Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma sayısı 209048 defa)

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
Ynt: kestane kebap yemesi sevap
« Yanıtla #8655 : Mart 16, 2010, 06:51:43 ös »
Nilcigim uzun zaman sonra bi foruma bakayim dedim, ve böyle haberler okuyorum.
cok üzügünüm, umarim cabuk atlatirlar.
evet ikisi birden sünnet olursa gercekten zor olsa gerek..
cok cok gecmis olsun canim.

diger arkadaslara selamlar...

*(12/2006)

[

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8656 : Mart 16, 2010, 08:26:52 ös »
Ne güzel süprizler bunlar coks evindim sizleri gördügüme. Öncelikle Burcu´cum sana Cumartesi icin haylirli kolay bir dogum dilerim. Dualarimiz seninle olacak.cok emrak etmistim seni. GEcmis olsun.Ilk cocukta olmuyor d aikinci cocuklarda malesef bu hastlik sorunlari cok oluyor.Ondan ona bulasma meselesi yüzünden. Ben hamileyken bana bulasmaisn diye eve kisme gelemez olmustu. Doktorum zaten riskli dogum amannn diye uyariyordu. Ama mümkün mü evde bir cocuk daha olup da hastalik bulasmaisn.cok cok gecmis olsun hemen atlatirsiniz umarim. Lütfen bize haber ver.Cok heyecanlandim ben simdi.
Nilgün cüm sen de hosgeldin. Facebook a giremeidm kac gündür aklimda hep pc yi kapatinca hatirliyorum.Sana soracaktim ben de tasinma isini. Nasillll sevindim adiniza bilemezsin bundan sonra insallah eviniz nese mutluluk ve huzur dolsun.
Aygül cüm ne büyümüs masallah Leyan ve Noyan.cok tesekkür ederim hepinize. Biz üzülmedik cünkü hem geniz etini hem de sünneti istiyorduk sadece doktorumuz sen söyledin ben onayladim dememek icin hep bekliyor sonra beim dediklerimi öneriyor.Tunay in ates sorununda demistim bir bakiverin keisn sünnet olmasi lazim Timur un ama yok daha belli olmaz erken diyordu. Simdi U7 kontrolünde tüm benim süphelerimin dogrulugunu kabul etti.Genüz eti sorunu Timur umuzda cok bariz. Artik cok daha erken uyaniyor sütünü icemiyor burun hep tikali cok horluyor.Ben biran önce olsun diyordum ama tüm bu ameliyatlari Tuna yinda olacak olmais bonus oldu biraz:)
cok haklisiniz sünneti ben de ayir ayri düsünüyorum. Birisi kresteyken digeriyle ilgilenbiliriz. Annem de olursa ock daha iyi olur tabi.öyle 1-2 hafta arayla.Bizim doktor bir cuma yaptirirsin hafta sounda iyilesirler diyor.Hem gebiz etini hem sünneti anyi anda ikisini birlikte öneriyor.Bir narkozda olsun diye.Oldu dönecegim ben size diye düsündüm hemen.O da farketti tepkimden zaten asla öyle yapmayacagimi bize birakti karari.Bakalim pazartesi Kulak burun bogaz oktorumuz karar verecek kesin ameliyat mi diye.Timr da biraz beklemek istiyordu ama sanirim Timur un kesin olur umarim yani.
Burcu cum bugün seni düsündüm.Tuana ile bale okulundaydik ögetmenleri yani benim de dans ögretmenim hamile.simdilik birakiyor.Seninle yazistigimiz icin mdir nedir orada seni düsündüm onu öyle hamis hamis görünce.
Buraya bahar gelecekmis.Duyda inanma. :)

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #8657 : Mart 17, 2010, 10:12:06 öö »
Selam arkadaslar,
Nilcigim, evet kocaman oldular ikiside ;)

siz üzülmediyseniz ozaman hersey yolunda, bizde üzülmeyiz ;)
keske sünneti bizede doktor gerekli dese, cünki eninde sonunda olmasi gerek olsada, kendim gidip sünnet ettirmek istiyorum diye bicak altina veremiyorum bi türlü ::)

evet arayla belki daha rahat olur sana canim.

öpüyorum

*(12/2006)

[

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
  • güzellerim ballı kızım ve mis kokulum
« Yanıtla #8658 : Mart 20, 2010, 10:01:01 öö »
Selamlarrr
arkadaşlar uzun süredir yoktum biliyorum arada bakıp yorum yapamadan çıkıyordum maalesef  :( ama artık yani sanırım daha fazla vakit ayırmaya çalışacağım ;)

Nilcim Ata Ege de daha dün sünnet oldu genel anestezi altında bizimde geniz eti problemimiz var fakat almaktan yana değil bizim dr.lar altı yaşına kadar beklemek istiyorlar gelelim sünnet işine ben öyle çok korktum ki anlatamam nasıl yaparım diye ama öyle kolay olduki ayıldıktan 2 saat sonra hastahaneden koşarak çıktık ilk idrarını yaptıktan sonra hiçbir sorun kalmıyo pansuman yok bişi yok 3 gün sonrası için yaraya bakmaya çağırdı dr.umuz sadece okadar şimdide çok rahatladık artık ateşli geceler inş. son bulacak

Bizden bişi daha 24 kasım 2009 da 48 cm  3030 kg ağırlığında Poyraz Yiğit adında bir bebeğim daha oldu çocukları 3 ledim Ata Ege abi Ada cımda bir kez daha abla oldu :D

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #8659 : Mart 20, 2010, 11:11:02 öö »
 merhaba arkadaslar uzun zamandır fırsat bulup gırememıstım gırsemde neler olup bıtıyor dıye bakıp cıkıyordum umarım hepınız ıyısınızdır biz pek ıyı deyılız gectıgımız ay ani bır sekılde dayımızı kaybettık gece uykusunda kalp krızı gecırmıs coook buyuk bır sok oldu bıze  :'(  cenaze telasındayken sılayla ılgılenemedık komuslar baktı sag olsunlar ama sılaya klıma dokunuyor muhakkak soba lı ortamda olması gerekıyor tabı cenaze telası bıttı sıla bronsıt oldu sılanın tabırıyle burunjıt 10 tane sabah aksam ıyne yedı garıbım ıyneler bıttıkten yaklasık 5 gun sonra  tekrar oksurmeye basladı doktora gıdıldıgınde herzamank doktoru yoktu bakan doktorda hıc bırseyı yok pedıtus ıcırın yeter dedı bır haftada oyle gectı cocuk bır turlu ıylesmeyınce bırdaha doktora kosturduk meger gene bronsıt olmus tekrar ıgne 6 tane bu sefer 5 gun sonra kontrol ve 4 tane daha ıyne ve sımdı turp gıbı dunde ılk sut dısımız dustu konusmaktan cekınıyor ben artık dısım cıkana kadar gulmeyım barı dıyor .bızden haberler bu kadar umarım hepınız ıyısınızdrı cok ozlemısım sızlerle konusmayı  :-*
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8660 : Mart 21, 2010, 10:43:29 ös »
herkeze iyi geceler..

bende de cok hos haberler yok... 17.03.2010 da amcamin oglu trafik kazasinda vefat etti hizla koprüden düsmüs arabayla...

rabbim birinin canini aliyor digerine veriyor... burcu suan bebisini aldi sanirim...

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8661 : Mart 22, 2010, 11:39:44 öö »
Merhaba arkadaslar
Hediye´cim okudugumda nasil üzüldüm anlatamam, Allah Rahmet eylesin, basiniz sagolsun. cok üzücü genc bir insnain böyle beklenmedik bir anda trafik kazasinda vefat etmesi. Ölümün hersekli üzücü tabii ama böyle daha da bir zor geliyor kabullenmesi degil mi?Almanya´da miy asiyordu kuzenin?BAsin sagolsun tekrar.
Aygül´cüm bir cok cocuk doktoru beklemeyi tercih ediyor sünnet konusunda.Tuana nin arkadasi Luca nin da olmasi gerekiyor ama ilkokul yasina kadar bekletiyor doktor.Timur da da aynis eyi söyledi önceden ama bu kontrolde biran önce olmasi daha iyi olur diye düsündügünü söyledi. BEn biraz daha bekleyecektim sünnet konusunda onlara ameliyatin ne oldugunu aciklayip bu konularda konusabilecegim zamana hazirlayabilirim diye düsünüyordum.GErekli olmasa da biz tamamen tibbi acidan yaklasacaktim cocuklara anlatirken olmasinin daha iyi olacagini anlatacaktim.Senin de kücük oldugu icin beklemek istemeni anliyorum ve ameliyat dini acidan da olsa tibbi acidan da olsa anne baba icin kolay bir karar degil tabiki.Bugün Kulak Burun Bogaz dr. da randevumuz var bakalim o ne diyecek. Noyan alisti degil mi artik iyice krese?LEyan nasil yakinda O da okula baslayacak okul önce projelerine katiliyordur?(VOrschulprojekte)
Aman Aman Ada abla oldu simdi de Ata Ege abi olmus haberimzi cok.Cok cok tebrik ederim. Ne güzel cesaret etmissin 3. cocuga umarim zorlanmiyorsundur?Ada´nin saglikdurumu nasil?Arada yazarsan seviniriz.Sünnet konusunda da rahatlattin beni biraz umarim bizde de öyle kolay gecer :)
Yudum´cum sizin de basiniz sagolsun üzüldüm.Sila´ya da gecmis olsun.BEn klima ile isinma isine hic sicak bakmiyor ve hala anlamiyorum zaten.Klima yazin serinletmek icin yapilmis bir alet neden isinmak icin de kullaniliyor anlamiyorum.Annem de d evar ve ben klima sicagini sevmiyorum.Cok gecmis olsun okadar kötü mü durumu okadar igne yapiliyorTunay da genetik nedenle SIk SIk oluyor ama öksürük surubu disinda pek birsey gerekmedi simdiy ekadar.Allah kolalyik versin.Sevgiler
Adalet sen nasilsin?
Burcu cum bebisini kucagina almissindir eminim merak ediyorum insallah br ara ugrayip bize abe rverirsin.BAnu da yeni dogum yapti haber getiremez bekleyecegiz artikcumartesi SIK SIk sen geldin aklima:)
bizler iyiyiz bugün bos günüm temizlik faland erken gecti bile az sonra Tuana gelecek.Havalar düzelmeye basladi bugün Tuana ile cicek almaya gidecegiz bahcenin bir bölümü O´na verdim oraya cicek cilek ekecek.Cok gururlu.Arkadasi Luca nin ablasi Luana nin da var cuma günü cicekleri kendisi ekti tabi 9 yasinda simdi bend e Luana gibi kendim ekerim diyor.Hava kapatti yine .
Nilüfer cim sen nerelerdesin?Biz mektuplarimizi yolladik.Ama sen stres yapma sakin hemen yollamak icin bilirim cocuklarla bir mektup yollamak bile ne zor istir:)
Bol güneli günler dileirm

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #8662 : Mart 22, 2010, 12:41:27 ös »
merhabalarrr......
evet biz kızımızı aldık, kucakladık evimize geldik...cts sabahı oldu bitti..pazar da çıktık...iyiyiz..benim biraz daha zamana ihtiyacım var gibi...ama iyiyiz.........merak etmeyin...banu da son konuştuğumda iyiydi...herkese selamlar............şimdi uyuyım ben.. ;)

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #8663 : Mart 23, 2010, 11:45:07 öö »
Burcu sizide tebrik ederim. Banuya uğradım dün, senide sordum. Konustuk iyiler dedi. Haberini almak güzeldi. Bebek uyuyunca sende mutlaka dinlen. Kendinize iyi bakın

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8664 : Mart 23, 2010, 11:03:17 ös »
Tebrik ederim Burcu, Allah anali babali büyütsün, saglik ve mutlululuk dolu bir ömür onun olsun.Ismini ne koydunuz?

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #8665 : Mart 26, 2010, 09:34:26 öö »
selamlar..........
daha da toparlandık..ben çok yoğun baş ağrısı çektim ameliyat sonrası narkoz yüzünden..spinal dediklerinden oldum bu sefer..o beni mahvetti..kafayı kaldıramadım..tam bir hafta sürdü...hep yatay pozisyonda durmak gerekiyordu..hep yat hep yat..ilaçda kullnadım kahvede içtim ama pek kar etmedi...neyse sanırım bugün itibariyle bitti...
HAnde oldu adı..birde ön adımız var ama o da Elvin....elvin hande yani...elif bade ye kardeş.... :D
badecim aşkım çok iyi gidiyor maşallah diyeyim...ben böyle pek ilgilenemedim tabi hasta gibi sürekli yatınca ona biraz bozuldu ama şimdi onunla ben ilgilenince daha iyi olacak...çok ilgili abla profili çiziyor şimdilik..hep ellmek okşamak istiyor..elleri sürekli bebeğin tepesinde, saçında, yüzünde...artık kısmen idare ediyoruz...bak sıkılr filanlarla çekmeye çalışıyoruz...çünkü bazen çok abartıyor..okula gitmeye bir iki ayak dirediysede bendeki kararlılıkla şimdilik gidiyor...ilk bu haftasonu hep birlikte olacağız tüm gün...bakalım esas o zaman göreceğiz iki çocukla nasıl oluyor...

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #8666 : Mart 26, 2010, 11:59:29 öö »
Gecmis olsun burcu, anesteziyi vücudundan atmak icin bol bol su almalısın ama bunu biliyorsundur zaten. Son cümleye cok güldüm. Sen rahat olursan hafta sonunuzda iki cocuklu iyi gecer. Hande Elvin uyuduğunda sizde vakit gecirirsiniz. Sana kolaylıklar dilerim.

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #8667 : Mart 28, 2010, 07:31:54 ös »
teşekkür ediyorum Manolya...yorgunnn bir pazar akşamından yazıyorum sizlere..az önce ailenin tüm fertlerini -eşimde dahil buna- uyuttum...sırayla sakince davranmaya özen göstererk..sanırım bende biraz dinlenmeyi hak ettim..nasıl olsa az biraz sonra uyanmaya başlayanlar olacak............ve evet narkozun etkisi geçti ama benide bir hayli yıprattı..ilk defa bu kadar çok ağrı çektim başımdan.günde 3 litre su, 3 bardak kahve ve hatta kuru kahve yutmak suretiyle ve ilaçları çifter çifter yutarak başetmeye çalıştım.........dikişlerimi unuttum onun sancısından...neyse ama artık iyiyim......

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8668 : Mart 30, 2010, 09:30:12 ös »
Burcu´um lohusayken insan önce digerlerine düsünüyor biliyorum ama lütfen biraz dinlenmeye calis.Eger yardim eden birisi varsa bebis uyurken Bde okuldayken hep yatmaya calis.Bana dediklerinde bu sözleri hic sevmiyordum ama simdi söyleme sirasi bende :) Özellikle sezaryan oldugun icin de yatman dinlenmen cok önemli.
Nasil gidoyor BAde ve Elvin ikilisi? Birkac gün sonra kiskanclikalr baslarsa skain üzülme cok dogal. HAnde Elvin´in gitmeyecegini kalici oldugunu ve her gelenin onu  merak ettigini anlayinc abiraz degisebilir ama gececk bunlar unutma.
Heidye sen naisl oldun moralin düzeldi mi biraz?
Biz eski evi tamir ediyoruz yarin anahtar teslimi var.Bu yil tamirler basladi ve sürüyor:)Islerim cok yogun cok yorucu oluyor ama yine de memnunum. Kendime 1 saat zamanim bile kalmadi ama bu aksam kendime tatil ilan ettim. Hernakadar camasir makinasinda asilacak camasirlar beni beklese de kipirdayamiyorum yerimden:)
Herkese güzel günler dilerim

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #8669 : Nisan 01, 2010, 09:27:20 öö »
Burcucum, Allah anali babali büyütsün, eviniz hep mutluluk ve neseyle dolsun, ne mutlu sana iki tane melegin oldu. Allah sizi hic ayirmasin. Ilk günler tabi biraz yorucu oluyor ama arkadaslarin da dedigi gibi sen de mutlaka dinlenmeye gayret et. Cünkü sen onlara lazimsin.
Yudumcum basiniz sag olsun, bir yandan bebek haberleri, bir yandan ölüm, iste hayatin gercegi, Allah sabir versin,
Hediyecigime de ayni sekilde. Cok zor, biliyorum ama elden de bir sey gelmiyor ki.
Nilcim, senin oglanlar da hem geniz eti ameliyati hem sünnet ne bu böyle?:-) Valla geniz eti ameliyatini bilmiyorum ama sünnetten pek korkmana gerek yok. Biz de ikisini birden yaptirdik, ilk gün biraz sizlandilar ondan sonra gecti. Problem yasamadik. 5 ve 8 yasindalardi o zaman. Ve sunu söylemeliyim ki Burak pek ötlekti :-)

Ben de bronsit oldum ve bir türlü atlatamadim. Antibiyotik kullandim ama on gündür hala kendime gelemedim, bugün biraz daha iyiyim ama ne bicim bir hastalikmis öksür öksür kaburgalarim agridi.

Herkese sevgiler, selamlar...