günaydınlar....
bu sabah azıcık geç kalmışız, apar topar kızı hazırlayıp servise yetiştirdim..dışarı bi çıktık ki günlerdir çocuğumun özlemle sayıkladığı kar....!!! bayağıda tutacak gibi gözüküyor....valla karın oyun kısmı tabiki güzel ama şu an en çok mikrop kırıcı özelliğiyle ilgiliyim..umarım havadaki mikropları biraz olsun temizler bu kar...bizde 1 haftadır hastaydık (gene)....biraz toparladıda işte iki gündürde okulda...bu sefer gene biraz yalnızdık, ve zor geçti açıkcası....artık iyice ilgilenememeye başladım....geçen akşam ben ondan önce uyumuşum ve kız bir buçuk saat kendi kendine taklılmış, kitap bakmış ama uyumamış..onbuçuk gibi bi uyandımk çocuğum ayakta, anası horluyor resmen..yani yalnız bırakıyorum çocuğumu, ama elimde değil uyuyup kalıyorum, tutamıyorum kendimi...acayip, ölüm gibi bir uyku bu..kurtulamıyorsun, e uykun açılsın diye çaya kahveye de yüklenemiyorsun...üzüldüm sonra çocugim öle yalnız yalnız..sonra bişey olsa ya duymasam...korktumda yani...
Nil, seni sanırım ya düşündüm ya rüyamda şu taşınma işinde gördüm...biliyorsun arada sen benim tuhaf rüyalarııma konuk oluyorsun...bu aralar benimde öyle bir isteğim varda belki ondan senin taşınmanıda takmışımdır kafaya, bilemiyorum...yani almanyada böyle bir servis yokmu diye taşınma işlerine yardımcı birileri neden yok diye sinirleniyorum sizin için...işte güya böyle bir hizmet her yarde varmışda mış mışda...size yokmuş gibi..(ben bu almanyanın sosyal devlet anlayışını fazla abartmışım gagliba.

.) olur mu ya neden yardım edilmiyor size, o kadar çocukla, hani çocuk yardımı falan diyorum...
saçma bi rüya..rüya bile denemez, polemik...

neyse kolay gelsin..umarım dr sonucunuzda sakin bir hastalıktır....
ayla, mektuplaşma kısmını okudum ve çok hoşuma gitti....
herkese yi gnnerrr...sıkı giyinin üşütmeyin, elleriniz cebinizde yürümeyin...!!!!