Merhaba,
Çocuklara uygulanan bir tedaviydi bahsettiğim. Her yemek öncesi verilen bir ilaç tedavisiydi. Bu tür tedavilerde, her doktor kurumunun belirlediği yöntemi uyguluyor. Yani bırakın aynı ülkeyi, aynı şehirde bile gittiğiniz hastaneye bağlı olarak tedavi şekilleri değişiyor. Sizin yapabileceğiniz tek şey eğer doktorunuza güveniyorsanız kabul etmek. Biz ankarada yaşıyoruz. Doktorumuz prof. Aslında benim anlattığım belirtilerle anladı reflüyü ama kesin teşhis konulması için bahsettiğim o filmi istedi. Ve biz o filmi çektirirken bu tür sıkıntısı olan bütün çocuklar için aynı yöntem kullanıldığını öğrendik. Reflü, bütün bebeklerde görülebilen bir rahatsızlık. Kısa bir dönem devam ediyor kendiliğinden geçiyor. Fakat bizim ki daha sonraki dönemde ortaya çıktı. Yani bebeklik reflüsünden farklıydı. O yüzden tedavi edildi. Sizin oğlunuz kadarken benim oğlumun problemi daha başlamamıştı.
Sıkıntılarınızın azaldığına çok sevindim. İnşallah yakın bir zamanda hepsi geçecek. Ve siz yeni şeylerle uğraşmaya başlayacaksınız. Yani kusmayacak ama bu seferde verdiklerinizi yememek için tükürecek ve siz koltuk altları, halı üstleri elinizde bezle dolanıp duracaksınız. Baktığınız her yerden yesin diye eline verdiğiniz kurumuş ekmekler, meyve parçaları falan bulacaksınız. Ama kızamayacaksınız gülüp geçeceksiniz ve hep şükredeceksiniz Allaha o afacanı sizin verdiği için.