zaten perişan kayınvalidem rahim kanserinden ölenler hakkında konuşuyor. Ve korkma ölümden kızım diyor. Annesine inat yendi kanseri kızcağız. genede üzülüyorum ben birkere olsun onun kalbini kırmam ama o hep beni görünce laf sokar. İşte kocamın şişmanlığımdan beni aldatması küçücük minicik bir örnek. Bu arada ben doğum yaptığımda kayınvalidemden de süt gelmiş ve menapozda olmasına rağmen kanaması olmuş benim yanımda kalmıştı 10 gün bunlar o zaman olmuş. ;D Bunları söyleyip kaçtı gitti. Tabiki doğru olsa bile kimse inanmadı evde :) İşte böyle garip bir kadın. Bende bu kadının  bana yaptıklarını kafama takıyorum .
neyse kızlar sibelcim vicksi sende yap odasında tut fazla yaklaştırma. acil şifalar çocuklarımıza .

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #43 : Ocak 31, 2007, 01:40:44 ös »
dilekçim desene kayınvaliden nerdeyse senle bir doğum yapacakmış  ;D iyi gelmesine çok sevindim canım biran önce balgamınıda atar inş. bak bu pekmezle ıhlamuru karıştırıp vermeyi dr. bize balgamını atsın diye vermişti halit çok küçük olduğu için antibiyotikten başka bişey veremedik çok şükür maşallah diyim oğluma içtiği tek antibiyotik o yani onla kaldı babasına çekmiş ilaç düşmanı geçen grip oldu ne antibiyotik içirebildik ne diğer ilaçlarını ayakta atlattı kendi kendine  :) inş. sizinde çocuklarınız atlatır biran önce bu aralar halitte çok mızmız ben korktum hastalanıyomu diye ama dr. diştendir dedi.

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #44 : Ocak 31, 2007, 01:41:24 ös »
bu arada farkındamısınız bilmemde bu sayfa üçümüzün oldu bizden başka yazan yok ya  ??? ;D ;)
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2007, 01:41:50 ös Gönderen: gülcan »