kesinlikle seda bu bi dönem, şu iki yaş sendrom olayına hızlı bir giriş yaptık biz 3-4 gündür. çınar öğlenleri uyumak istemiyor. resmen bugünden yarına değişti çocuk. ikisininde içi içine sığmıyor sürekli yeni şeyler yapmak istiyorlar.
tv izlettirmiyorum mesela belli bir saatin dışında, bakıyorum bikaç gündür gidip açıyor tv yi, bizim tv çift kumandayla açılıyor onun da kolayını buldu televizyonu açtıktan sonra alttaki decoderi de bızıklıyor ve bi kare yakalıyor

evcilik oyunlarına fena sardık ama şöyle ilk bikaç dakika oturuyorlar çay içiyorlar mahsusçuktan sonra bana ikram ediyorlar sonra sandalyelere çıkıp akrobatik hareketler yapıyorlar. dün teletubbies başladığında o yaratıklar bi kuyunun içinden çıkıyolar, her çıktıklarında hooop dedi çınar, bugün baktım sandalyeden sehpaya çıkmış, dikkat et düşersin dedim, aynı ses tonuyla hooop diyor bana. olaya bakar mısın ya kendini tubbie sanıyo

sonra, mesela daha konuşmuyolar ama dün gece yatırırken iyi geceler dedim defne iceceler dedi. biz ismaille şok! ama tekrar söyletemedim. çınar da bisküvi dolabını biliyor benim geçen dolabın önüne getirdi onuistiyom gibi bişi dedi, ben mi uyduruyorum bilmiyorum ama söyledikleri bişeyi bir daha söylemiyorlar.
birşey daha, (yazasım var çekilin

) konuşamıyorlar ya bunlar, haliyle kaka da diyemiyorlar, bikaç gün evvel defne'ye kaka mı yaptın dedim, kaka de bakayım filan çok kaba bi ses tonuyla 'kaka' dedi. bugün kaka yapmadan evvel totişi gösterip kaka dedi sonra sıktı kendini işini halletti

.. hayal gibi geliyor ya bunların böyle konuşup, işlerini görecekleri filan ama biz şu son bir haftadır feci atağa kalktık. herşey çok hızlı gelişiyor.
ikisine sarılıyorum tabi, birbirlerine sarılıp öpmelerini de öneriyorum, çoğu kez başarılıyım ama canı yanmışsa istemiyor sarılmak bazen.
şaka maka büyüyoruz yaw