Merhabalar,
Burcu az kalmis gercekten doguma. Hayirli kolay saglikli bir dogum dilerim.
Adalet cim Mstafa´nin dogum güü kutlu olsun. Zaman cok cabuk geciyor gercekten mayista bizim rockcular 2 yaisnda olacak.Nasil gecti zaman.Nezaman büyüdüler.Dogdu dogacak derken bugüna gzindan emzigini aldigim Timur´"Gitti Bebeeee" diye sikayet ediyordu. EMzige bebe ismni koydu bir de arkasindan gitti bebee diye agit yakiyor.36. haftaya kadar karnimda tutsam nasil iyi lur diye dua ede ede karnimda tutmaya calistigim günleri hatirliyorum da..
Haftaya anahtari aliyoruz 27 sinde de tasinacagiz ama cok is var.Tüm ev kagitlanacak falan.Serdar 2 hafta izin aldi yogun bir sekilde tamir isine baslayacagiz insallah.
Burasi hep karli.Sabahlari -16, (yaziyla eksi 16)

-18 arasinda degisiyor.Bugün icin sicak olacakmis dediler -8 den fazla düsmezmis.Dalga mi geciyorsunuz diye tepki veriyorum radyo haberlerine sanki beni duyuyormis gibi:) Izmir icin "cok soguk 10 derece" dedi dün tv de.NAsil yani bir de cok soguk mu diyorsunuz siz 10 a.Izmir 18 di sanirim bu hafta akrabalar cok soguk cokkk diyorlar anneme telde.
Burcu bizim besigin yatagi cok inceydi incecik süngerdi.Bende altina battaniye falan doldurdum. 3 ay yatacagi icin tekrar baska kalin dösek almadim.Tuana da 3 ay besikte yatmisti onun da dösesi cok inceydi altina battaniye falan doldurmustum. Önemli olan dpz olmasi cocugun tenin temas ettigiy erlerin düzgün olmasi yün olmamasi tüylü olmamasi. Dösegin altini sadece yükseltmis olduk böylece.Türkiye´de park yatak ddikleri burada seyahat yatagi deniyor hic görmedim sadece resimlerde gördüma ma eminim onun dösegine de o sekidle destek yapilabilir alttan.
Demek cocuk yataginiz seni de taisdi ve 3 kisi yattiniz

tamamdir ozaman dogumdan sonra arada BAdeyi de ziyarete giderisn. Tuana nin altinda anneannesi yatiyor simdi.Gecen gün sabaha karsi öksürdü rüyasinda kaplan görmüs de acaba kaplandan korumak icin yaninda yatabilir miymisim.Yattim tabi de gece ikide bir "anne sen istersen bana sarilabilirsin" diye uyandirdi beni:) Bir de birazcik dar oldugundan pek uyuyamiyorum rahat ondan ancak hafta sonlari arada Tuana yi ziyarete gidiyorum. Ama cok da güzeloluyor yanak yanaga yatmak cimcimelerle degil mi?