Gönderen Konu: temmuz 2006 bebekleri nerde...  (Okunma sayısı 4482 defa)

Çevrimdışı Ebuss

• Yeni Üye
  • *
Ynt: temmuz 2006 bebekleri nerde...
« Yanıtla #30 : Mart 28, 2007, 06:51:46 öö »
Günaydın anneler
Sedacım, bende geç çıkan dişlerin daha iyi olacağını okumuştum. Ama bir çıksa da şu sıkıntımız bitse :-\ :-\ :-\
B.Dümrek iki çocuklu hayat nasıl oluyor ??? ??? ???. Ben şu an aklımın ucuna bile getiremiyorum Ece gibi bir tane daha

Çevrimdışı B.Dümrek

• Deneyimli Üye
  • Güzel Prenseslerim
« Yanıtla #31 : Mart 28, 2007, 11:05:23 öö »
...

B.Dümrek iki çocuklu hayat nasıl oluyor ??? ??? ???. Ben şu an aklımın ucuna bile getiremiyorum Ece gibi bir tane daha

İlk önceleri Elif sürekli kustuğu için çççooookkkk sıkıntılar çektik ama yavaş yavaş alışıyoruz yinede iki çocuk gerçekten zor ikiside ayrı ayrı ilgi bekliyor.Belli bir düzene girene kadar böyle oluyor ama inşallah dahada yoluna girecek zamanla herşey :)

Çevrimdışı Ebuss

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #32 : Nisan 10, 2007, 06:56:45 öö »
Günaydın,

Kızlar bizim dişlerimiz hala çıkmadı. Emekleme olayında da tık yok. Gerçi doktorumuz acele etmeyin diyor ama ??? ??? ???

Sizler nasılsınız. Ne güzel yaz geliyor artık bebeklerimizle bol bol güneşin tadını çıkaracağız.

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
  • Artık Hayatımız Kaan'ımız
« Yanıtla #33 : Nisan 10, 2007, 03:00:40 ös »
Bizde de bu dişler bir türlü çıkamadı.Kaan 2 gündür dişi yüzünden sıkıntılı.Damağıda çok kabarmış.Fakat diş damağı yarıp çıkamıyor :'( :'(
Tabi kaan beyde bunu fırsat bilip bu dönemde bütün kötü huyları edinmeye çalışıyor..(Kucakta gezmek gibi,uyumak iatememek gibi)
Napıcaz bizzzzz

Çevrimdışı Ebuss

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #34 : Nisan 12, 2007, 08:03:05 öö »
seda; bizim dişlerde de tık yok. Çok uykusuzum. Geceleri kucakta uyumak istiyor. Flor takviyesi yapıyormusunuz?? Doktor bize verdi ama ben vermedim hiç.

Kızlar sizler bebeklerinize neler vermiyorsunuz. Yasak olan 1 yaşına kadar bildiğim bal, tuz. baharat. var. Unuttuğum bir şey varmı?

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #35 : Nisan 12, 2007, 08:11:55 ös »
müjdeee!dişimiz çıktı ama sıkıntılarımız bitmedi.dün gece farketdim dişini kaanın .ne yazıkki huysuzluğu bir müddet daha sürecek sanırım.
ebuss ben yoğurt ve süt de vermiyorum.1 yaşına kadar verilmemesi gerektiğii duymuştum.

Çevrimdışı Ebuss

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #36 : Nisan 16, 2007, 01:27:38 ös »
Seda, ilk inciniz hayırlı olsun. Darısı başımıza. Diş buğdayı yapacakmısın??
Yogurt bizim 5 aylikken vermeye başladığımız ilk gıda. Neden yogurt yasakki ??? :o ??? :o

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #37 : Nisan 18, 2007, 11:58:12 öö »
Öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim.Şu sıralar taşınıyorum o yüzden bilgisayara pek bakamıyorum.Sağol ebuss cum.Umarım sizinkide biran önce çıkar.
diş buğdayını türkiyedeyken duymuştum,taşındıktan sonra yamak istiyorum;ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Bana biraz anlatırmısın ne yapmalıyım ebuss

Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı ulkuasma

• Yeni Üye
  • *
    • Aileler İçin Pes Ekinovarus
« Yanıtla #38 : Nisan 28, 2007, 11:01:28 ös »
Benim küçük oğlum da 19 Temmuz doğumlu. İlk dişi 7 aylıkken çıktı, şimdi altta 2 dişi var, üsttekiler de patladı patlayacak. Ama abisinin ilk 5 aylıkken çıkmıştı.

1 aydır emekliyor ancak hala ayağının üstüne fazla basmıyor. Arar ara dizlerinin üstünde dikiliyor sadece. Biz doğumundan beri devamlı ortopediste gittiğimiz için bunun normal olduğunu da biliyoruz. ' hafta önce kontroldeyken zaten doktor bebeğiniz hazır olduğunda basar, siz zorlamayın dedi.

Gerçekten de her bebeğin kendine özgü bir takvimi var, hazır olduklarında dönüyor, emekliyor (bir kısmı hiç emeklemiyor) ve yürüyorlar. Kimi 9-10 aylık yürürken bir diğeri 14-15 a.ylıkken yürüyebiliyor.

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #39 : Temmuz 19, 2007, 03:11:32 ös »
kızlar merhabaaaa.
Ben uzun zamandır yoktum şimdi biraz gezindim sitede.Ama çok boş kalmış sayfalarımız....((((
kızlar kaan yakında 1 yaşına giriyorr..1,5 aydır yürüyoruz ; hatta bırakın yürümryi koşuyoruz.Bu arada dün sünnet etdirdik oğluşumu.Pipisinin ucu biraz darmış.bi doktorla tanışmıştık.O da düne termin verdi.Olduda bitdi yani...Ama maşaallah çok iyi...

Sizlerdeki gelişmeler nasıll?

ÖPÜYORUZ

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #40 : Temmuz 19, 2007, 05:52:44 ös »
gecmis olsun canim tatli kaana...

masallah demek yürüyorrrr

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #41 : Temmuz 19, 2007, 07:56:09 ös »
seda gercekten uzun zamandir yoktun.

güzel haberlerle gelmisin. demek sünnet oldu minik erkegimiz. Hayirli olsun bakalim. Aradan cikmis bak erkenden, masallah aman nazar deymesin. Iyi olmasina sevindim. Ayrica yürüyüp kosturmasi da süper, yani tebrikler. Sana da iyi kosmalar bu arada.

sevgiler...
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #42 : Temmuz 21, 2007, 03:03:37 ös »
Sibelcim teşekkürler.Evet benide çok koşturuyor.Ama nedense buna rağmen kilolarımın pek beni bırakmaya niyeti yok :'( :'(
Sünnet olma meselesine gelince sibel çok ani oldu;fakat iyikide olmuş.Şimdi keşke daha erken yaptırsaymışız diyorum.Bir arkadaşımız oğluyla aynı gün yaptırdık.Okan (yani diğer ufaklık)4 yaşında .herşeyi algılayabildiğinden çok zor oldu.halen de çok naz yapıyor.tuvalete gitmemek için bişey yiyip içmiyor.Kaan pek farkında değil olayın.Ağrısı sızısı da yok.O açıdan çok rahat geçiriyoruz.20 dakika içinde sünnet bitdi ve eve geldik.Eve gelir gelmez koşmaya başladı.Sadece altını değiştirirken o anı hatırladığı için ağlıyor.Neyse buna ada şükür.

Damlacım sanada çok teşekkür ederim.
Bebeşleri öpüyorum.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #43 : Eylül 12, 2007, 12:16:28 ös »
Sedos yoksun epeydir. hersey yolundadir umarim.  :-*

Artik bebeklikten cikip minik cocuk oldu bücürler. Bölümler arasi tasinma gerceklesti bu sevepten.

sevgiler...
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #44 : Ekim 25, 2007, 11:17:10 ös »
Sibelcim yaklasik 1,5 ay türkiyede kaldim.3 hafta kadar once dondüm.Ora öyle dinlendim ki anlatamam.Bizim yaramazla anneannesi,dedesi,teyzesi ilgilendi.Simdi tekrar kaanda bende buraya alismaya calisiyoruz