Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma sayısı 209048 defa)

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
Ynt: kestane kebap yemesi sevap
« Yanıtla #8730 : Mayıs 22, 2010, 12:55:44 ös »
aaaa buralar bombos kalmıs  ne bu sıtenın halı hadı benım ısım ogun nıl ın ısı var eee sız dıyerlerı nerelerdesınız gulsen hedos  sıbel huuuu uyanın artık
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8731 : Mayıs 24, 2010, 09:30:06 öö »
    Günaydın arkadaşlar...Uzuuuun bir aradan sonra geldim.Çok şey kaçırmamışımdır umarım.Biraz işlerimin yoğunluğu biraz sağlık problemleri derken siteye uğrayamaz olmuştum.Ablamın kızı dersaneye giderken bir basamaktan düştü nasıl oldu bende anlayamadım ayağı kırıldı.ağır bir ameliyat geçirdi Özge.Yanında biraz ben kaldım biraz ablam kaldı derken şuan evde yatıyor.Çok üzdü bizi çadı.eeee ....Sizler nasılsınız.Nil nasılsın.Hediye Diloş büyümüştür artık.Adalet sen ne yapıyorsun....Herkese SELAAAM....

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #8732 : Mayıs 24, 2010, 07:14:24 ös »
Gülsencim, hosgeldin. Yegenine cok gecmis olsun, kaza geliyorum demiyor malesef. Allah bir daha göstermesin.
Bizler de iyiyiz canim, esim dün Türkiyeye uctu, iki hafta kalacak, biz bu yil gidemiyoruz. Biraz hüzünlüyüm.
Havalar iki gündür günesli, nihayet olumlu bir gelisme hava konusunda. Herkese güzel günler diliyorum....

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8733 : Mayıs 25, 2010, 06:47:09 öö »
   Hoşbulduk canim benim.İyi olduğunuza sevindim.Hadi Allah kavuştursun...Bütün arkadaşlara Günaydın....
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2010, 06:47:55 öö Gönderen: elçingülşen »

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8734 : Mayıs 25, 2010, 09:28:51 öö »
canımm yıgenıne cok gecmıs olsun tekrar aramıza hos geldın ozledık valla senı :-*

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8735 : Mayıs 25, 2010, 11:55:51 öö »
Sağol Yudumcuğum .bende sizleri çok özledim.

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8736 : Mayıs 25, 2010, 12:11:06 ös »
Hepinize coooook kirginim  :P Geberdim burda ben hastaliktan birinizde bi corba pisirip getirmediniz. Yaziklaaaaar Olsun size  ::) ;D
Simdi daha iyiyim , merak eden varsa diye seyedim  :D Birazdan mamislarimizi yiciz , sonra da aynen spielplatz . Hazir hava guzelken degerlendirmek lazim , degerlendiremedigim 4 gune inat  ;) Hos gene yagmur geliyomus , zaten yeni gitmisti... Bu yagmur almanya yi ne kadar seviyor ya  :'( ;D

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8737 : Mayıs 25, 2010, 01:25:31 ös »
       Yasemin geçmiş olsun.Sana şimdi çorba yapayım diyeceğim ama işteyim.Ancak 17.30'dan sonra ne dersin?

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8738 : Mayıs 25, 2010, 06:35:26 ös »
Ayyy coook tesekkur ederim. , Duygulandim  :'( ::) Icerim vallahi  ;D
Yaa yerimi bilmem ama bir derdim var artik tutamam icimde... Ben Umut a bu sene ana , ogul bir ciftlik tatili sozu verdim. (Bauernhofurlaub) O kadar cok secenek var ki aklim karisti benim  ??? Hic giden var mi ? Tavsiye edebileceginiz yerler , önerileriniz ???!!! Bi yardim edin su akli karismis , bi karis akilli kadincagiza  ;D :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8739 : Mayıs 25, 2010, 09:47:50 ös »
Yudum hosgeldin arada gepip firca at bize olur mu? :)
Adeet Allah kavustursun. Hüznünü anliyorum.Eskiden 3-4 defa giderdim Tr yeye 3 yildir hci gidemedik cocular hamilelikd erken.Alisi olunca zor geliyor.Bu yil eylül de gitmeyi düsünüyoruz ama hic de cesaret edemiyorum 3 kücük cocukla.Sirf Tuana ve cocuklar ülkelerini tanisinlar uzak olmasinlar diye gitmek istiyorum.Bir de Izmir özlemi tabiki :(
Gülsen hosgeldin cok gecmis olsun.
Yasemin gecmis olsun sana da.Bend e sinüzüt ten kivraniyorum.Yaslaniyor muyum neyip hasta olmaya basladim:) Gel biz birbirimize corba yapalim ne dersin?Gel bireberber biz ehm anladin sen onu :)
ciftlikte tatili cocuklarla bend e düsündüm ama henüzy apmadik Serdar pek istemiyor domuzlarla basbasa tatil yapmak :) Sakabir yana arkadasima sorabilirim.Onlar her yil yapiyor gecen yaz gittikleri yerden cok memnundurlar.BAyern de bir yerdeymis.Hatirlamiyorum hangi sehirde.Daha pazar günü konusmustuk.Bayern nin kenesi degisik ya bizim buralardaki kokos kenelerden ondan bayern de oldugunu vurgulamisti ama sehrini tekrar sorarim istersen. HEm pyun alani var hem hayvanlar demisti.Bu yil da oraya gitmek istedik ama degisiklik olsund emisti.Ay kisaca cokmemnundur yani:)Bilsem can kulagiyla dinlerim.Istersen arar sorabilir adres ya da isim isterim??
Sorulari yanitlamak iciny arin tekrra gelecegim hepinize sevgiler bol günesli günler dilerim :)

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #8740 : Mayıs 26, 2010, 10:08:40 öö »
selamlar
hastalara şifalar...
kısa kesik girebiliyorum bu aralar, birde bilg. bozuktu, neyse düzeldi....
kızlarla hayata alıştım gibi.birde yalnızlığa...ilk başta gözüm mkorktu ikisiyle birden nasıl başaçıarım diye ama şimdi kafa göz yara yara oluyor..bazen ikisi birden ağlıyor, bazen biri bekliyor..böyle böyle onlarda bende alışacağız, formüller uyduracağız..
BAde'nin aksiliği zaman zaman çok düzeliyor ama bazende hiç umulmadık bir anda pörtlüyor, nedensiz ağlamalar filan..amannn neyse, düzelir düzelir... :)
tatil filan diyosunuz ne güzel şeyler bunlar....buralarda hiç böyle seçeneklerin olmaması ne fena...çiftlik filan..biz anca buralara azıcık yakın bir at binme yeri bulduk, bakalım bir kaç ders yazıldık badecik için...aslında bendfe çok isterim ama...
3 küçük çocukla havayolculuğumu...eee evet ya düşününce bile yoruyor insanı..düşün ki bendaha ikisini alıp kapının önüne inmedim..

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8741 : Mayıs 26, 2010, 10:14:00 ös »
Cok tesekkürler Nil , ögrenirsen cok sevinirim.  :) Ben feci taktim yapicaz bu sene , tam Umut luk oldugunu dusunuyorum. Sabahtan aksama kadar kossun dursun  ;D

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #8742 : Mayıs 27, 2010, 08:42:48 ös »
Yasemin iyilestin mi? Gecmis olsun, valla sana corba bir tek ben getirebilirim galiba, deseydin getirirdim canim...  :-*
Benim bir Alman arkadasim da üc cocukla Bauernhof tatili yapiyorlar zaman zaman. Hic bana göre degil ama seven icin güzel bir sey olabilir. Biz köyde yasadigimiz icin cocuklarimiz at, tavuk, inek falan görüyorlar zaten. O nedenle hayvanlara uzak yasamiyoruz ama oglun severse neden olmasin. Ben o arkadasa ulasabilirsem (tatilde olabilirler) bi sorabilirim.

Nilcim, sen yaslanmiyorsun canim, gitgide güzellesip olgunlasiyorsun, tipki benim gibi  ;)

Herkese sevgiler, ahhhh bu yagmurlar bizi mahvediyor, biraz da Türkiyede yagsa...

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8743 : Mayıs 28, 2010, 12:21:23 ös »
ADALET ABLA ALLAH KAVUSTURSUN
  YASEMINCIM COOOK GECMIS OLSUN SANADA CORBA YAPAYIM DIYE DUSUNDUM AMAM BEN GELENE KADAR BUZ GIBI OLUR DIYE YAPMAYIM BARI DEDIM  ;D ::) ;) 

SORMAYIN GECEN HAFTA IZMIRDE BIR YAGMUR BIR YAGMUR  BERBAR OLMUSTUK BIRDE YAZ GELDI DIYE ESIM ARABAYI SATMISTI MOTOR ALMISTI SUCUK GIBI OLMUSTUM AMAM BU HAFTADA SICAKTAN BAYILCAM KLIMAYI ACTIM OYLE OTURUYORUM YANDIKKK GENE BU SENEDE COOOOK SICAK OLCAK GALIBA

BU ARADA HERKES LUTFEN BENIM ICIN BEBISLERINI SOOOYYLE KOCAMAN KOCAMAN KOKULU TARAFINDAN OPEBILIRMI  :-* :-* ;D

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8744 : Mayıs 31, 2010, 07:33:56 öö »
Cok düsüncelisiin Yurdanur cok tesekkür ederim :) Ama bayagi oldu ben ayaklanali  ;D Burda da surekli yagmur yagiyor , bana fenalik geldi artik.... DARALDIMMM  :D Biri bize biraz gunes gondersin Please  :D