Burcu´cum verdigin linke baktim ve hemen Adminbabaya ilettim ama ben bir sogu hava dalgasina degil verilecekse ismimin "yakici sicaklara" verilemsini istiyorum

Hele Almnaya´da oldukca havam olur eminim:) Herkes beni bekler

2 gündür kar yagmadi buraya hayta normale döndü.Sabahlari arabada -20 leri görmektense +2 leri görmek cok iyi geldi.
Yavas yavas bitiyor islerimiz.Birkac dolap daha var cekmecesi takilacak falan ama bayagi yerlestik.
isim cok zor bir karar Burcu son güne kadar sansiniz var.Yagmur ismi güzel ama cok fazla olmayan isimlerden istiyorsaniz daha aratsirmaniz gerekecek.Biz 3 isim asla birbirine benzememeli cokkk farkli harflerle baslayip cok farkli olmallar dedik hep ama sonunda 3 üde T ile baslayan isimler bulduk.

Isimler mi cocuklarimiza uydu yoksa cocuklarimiz mi isimlerine uyum sagladilar bilmiyorum ama cok oturdu biz de isimler.Timur demir anlamina da geliyor ve Timur un akil almaz kaslair var.Karin kaslari bebekliginden beri komanda gibi sürüne sürüne yasina göre normalden fazla gelisti.Daha simdiden ücgen vücut yapti :)Bazen benden güclü oldugunu düsünüyorum:) Tunay da ay isigi ve sessiz sakin anlamina geliyor, gercekten ay isigi gibidir hep gülümser ve hareketli olmasina ragmen sakindir.Tuana icin de baska hic bir isim düsünemiyorum.
Aman Adalet´cigim cnain tasinma cekmesin cok zor.Gerci senin cocuklarin büyük farkli olur ama biz cok zorlandik.Tam tasinma öncesinde cocuklarin 3 üde hastalandi.Esyalarin yarisi orada yarisi buradaydi.Cocuklar stres oldu. Onlari yeni evimize alistirmak icin hergün buray agetirecektik tamir zamanind ahasta olunca getiremedik ve birden bire hadi biz burada oturuyoruz diye buraya geldiler. Buraya gezmeye geldiklerini ve evimize döneceklerini sandilar.Hadi gidelim artik diye birkac gün evlerine dönmek istediler.Ilk gün hemen onlarin odalarini yaptik aslinda oyuncaklarini herseylerini hazirlardik.O nedenle cabuk alistilar ama ilk günler yeter bukadar misafirlik hadi evimize diye sikayet ediyorlardi:)
Simdi cok mutlular oradan oraya kosturuyorlar.
Yudum´cum nasilsin taisnmayi mi düsünüyorsunuz?Esinle mi yoks akayinvaldienlerle birlikte mi?Annem de dönüyor 20 sinda az kaldi.
Ben de merak ettim Dilay´in sacsiz fotograflarini.:)Biz de kuaför ziyaretimizi yaptik. Önce Timur u götürdük sonra eve onu getirdik Tunay i götürdük. Birbirlerini korkutmasinlar aglayarak diye. Timur babasinin kucagina oturdu ve O´na olan ilginin tadini cikardi, ayna da kendisini seyretti.Ama Tunay ortaligi ayaga kaldirdi.Ilk saniyeden son saniyeye kadar babasinin kucagindan kalkip kacmaya calisti. Yamuk oldu ama toparlandi bayagi saclari hatta yine uzadi bile.Bundan sonr aben kendim kesmeyi düsünüyorum acikcasi ben daha güzel kesebilirim diye düsünüyorum.Arkadasim da Luca nins aclarini kendisi kesiyor, Amerikan modelid edigimiz cok daha iyi kesiyor.
Adalet nasils evindim anlatamam inanki cok mutlu oldum senin adina. Migrenine cözüm bulunmasina.
Simdilik bukadar herkese yarin icin güzel bir pazar günü dilerim.