Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma sayısı 209049 defa)

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
Ynt: kestane kebap yemesi sevap
« Yanıtla #8700 : Nisan 29, 2010, 10:05:11 ös »
Sen beni bir gorsen onlara gicik olmayi birakirsin... Hani nette kendi t-shirt ünp yaratabildigin siteler var ya , ordan kendime ozel bir t-shirt bile yaptirttim ... Sabahlari giyiyorum bazen  :D Söyle yaziyor ustunde :
"30 yasindayim ,
yeni kalktim
ve ilk kahvemi daha icmedim.
UZAK DUR!!!  "  ;D ;D

Hakikaten inanilmaz suratsiz oluyorum , hos gunun geri kalaninda acisini cikariyorum ama yine de cok kotu bi huy  ;D

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8701 : Nisan 29, 2010, 10:07:34 ös »
ayyyy cidden yaptirdin miiiiiii harikasin yaaaaaaaaaaaaaaa.... baci biz sabahlari görüsmeyelim o zaman ;)

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8702 : Nisan 29, 2010, 10:15:12 ös »
Evet evet sorma , ama gerekiyordu , insanlar anlasinlar dimi sizofren olmadigimi .. Düsünsene cocugu alirken kakara kikiri , agzi kulaklarinda bi kadin , sabahlari verilen selama bile tepki vermeyen , saci basi daginik lanet bi cadi ... Korktum insanlar bende kisilik bozuklugu var sanicak Mazallah  ;D Bence de gorusmeyelim , hos gorussek de sen bi daha gorusmek istemezsin , ben oyle tahmin ediyorum  ;D ;D

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8703 : Nisan 29, 2010, 10:17:32 ös »
yokkkkkk giiiiiiiiiiiii biz sen uyandiktan bir saat sonra kahveni ictikten sonra görüsmeye baslayalim ;)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8704 : Nisan 29, 2010, 10:23:41 ös »
ben kaciyorummmmmmmmmmmmm herkeze iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr yarin görüsürüz insallahhhhhhhhhhhhhh

öptümmmmmm :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8705 : Nisan 30, 2010, 10:29:55 ös »
amaninde buralara kimsecikler ugramamis miiiiiiiiiiiiiiii :o

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #8706 : Mayıs 01, 2010, 04:22:49 ös »
İZMİRDEN MERHABALAR

Yıne yazamadım uzun zamandır konular amam bırıkmıs oku oku anca bıtırdım hepınızı coooookk coookk opuyorum bebıslerıde tabı ,bız de cok buyuk bır degısıklık yok sıla gecen hafat ıstanbula gıttı bır kac gun kaldılar orda gelırken aglamıs gelmek ıstememmıs geldıgınde hala hepımıze cok kızgındı amam sımdılerde unuttu bende gecen hafta ıse gelırken ayagımı burktum  alcıya aldılar 2 gun boyunca hıc basmıcaksın dedıler  amamsaolsun patronum ertesı gun ıse cagırınca seke seke ısı gıttım aksama kadar maf oldum eve gıttıgımde burnumdan resmen alevler cıkıyordu oturdum kendı kendıme alcıyı cıkardım ama cok agrıyor sıslıkte bırturlu ınmedı dun aksamda esım motorla gelmıs tam bınerken obur ayagımıda eksozdan yaktım sımdılerde ordek gıbı yuruyorum paytak paytak ama ısıme geldı boyle olması hersey onume gelıyor onumden kalkıyor oooooohhh hele sıla hemsıre zanettı kendını pesımde kosturuyor babam hep derdı bana '' kızım sen hemsıre ruhlusun '' dıye galıba kızımda bana cekmıs :)
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8707 : Mayıs 01, 2010, 10:27:40 ös »
canim caniiiimmmm
gecmis olsunnnnnn... ne güzel geldin bi enerjiyleeeee... kaybolma öyle uzun süreli ;)

öpüyorum seni ve sila pamugunuuu :-*

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #8708 : Mayıs 02, 2010, 10:37:30 öö »
Nilcim, gecmis olsun, senin ufakliklar seni bayaaaa yoruyorlar ama bizimkiler de kücükken galiba tüm acilleri dolasmistik. Ya ateslenirlerdi, ya kafalarini carparlardi ama kesin bir sey olurdu. Düse kalka büyüyecekler...
Allah annelere kolaylik, saglik versin ki bakalim yavrularimiza...
Yudumcum, sana da gecmis olsun, alcini kendin nasil cikardin kiz? Ben olsam cesaret edemezdim.
Yasemin ve Hedos, ben de sabah kalktim mi normal olanlardanim, ne fazla enerjik, ne de asik suratli, yani orta seker.
Ama o zaman Yasemin seni sabahin köründe görmek istemem. ;D Bu cadi da kimmis derim yoksa  ;D
Neyse herkese iyi pazarlar, bu hafta hep yagmurla gececekmis. Yarin benim Mert geziye gidiyor, 5 gün yok, icime bir sizi düstü bile, ben biraz tuhaf annelerdenim, simdiden özledim desem cok mu abartmis olurum, aslinda cok geveze, haylaz bir cocuk, ondan bir kac gün dinlenmek hic de fena olmaz ama gel de bunu anlat kalbime  :(

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8709 : Mayıs 02, 2010, 07:35:49 ös »
merhabalar herkeze  ;D Bir Pazar daha bitti ... Yarin yeni bir hafta , herkeze HARIKA BIR HAFTA diliyorum...  Icimden bir ses benimkinin oyle gececegini soyluyor.. Hos bu icimdeki sese de pek guven olmuyor ama olsun.  ::)
Öpücüklere boguyorum hepiniziiiii  :-*

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8710 : Mayıs 02, 2010, 08:04:25 ös »
slmmmmmmm

benden de kocaman herkeze öpücüklerrrrrr :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ablacigim allah kavustursun uzun süreli ayriliklar vermesin ;)

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #8711 : Mayıs 03, 2010, 08:23:57 öö »
Günaydın,

Herkese merhaba, uzun zaman oldu. nasılsınız? hepinize sevgiler, bıdıklara öpücükler...

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8712 : Mayıs 03, 2010, 09:06:22 ös »
Hosgeldin Digdem´cim. uzun süre yazamamak sorun degil bend e bazen cok uzun süre yazamiyorum tam diyorum okey Forumda kisme kalmadi sonra bakiyorum aile yine toplanmis. Nezaman vakit bulur bizi özlersen gel:)
Adalet Allah kavustursun gitti mi Mert?
Icindeki sese inan Yasemin:) Benim icimdeki sesimin tahminleri hep dogru cikar:)

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8713 : Mayıs 03, 2010, 09:26:12 ös »
Uzun sure girmemek olunca konu , sanirim birincilik benim  ;D Yaklasik 3 sene sanirim  ;D ;D ;D
Bu arada inan diyorsun da Nil , basima ne geldiyse bu ses yuzunden geldi... Hic dogru duzgun bisi dedigi yok saolsun...  :D

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8714 : Mayıs 03, 2010, 09:59:16 ös »
Iyi geceleeeeer.  ;D
Sezen in de dedigi gibi " Homili de girtlak , pufidi kandil , tumba yatak " , Acaba Sezen beni gordu de mi yazdi bu sozleri... ;D