Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma sayısı 209048 defa)

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
Ynt: kestane kebap yemesi sevap
« Yanıtla #8685 : Nisan 25, 2010, 07:46:46 ös »
Hosbulduk Adamet  :) Pek yeni sayilmam ama ben bi gelip bi kaybolanlardanim .. Ruhsal sagligimla ilgili olsa gerek  ;D Evt , bende Stuttgart yakinlarindayim. Waiblingen :)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8686 : Nisan 25, 2010, 09:05:45 ös »
herkeze iyi aksamlar...

nil ablam cok gecmis olsun hayirlisiyla atlatmisiniz ya cok sevindim...

bugün burda hava harikaydi adalet ablamin dedigi gibi gercekten biktik soguk havadannn..

ben tekrar kacar bi göz attim nil ablami merak etmistim :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8687 : Nisan 25, 2010, 09:16:12 ös »
Merhabalar,
 herseyden önce gecmis de olsa tüm cocuklarimizin 23 Nisan ulusal Egemenlik ve cocuk Bayramini kutlarim. Burada her nekadar zor da olsa cocuklarimiza 23 Nisan´i farkli bir gün olaraky asatmaya calisiyoruz.Kitaplar rüzgar gülü sekerleme derken yine 23 Nisan az da olsa bir bayaqram tadinda gecti bizimkilere. Rengarenk rüzgar gülleriyle geldim eve bahcede kosturup durdular dönsünler diye.Yeni kitaplarimizi okudum sekerlemeleri höpürdettik:)
Serdar cuma cumartesi pazar gündüz   ve gece olmak üzere cok yogun calistigindan cocuklarla ben ilgilenmek zorunda kaldim tek basima. Bir de raporlu olduklarindann tüm gün evdeydik. Yarin normal tempomuza basliyoruz yine.
Adalet cok gecmis olsun nekadar agir bir bronsitmis seninkisi de umairm tamamen atlatmissindir.Tuana´larda senebir anaokulunda uyuyorlar oldukca degisik geliyor bize.Gecen hafta anaokulunda uyudular.Kücük valizleri pijamalari herseyleri hazirlandi.Fas li bir arkadasini da evinden aldik babasi calistigindan annesi de yeni bebegi oldugu icin cesaret edemediginden yürüyerek getirmeye Tuana ile gidip cocugu evinden aldik aksam, arabada ne sarildilar birbirlerine sevincten yasasin okulda uyuyacagiz diye.Benim yanima kim yatacaks eniny anina kimy atacak diye günlerdir anlasiyorlardi.Sizinkisi gibi birkac günlügüne gidecek olsa ne olacak bilmiyorum biz bir gece icin kac gün valiz hazirladik:) Bizimkilerde cok birbirlerine baglilar ücü de hernakadar bir aradayken birbirlerini rahatsiz etseler de suan icin hic düsünemiyorum birisinin 3-4 gün baska yerde kalacagini.Mert´e iyi gelecektir eminim degisiklik.GEldiginden birkac cm daha da büyümüs olacaktir;)
HAyir Adalet cim annem coktan gitti en fazla  ay kalabiliyor tursit vizesiyle.Atlattik sükür de benimkiler tam bir su kusu dün bahceyi sulamak icin hortumu elime aldigimda farkettim artik hersey daha zorlasti kulak tipasiz cicek sulamak bile zor suyun altina girmeye calisiyorlar cok eglenceli üstlerine su fiskirtmasi ama artik zor görünüyor.Neyse tek sorunumuz da bul olsun.
Yasmein cok sevindim isinden memnun olduguna.görevin ne peki orada?Daha önce de mi orada claisiyordun?Sen ruh halini bosver her halinle gel:) ben zevkle okuyorum senin yazdiklarini.
Burcu Banu arada birkac cümle yazin eminim ilk aylar zor olacaktir ama yeni bebislerimizi merak ediyoruz.
Herkese güzel bir hafta diliyorum
Ben yazarken sen mesajini yollamisin HEdiye sen de pek görünmüyorusn ortalar da ben Facebook á da pek girmiyorum birkac yeni foto eklsen buraya ne güzel olur:)

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8688 : Nisan 26, 2010, 12:33:13 ös »
Biz 23 Nisan da pek bisi yapamadik ne yazikki  :-[ Butun hafta sonunu oyun parkinda gecirdik . Sabahtan cikip aksama kadar kostuk , kaydiraktan kaydik , salincakta sallandik.. Guzeldi , sahsen ben eglendim  ;D
Nil ben heilpädagogische Förderung dayim.Is arkadaslarim ne yapiyorsa onu yapiyorum. En azindan yapmaya calisiyorum.  ;D Aslinda zaman yeterli olsa ausbildung yapmak istiyorum amma velakin Umut la mümkünati yok  :-[ Bunun elime gecmis cok büyük bir sans oldugunu düsünüyorum. Sonuna kadar degerlendirecegim.  ;)
Sen ruh halini bosver demissin amma bos verilecek gibi olmuyor bazen.. Hos nazar degmesin bu aralar cok iyi hissediyorum... Kesin arkasindan bir bomba patlayacak. :D Umut un okul problemini ve is konusunu vs.. halletmis olmanin hafifligi belki de... Uzun zamandir kafam bu kadar rahat olmamisti... Tahtaya vurun bayanlaaaaar :D:D
Bob Marley abimizin de dedigi gibi :)
Don't worry about a thing,
Cause every little thing gonna be all right   ;D ;D

Öpüyorum hepinizi , kucukleri , buyukleri , en buyukleri :) Ellerinden , gözlerinden ve bilumum yerlerinizden  ;D  :-* :-*

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #8689 : Nisan 26, 2010, 01:21:09 ös »
merhabalar...Nil çok geçmiş olsun....atlatmışsınız, işte anca şimdi haberim oldu bir haftadır giremiyordum sanırım siteye....yoğun bir hafta geçirdik bizde...babaannemizi kaybettik, daha Bade'ye açıklayamadım....aynı şehirde değiliz bu yüzden sürekli bir telefon trafiği yaşandı, 3-4 gün yoğun bakım hastaane günleri sürdü...3 günde tatil oldu 23 nisan eklenince...kızlarla evde uğraşırken bir hafta nasıl bitmiş anlamadım bile....

ameliyat denen şey çok zor olmalı ne kadar basit de olsa..çok geçmiş olsun tekrar..sarhoş halini artık biliyormışsunuz ya en çok ona dağıldım...o küçücük kulaklara görede tıkaç mı varmış ya...!!! tutarlar inşallah kulaklarında... :D

yasemin ne iş yaptığını anlamadım banada de lütfen... ???

BAdecim aşkım gene arı oldu 23 nisanda ...ama büyük sınıfın palyaço şarkısınıda ezberlemiş onunda dansını yapıyordu evde...sahnede bu sene rahatlamıştı çocuğum, geçen seneki gibi olmadı ağlamalı filan..büyümüşüz artık.. :)
kardeşine "kızım" diyor..o onun kızıymış kendiside bizim kızımızmış.. ::) bazen çok iyi bir abla bazen tam bir hırçın kedi....haftasonları zor geçiyor...iyiki okul var diyorum......
şimdi gidiyorum sonra giricem gene yeni sorularımla gelicem hemde...Nil'i yorıyım azcık...

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8690 : Nisan 26, 2010, 01:27:44 ös »
Merhaba Bobo ( ismini bilmiyorum üzgünüm  :( )

Öncelikle basin saolsun  :( Cocuklara bu tarz seyleri anlatmasi cok zor, ki ztn anlatilsa da anlayamacak yaslardalar.. Hos ben bu yasimda hala anlamiyorum.

Is konusuna gelince , engellilerin ogrenim gordugu ve ayni zamanda oturdugu biyerde , onlarla ilgileniyorum diyelim.

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8691 : Nisan 26, 2010, 04:56:25 ös »
burcucugum basiniz sagolsun :(

bende herkezin gecmis 23 nisan cocuk bayramini kutlarim...
annem 23 nisanda damlaya tel acti bayramini kutladi ve sordu kizim atatürk kimdi diye  damlada anneanne yumurcak tv de bayrakta bi tane adam var ya iste o  :D ne güldüm ya iste biraz biraz anlatmaya calisiyoruz birseyler...

peki ablacigim ekleyecgim bi kac yeni resimleriniden pamuklarimin...

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #8692 : Nisan 27, 2010, 12:01:14 ös »
Yasemin, Waiblingen bize pek uzak degil, 15 kilometre falan, erkek kardesim orada Stihl de calisiyor, görüsürüz insallah bir gün  :), engellilerle calistigini okudum da benim de engelli bir kizkardesim var, 28 yasinda, Behindertenwerkstatta gidiyor.
Burcucum basiniz sagolsun, Allah sabir versin, kolay degil böyle durumlar, ama malesef alismak zorundayiz, care yok.
Nil, biz de valiz hazirliyoruz ama Mert sanki bir ay tatile cikacakmis gibi kiyafet almak istiyor yanina  ;D
Bakalim, spor okulu oldugu icin aslinda en cok spor kiyafetleri gerekiyor. Mert cok seviyor spor yapmayi, tam ona göre bir gezi. Umarim saglikla gider, saglikla döner. Allah herkesin evladini korusun.

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8693 : Nisan 27, 2010, 12:50:30 ös »
Görüselim tabi ... Ben herzaman hazirim   8) Zaten forumdan hayir yok baksana , heykesler uykuda  ;D

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8694 : Nisan 27, 2010, 01:01:45 ös »
amin ablacigim rabbim herkezin yavrusunu korusun ablacigim...

yaseminnnn ya bizler burdayiz yaaaaaaaaaaa ;)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8695 : Nisan 29, 2010, 08:27:45 öö »
günaydinnnnnnnnnnnnn
benim güzel ve biricik cocuk sevgisi ailemmmmm

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8696 : Nisan 29, 2010, 12:51:34 ös »
Gec kalmisim biraz ama GÜNAYDIN  ;D Bu nasil bir coskudur sabah sabah , ben pek coskulu olamiyorum sabahlari , daha cok Batsin bu dunya modunda dolaniyorum ... ;D

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8697 : Nisan 29, 2010, 09:21:59 ös »
Merhabalar,
 Burcu basiniz sagolsun cok üzüldüm.Böyle konularrda ne diyecegini bilemiyo insan kaybedilen yok yakinsa.Allah rahmet eylesin.
Yasemin Adalet hic beklemeyin hemen bulusund erim. Aslinda Nilüfer ler bir bulsuma plani yapiyorlardi ama farkli sehirlerden gelen onca kisinin bir bulusma ayarlamasiyla böyle birbirine yakin iki kisinin bulusmasi fakli daha kolay olacaktir.Komsu gezmesi gibi.Ben bulusma konusunu hic düsünemedim acikcasi birakin bbulusma düzenlemeyi düsünmeyi bile düsünemiyorum suan.
Sali günü Tuana yi almaya gittigimde bankta ögretmeniyle oturuyordu ayagind abuz ile.Kosarken dümps ayagini burkmus.Yürürken acidigini söyledi ama ertesi güne birseyi kalmaz diye düsünmüstüm Tuana nin aci esigi cok düsük cünkü.Sonra Serdar Tunay ve Timur u almaya gittiginde Tunay da kolum aciyor diyormus.O da dümüs ve birlikte oynadigi cocuk Tunay düsmeisn diye kolundan tutmus. Eve geldikten sonra kolunu oynatamadigini farkettik.Gece 9 a kadsar acilde gecti sonrasinda da birseyi kalmadi cikmamis sükür.Ertesi gün yani dün Tuana yürüyemiyordu. Carsamba burada bir cok dr kapali.Anaokul ve okullardaki kazalarda gidilmesi gereken yerler var bir de oralara gitmek gerekiyor neyse sonunda acik bir yer bulup götürdüm Wiesbaden da. Kapali garajdan klinige kadar kucagimda  tombilik bir kiz ile yürümegi gectim ama ayagi kötü burkulmus röntgen falan cekildi. Anaokuluna gitmesind edi doktor . Eve geldik Timur lar alinda Timur un atesi 39,7 :( bütün gece en fazla 38,5 zorla düsürdük fitillerle.Acili aradik daha yüksek dozda olan fitili verin dediler sabah da cocuk doktoruna.40 i gecmediginden gitmemize gerek görmediler.Sabahladik Timul ile.
Bu sabah cocuk doktoruna götürdü Serdar 3 gün atesi demis dr.
Bizim günlerimiz böyle geciyor.Istifa ettim birkac ay dinlenip haftada 2 kurs vermeyle yetinecegim.Yasemin iste ben de seniny aptigin isi yapiyorum Burcu cum özel egitim destegi veriliyor engelliy a d agelisim sorunu olan cocuk genc büyüklere.Ben Anaokullarina gidiyordum.Engelli yad agelisim sorunu olan ve normal anaokuluna giden cocuklara dil gelisimi, motorik gelisim, algilama vb gibi alanlarda destek veriyordum.Cok zevk alarak calisiyorum aslinda seni cok iyi anliyorum yasemin.Istedigin bir is konusunda böyl bir sansi yakaladiysan mutlaka bir sekilde degerlendirip ögrenimini de görebilirsin. Oglun da büyüdü. Bukonuda kendine güven ve dene.Ben bile bazen düsünüyorum konusma terapisti ya da psikolog olmayi düsünmüstüm yillar önce acaba biraz yön degistirip tekrar birseyler mi ögrensem diye düsünüyorum.Kendini gelistirmenin yasi ve sINIRI olmamali bence.
Burcu sen beni yorularinla yoramazsin ben zaten yorgunum hatta yorgunlugun sinirini öyle gectim ki yorgunlugu farketmiyorum bile:)
Cok arabes olmaya basladi sanirim aslinda yaz geldigi icin cok mutluyuz.Kus sesleriyle uyanmak ya da terasta oturmak ocuklar bahcede oynakrne seyretmek bir sürü yorgunlugu aliyor.
Yasmein ben kacta yatarsam yatayim sabah kaldigimda hep ziplaya hoplaya uyananlardanim.Esim hic anlayamiyor:)O ve grubu (tuana Tunay) beni ve Timur u hic anlayamadigi gibi kiskaniyorlar:) Onlar da senin gibi sabahlari batsin u dünyacilardan. :)
« Son Düzenleme: Nisan 29, 2010, 09:48:59 ös Gönderen: Nil Tuncali »

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8698 : Nisan 29, 2010, 09:57:22 ös »
Cooook gecmis olsun Nil , yorgunlugunu anlayabiliyorum... :-\ Ama biz güclü kadinlariz , yani  , cogu zaman  ;D

Benimde yarin SPZ randevum var. Cumbur cemaat gidiyoruz bu kez , Umut un anaokulu ogretmeni , pedagogumuz , psikologumuz... Umarim bu son olur artik. Ben de bu konuda cok yorgunum acikcasi.. Artik ugrasmak istemiyorum. Ben durumu coktaaaan kabullendim. Daha fazla bisi yapilamayacagi da acikca ortada.. Buyuk ihtimalle topluca beni ilac icin iknaya calisacaklar. Cok kararsizim bu konuda  , hala neyin dogru olduguna karar veremedim.. Goriciz neler olacagini  ;D

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8699 : Nisan 29, 2010, 10:01:09 ös »
ablacigim cok gecmis olsun.... kiyamammmm...

bende de bitane var batsin bu dünyacisiiii ;) ben ve dilos gözünü acar acmaz maymunluk pesinde kosanlardaniz ama esim ve damlamda bazen ona katilaraktan kendilerine gelemezler :-\ gicik olurum ::)