Merhaba arkadaslar
Hediye´cim okudugumda nasil üzüldüm anlatamam, Allah Rahmet eylesin, basiniz sagolsun. cok üzücü genc bir insnain böyle beklenmedik bir anda trafik kazasinda vefat etmesi. Ölümün hersekli üzücü tabii ama böyle daha da bir zor geliyor kabullenmesi degil mi?Almanya´da miy asiyordu kuzenin?BAsin sagolsun tekrar.
Aygül´cüm bir cok cocuk doktoru beklemeyi tercih ediyor sünnet konusunda.Tuana nin arkadasi Luca nin da olmasi gerekiyor ama ilkokul yasina kadar bekletiyor doktor.Timur da da aynis eyi söyledi önceden ama bu kontrolde biran önce olmasi daha iyi olur diye düsündügünü söyledi. BEn biraz daha bekleyecektim sünnet konusunda onlara ameliyatin ne oldugunu aciklayip bu konularda konusabilecegim zamana hazirlayabilirim diye düsünüyordum.GErekli olmasa da biz tamamen tibbi acidan yaklasacaktim cocuklara anlatirken olmasinin daha iyi olacagini anlatacaktim.Senin de kücük oldugu icin beklemek istemeni anliyorum ve ameliyat dini acidan da olsa tibbi acidan da olsa anne baba icin kolay bir karar degil tabiki.Bugün Kulak Burun Bogaz dr. da randevumuz var bakalim o ne diyecek. Noyan alisti degil mi artik iyice krese?LEyan nasil yakinda O da okula baslayacak okul önce projelerine katiliyordur?(VOrschulprojekte)
Aman Aman Ada abla oldu simdi de Ata Ege abi olmus haberimzi cok.Cok cok tebrik ederim. Ne güzel cesaret etmissin 3. cocuga umarim zorlanmiyorsundur?Ada´nin saglikdurumu nasil?Arada yazarsan seviniriz.Sünnet konusunda da rahatlattin beni biraz umarim bizde de öyle kolay gecer

Yudum´cum sizin de basiniz sagolsun üzüldüm.Sila´ya da gecmis olsun.BEn klima ile isinma isine hic sicak bakmiyor ve hala anlamiyorum zaten.Klima yazin serinletmek icin yapilmis bir alet neden isinmak icin de kullaniliyor anlamiyorum.Annem de d evar ve ben klima sicagini sevmiyorum.Cok gecmis olsun okadar kötü mü durumu okadar igne yapiliyorTunay da genetik nedenle SIk SIk oluyor ama öksürük surubu disinda pek birsey gerekmedi simdiy ekadar.Allah kolalyik versin.Sevgiler
Adalet sen nasilsin?
Burcu cum bebisini kucagina almissindir eminim merak ediyorum insallah br ara ugrayip bize abe rverirsin.BAnu da yeni dogum yapti haber getiremez bekleyecegiz artikcumartesi SIK SIk sen geldin aklima:)
bizler iyiyiz bugün bos günüm temizlik faland erken gecti bile az sonra Tuana gelecek.Havalar düzelmeye basladi bugün Tuana ile cicek almaya gidecegiz bahcenin bir bölümü O´na verdim oraya cicek cilek ekecek.Cok gururlu.Arkadasi Luca nin ablasi Luana nin da var cuma günü cicekleri kendisi ekti tabi 9 yasinda simdi bend e Luana gibi kendim ekerim diyor.Hava kapatti yine .
Nilüfer cim sen nerelerdesin?Biz mektuplarimizi yolladik.Ama sen stres yapma sakin hemen yollamak icin bilirim cocuklarla bir mektup yollamak bile ne zor istir:)
Bol güneli günler dileirm