Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma sayısı 209108 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: kestane kebap yemesi sevap
« Yanıtla #8715 : Mayıs 03, 2010, 10:00:21 ös »
BEnden de herkese iyi geceler:)

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8716 : Mayıs 07, 2010, 06:42:54 ös »
YaSaSiN CuMaaaaaa  ::) Ay nasil bi sevindirikim , ne guzel birgun... Yarin uyuyabilecegini bilmek ne degisilmez bir duygu...  ;D ve su karsimda duran ütülenmesi gereken camasirlar manzarasi hic yakisiyor mu su harika Cuma gunune... Ne gereksiz birsey su ütü dedikleri... Bi yakalasam ya ütüyü icat eden gereksiz isler amirini  ;D Bos olan varsa bi zahmet kosup geliversin bi el atsin su camasirlara... Cok degil vallahi  :P ::)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8717 : Mayıs 08, 2010, 08:31:09 ös »
Ütüyü hicccc sevmem Yasemin benden medet umma gelemem.Daha nemliyken cocuklarin kiyafetlerini söyleee sivazlaya sivazlaya katliyorum ütülenmis gibi oluyor.:) ::)
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2010, 08:31:37 ös Gönderen: Nil Tuncali »

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8718 : Mayıs 09, 2010, 09:50:21 ös »
iyyyyy ütü müüüüüü nefret ederimmmm...
benim adam basliyor yine sabahlari birer birer ütülemeye benim ütü sepetim dolmus tasiyor yani benden de fayda yok yasemincigim :-\

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8719 : Mayıs 10, 2010, 05:05:17 öö »
 ;D Korkmayin  arkadaslar ben ütüleri bitireli bi hayli zaman oldu. Hatta yenileri beklemede..  :D

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #8720 : Mayıs 10, 2010, 10:35:45 ös »
Ben de biraz yaptim ama hala var, yani biktim artik ütüden valla. Benim esim otobüs söförü, her gün de ütülü gömlek giymek zorunda, iyyyyy artik bikkinlik geldi....

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #8721 : Mayıs 11, 2010, 07:33:44 öö »
günaydinnnnnnn...

benim ütüm hic eksik olmuyor esim kuaför o yüzden hergün gömlöek giyiyor cünkü kazak giydigi zaman aralarina kil giriyormus mecburen hergün degistiriyor ne camasir nede ütü eksik oluyor >:(

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #8722 : Mayıs 11, 2010, 12:26:03 ös »
 vallaha ben sevıyorum utu yapmayı ama vaktım yok yapmak ıcın sagolsun kayınvalıdem tektek hepsını benım ıcın utuluyor konu acılmısken benım esımde oto tamırcısı aman sagolsun oda hergun evden sırket muduru olarak  cıkıyor  evede gercek meslegıne kavusmus olarak gelıyor ahhh ahhh keske kıl veya ter olsa kıyafetın uzerındekıler ne arasan var ammmaan neysen sonucta ben yıkayıp utulemıyorum demı kayın valıdemın canı sagolsun  ;D
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8723 : Mayıs 11, 2010, 01:29:44 ös »
 ;D Ne ütüymüs ... Meger herkez pek bi yaraliymis bu konuda. Pardon hanimlar , bilsem acmazdim konuyu  ;D

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8724 : Mayıs 11, 2010, 07:53:51 ös »
Sonra yine gelecegim de Yudum u görünce yazmadan cikamadim. Yudum annem Sila´nin anneler gününde  O na cicek getrmesine cok duygulanmais ve mutlu olmus. :-* Aradigimda hemen söyledi Sila bana cicek getirdi diye:) Öp benim icin  Sila´yi :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8725 : Mayıs 12, 2010, 10:12:09 ös »
Merhabalar,
herkes ütüden dertli :)
Umarim herkes iyidir. Yarin 4 günlügüne Nürnberg´e gidiyoruz laptopumu alacagim ama girebilir miyim bilmiyorum.Yarin bizim bizdiklarin dogumgünü, biraz degisiklik olsun istedik.Play Mobil parkini cok sevmislerdi tekrar gitmek istedik.Hava yagmurlu olacak ama olsun yeterki havamiz yerind eolsun degl mi:) Yol icin eskiden yolluk hazirlarmis ya pogaca börek bend e müzik cd si hazirliyorum. 3 Saat boyunca cocuk sarkilari dinlemistik gecen sefer bir süre sonra bayiliyor insan. :)
Bu arada Hugh Grant UEFA maclarini seyrediyor suan trübünde hayranlarina duyurulur :)
Sevgilerimle

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #8726 : Mayıs 13, 2010, 01:04:30 ös »
Bugün benim de esimin dogumgünü, demek senin ufakliklarla ayni gün. Ama garibim ise gitti, ben de evde olur saniyordum. Neyse, sabah güzel bir kahvalti hazirladik ona, masada gül, mumlar falan, hosuna gitti. Aksam icin de kücük bir pastamiz var, daha ne olsun, biz ufak seylerden mutlu olan insanlariz, yeterki saglik olsun  :)
Minik ogullarinin dogumgünü kutlu olsun, huzurlu mutlu olsunlar bir ömür boyu insallah... :-* :-* :-*

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #8727 : Mayıs 13, 2010, 01:51:27 ös »
    nılcım anneler gununde muhakkak sıla babasıyla sabah erkenden alısverıse gıderler klasık ama bu sene babacım ben nazıfe teyzemınde anneler gununu kutlamak ıstıyorum demıs ve beraber cıcek almıslar eve geldı hemen uzerını degıstırdı ne yapıyorsun dedıgımızde olurmu anne guzel kıyafetlerle gıtmem gerekıyor dedı pembe mını etegını pembe buluzunu gıdı tarak alıp sacını tararmamı ıstedı ve hemen asagı ındı nazıfe teyze sılayı gorunce duygulandı amam sıla cok sasırdı anne neden nazıfe teyzem duygulandı dıye sordu keske tuanalarda burda olsalardı dedı ayrıca sıma olarak nazıfe teyze benım anneme cok benzıyor o yuzdende sıla ve nazıfe teyze arasında ayrı bır elektrık var bu arada senın afacanlarında dogum gunu kutlu olsun  :-*
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #8728 : Mayıs 21, 2010, 07:16:26 ös »
Nerelerdesiniz hanimlaaarrrr??  Bugün okullar tatile girdi, iki hafta evde benim oglanlar. Pazartesi esim Türkiyeye ucuyor, babasi rahatsiz, onu ziyarete gidiyor, biz malesef bu yil gidemiyoruz  :( Havalar hala kötü, yarin sözde 24 derece olacakmis, ama görmeden inanmam artik. Hala ceketsiz disari cikamiyoruz. Bu sene gercekten felaket, hic bahardan eser yok. Neyse, saglik olsun diyoruz ve böyle kendimizi teselli ediyoruz. Türkiye´de 30 dereceden bahsedenleri de duymuyoruz bile  ;D
Nilcim, siz Nürnberge gidecektiniz, yoksa hala oradamisiniz? Yudum, Hedos, Yasemin? Nerelerdesiniz? Yoksa herkes tatile mi gitti? Bi ben mi garip kaldim  :(

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8729 : Mayıs 21, 2010, 11:02:18 ös »
Valla ben burdayim  ;D Bakip bakip cikiyorum hergün... Hastayim birazcik ben  :-\ Gecmek bilmiyoooor deli olucam. Bu guzel havalar saolsun  ;D
Tatil falan yok bizde , buralardayiz. Zaten Umut un anaokulu sadece pazartesi gunu kapali... ;D