Gönderen Konu: temmuz 2006 bebekleri nerde...  (Okunma sayısı 4458 defa)

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
  • Artık Hayatımız Kaan'ımız
temmuz 2006 bebekleri nerde...
« : Şubat 21, 2007, 11:47:21 ös »
 merhabalar,

çok merak etdim;temmuz 2006 doğumlu bebeklerimiz var mı?

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
Ynt: temmuz 2006 bebekleri nerde...
« Yanıtla #1 : Şubat 21, 2007, 11:48:31 ös »
oğlum kaan 28 temmuz doğumlu.
aynı aydaki akranlarıyla paylaşabileceğimiz çok şeyler vardır diye düşünüyorum...

Çevrimdışı sayalı

• Yeni Üye
  • *
  • MELEK KIZIM SENİNLE HER ŞEY DAHA GÜZEL
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2007, 09:12:56 öö »
MERHABA SEDA....

BENİM KIZIM BEGÜM HİLALDE 9 TEMMUZ 2006 DOĞUMLU.. MAŞALLAH BEBİŞİN ÇOK ŞEKER.... İYİ PAYLAŞIMLAR DİLİYORUM
MELEK KIZIMMMMMMM

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Şubat 27, 2007, 08:57:20 ös »
Merhaba;
temmuz 2006 doğumlu kimse yok sanmıştım bende.
oğluma iltifatın için teşekkür ederim.ama bende fotoğraf görmek istiyorum....
Eminim paylaşacağımız çok şey olacak.
görüşmek üzere...

Çevrimdışı sayalı

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2007, 10:11:14 ös »
olmaz olurmu temmuz bebekleri çok fazla sanırım yolları buraya düşmedi henüz.....

:)buda benim minik kızım.....

bu aralar ikinci dişi ile savaşıyoruz.biraz sıkıntılıyız yani geçenlerde bir yerde bebekler bu dönem konuşabilse "anne dişim çok ağrıyor" derlermiş. canım yavruşum ne acılar çekiyor kimbilir düşündükçe kahroluyorum. rahatlatıcı jel falan sürsemde faydası yokmuş gbi geliyor.... sizde durumlar nasıl çıkardımı kaan bebek dişlerini
MELEK KIZIMMMMMMM

Çevrimdışı B.Dümrek

• Deneyimli Üye
  • Güzel Prenseslerim
« Yanıtla #5 : Şubat 28, 2007, 11:09:25 ös »
merhabalar kaan ve begüm hilal'in anneleri
benim küçük kızım elif de 28 haziran doğumlu ama sanırım hiç haziran doğumlu bebiş yok bende size katılmak istedim kabul ederseniz
Bu arada bende 9 temmuz doğumluyum.
Görüşmek üzere...

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Şubat 28, 2007, 11:23:50 ös »
Kaan bi türlü çıkaramadı dişini :'( :'(
Sürekli diş huysuzluğumuz var.Doktora soruyorum dişten yapıyor ama daha zamanı var dedi...
Bu arada umarım begüm kolay çıkarır ikinci dişini..Canım ya çok acı çekiyorlar değil mi?

Merhabalar elifin annesi.Ne kadar güzel olur bize katılman.Zaten elif bebekde neredeyse temmuzda doğacakmış değil mi?

bye

Çevrimdışı B.Dümrek

• Deneyimli Üye
  • Güzel Prenseslerim
« Yanıtla #7 : Şubat 28, 2007, 11:33:02 ös »
Evet Seda neredeyse Elif temmuzda doğacaktı.
Madem beni kabul ettiniz önce tanıtayım kendimi.İsmim Berna Eskişehirliyim.Bir tanede 5 yaşında kızım var.Onun ismide Dilan.
Siz nerelerdensiniz...

Diş sorunu bizdede var.Biz ilk dişimizi 5,5 aylık çıkardık. 2 gün önce 3. dişimiz patladı.Ve şu an kabız bebeğim.Çok aşırı huzursuzluğu yok ama iştah ta gitti.İnşallah bir an önce atlatırlar ama emin olun daha çooooook uzun sürecek bu diş problemleri.

Çevrimdışı sayalı

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Mart 01, 2007, 09:41:01 öö »
HOŞGELDİN BERNA DİLAN VE ELİFE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM. BEN ANKARADAYIM... YA BU ARADA BEGÜM İNANLIMAZ PİŞİK OLDU ACABA DİŞLE İLGİSİ OLABİLİR Mİ?  GERÇİ DOĞDUĞUNDAN BERİ PİŞİKLE ÇOK UĞRAŞIYORUZ. AMA NE GÜZEL ARTIK GEÇMİŞTİ. ZEYTİNYAGI POPOLİN İKİLİSİ KURTARICIMIZ OLMUŞTU. DÜN RESMEN AĞLADIM KIZIMI ÖYLE GÖRÜNCE UZUN SÜRE AÇIK BIRAKTIM....

SEDA KAANDA DİŞİNİ ÇIKARIR HİÇ MERAK ETME NE KADAR GEÇ ÇIKARSA O KADAR İYİ...EN AZINDAN BÜYÜDÜKÇE AĞRILARI DAHA KOLAY ATLATIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..... :) :) :)
MELEK KIZIMMMMMMM

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #9 : Mart 01, 2007, 09:42:23 öö »
tesadüfen okudum ve bildigim kadariyla dis pisik yapabiliyor..gecmis olsun..

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
« Yanıtla #10 : Mart 01, 2007, 09:43:40 öö »
araya girdim ama sayalı seni ankaralı anneler sayfasına bekleriz.
bu arad diş çıkarmada bilimsel olarak kanıtlanmsada bence pişik kesin oluyo

Çevrimdışı sayalı

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Mart 01, 2007, 09:52:55 öö »
GELİYORUM ANKARALI ANNELER SAYFASINA.. CİDDEN DİŞTENMİ ACABA. BEN SON ZAMANLARDA ÇORBASINA KIYMA KOYMAYA BAŞLAMIŞTIM ONDAN MI DİYE DÜYÜNMEYE BAŞLADIM....... KESTİM KIYMAYI BAKALIM NE OLACAK.......
MELEK KIZIMMMMMMM

Çevrimdışı B.Dümrek

• Deneyimli Üye
  • Güzel Prenseslerim
« Yanıtla #12 : Mart 01, 2007, 11:38:04 öö »
merhaba sayalı
Elifte şükür hiç pişik olmadı ama büyük kızımda çok sıkıntı çekmiştim.Bizim pişiklerimizde diş çıkarmaya başlayınca ortaya çıkmıştı ama bunun sebebi diş bizde ishal yaptı.Hemde çok aşırı aylarca ishali geçmedi.Günde 10 kez altını değiştirdiğimi biliyorum.O dönemde poposu çok tahriş olmuştu.
Tabiki şimdi verdiğin ek gıdaların da etkisi vardır bence.Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir...

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Mart 01, 2007, 02:10:28 ös »
Benim de duyduğum diş pişik yapabiliyor diye.Sanırım ondan olmuştur pişİĞİ.
Bu arada ben 2 yıldır almanyadayım.buradan katılıyorum bu forma.aslen izmirliyim.
7 aylık oğlumla beraber uğraşıyorum bütün gün diyebilirim.
Şu sıralar en büyük problemimiz uykumuz.Daha önce ayakta sallayarak uyuyordu.Fakat 1 ay önce yatağında uyumayı öğretmeye başladım.Uyuyor fakat çok sık uyanıyor.Bir müddetdir hasta.O gün bugün de gece yatıyor 2 saat sonra uyanıyor ve ben gecenin bi yarısı gözümü bile açamadığımdan yanıma alıyorum.Sabaha kadar emerek uyuyor.Memeyi çekince uyanıyor.Anlıyacağınız bu uyku konusunda başa döndük diye çok üzülüyorum.Çünki zaten çok zor öğrenmişti kendi kendine uyumayı..

Şimdi içerde yatağında ağlıyor uyumamak için.. :'( :'( :'(

Çevrimdışı sayalı

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #14 : Mart 01, 2007, 02:14:55 ös »
BERNA BEGÜM İSHALDE DEĞİL GARİP OLAN BU ZATEN. NEDENİNİ ÇÖZEMEDİĞİM BİR PİŞİK DURDUK YERDE BAŞLADI...EN SON DOKTORUMUZ BÜYÜDÜKÇE GEÇER DEMİŞTİ.. BÜYÜDÜKÇE GEÇMİŞTİ SANIRIM BİZİMKİ EK GIDA OLAYIYLA İLGİLİ BİR ŞEY...

BENDE İŞTE OLMADIĞIM ZAMAN BÜTÜN ZAMANIMI KIZIM ALIYOR SEDA. GÜNDÜZLERİ BABANNESİ BAKIYOR KIZIMA.. MAALESEF BEGÜM BEN İŞE BAŞLADIKTAN SONRA YANIMDA YATMAYA BAŞLADI. VE BEGÜM HİÇBİR ZAMAN KENDİ KENDİNE UYUMAYI BAŞARAMADI. FORUMDAN OKUDUGUM KADARIYLA İLERDE SORUN OLUYORMUŞ
... KESİNLİKLE MEMEDE UYUYOR KIZIM....NASIL VAZGEÇİRECEM BİLMİYORUM. BİRDE BABASININ ÖZEL BİR YÖNTEMİ VAR. SALONDA BEGÜM KUCAĞINDA DANDİNİ DANDİNİYİ ÇEŞİTLİ VERSİYONLARDA SÖYLEYEREK UYUYOR.... UYKU BİZİM İÇİNDE PROBLEM. ZATEN SON ZAMANLARDA GECE UYKUSUDA HARAM.. AMA HER ŞEYE RAĞMEN BÜTÜN ZORLUKLARA RAĞMEN O BENİM HAYATIMIN ANLAMI... BELKİ BU KADAR ZOR OLDUĞU İÇİN EVLAT BÜYÜTMEK SEVGİSİ BÖYLE BÜYÜK... OF GÖZLERİM DOLDU.. KIZIMI ÖZLEDİM GİDEYİM KOKLAYIM BARİ
MELEK KIZIMMMMMMM