Arkadaslar, hic bir yere gitmedim, ben burdayim

yanliz bu aralar biraz yogundum, oglum Burak 14 yasina girdi, gecen hafta onun dogumgünü vardi, hafta sonu misafir geldi v.s. derken, günlerin nasil gelip gectigini anlayamiyorum.
Yorgunluk benim de en büyük problemim. Cok yorgun düsüyorum. Bazen cocuklarima yetemedigimi düsünüyorum özellikle kücük oglum Mert o kadar cok konusuyor ki onu dinlemek ona cevap vermek bile beni yoruyor

Burcucum bence de o kadar herseyi kafanda büyütme bence de Nil´in dedigi gibi biraz oluruna birak. 'Benim Mert dogdugunda Burak 2 yas 8 aylikti ve babasi hastaneye yanima getirdi ve hic bir problem yasamadik ve kucagina aldi kardesini, tabi bu arada biz sürekli onu pof pofladik, ay benim güzel oglum büyümüs de abi olmus falan diye.
Fazla kiskanclik da olmadi ama olabilir de, bu da kardesligin bir parcasi, o kadar düsünüp de kendini yorma bence. Hersey olacagina varir.
Gülsencim, haftasonu dinlenememek ne kadar kötü dimi? Seni cok iyi anliyorum...
Tüm arkadaslara güzel günler diliyorum. Nihayet buralarda karlar eridi, insallah bir daha yagmaz. Iki aydir her yer karlarla kapliydi, artik bahar gelsin diyoruz...
Nilcim, yeni eviniz ne durumda, yerlestinizmi, alistiniz mi? Insallah hersey yolundadir.
Herkese sevgiler