Gönderen Konu: 2 buçuk yaşında bebeği olanlar toplansın  (Okunma sayısı 8508 defa)

Çevrimdışı efem

• Yeni Üye
  • *
2 buçuk yaşında bebeği olanlar toplansın
« : Mart 05, 2007, 11:50:55 ös »
mrb arkadaşlaaaaaaaaar.benim oğlum iki buçuk yaşında sizinde bu yaşlarda bebekleriniz varsa deneyimlerimizi sıkıntılarımızı mutluluklarımızı paylaşalım derim ben.hepinizi bekliyorum.

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
Ynt: 2 buçuk yaşında bebeği olanlar toplansın
« Yanıtla #1 : Mart 05, 2007, 11:52:03 ös »
merhaba efem
benimkiler de 2,5 yaşında  ;D

Çevrimdışı arzu-defne

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2007, 12:08:04 öö »
Biz de 2.5 luklardanız ;D
Arzu - Aralık 1972
Defne- Ağustos 2004

Çevrimdışı NAVICULA

• Genç Üye
  • **
  • İŞTE BENİM DÜNYAM SUDEMİMM
« Yanıtla #3 : Mart 06, 2007, 08:02:03 öö »
bizde bizdee  ;)

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4 : Mart 06, 2007, 08:22:09 öö »
Biz 27 aylığız. katılabilirmiyiz? :)

Çevrimdışı sibelhandan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #5 : Mart 06, 2007, 10:45:57 öö »
evet 3 e çok az.
nasıl geçti zaman anlamadım.Herhalde böyle deyip deyip bitireceğiz ömrü.
sibel    / 29.09.1977
Hande / 28.06.2004

Çevrimdışı tugcenin annesi

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Mart 06, 2007, 01:50:08 ös »
EVET BİZDE VARIZ .TUGCE 27 AYLIK

Çevrimdışı efem

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #7 : Mart 06, 2007, 03:30:16 ös »
mrb arkadaşlar hoş geldiniz.allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin.ben diyorumki çocuklarımızla ilgili sıkıntılarımızı paylaşalım.fikir alışverişinde bulunalım.öncelikle ben bi şey sormak istiyorum oğlum 2 buçuk yaşında pipisini geriye çekmek gerekiyormuş.ben hiç yapmadım.siz yapıyomusunuz.birde bebişlerinizin gece uykuları nasıl.hepinizi çok öpt.

Çevrimdışı dilara1

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Mart 06, 2007, 03:52:34 ös »
ben de de 2.5 luk var arkadaşlar....ağustos 2004 doğumlu....son aylarda yaşadığımız en önemli gelişmemiz 1 aydır bezi bıraktık...hemen arkasından yalancı memeyi ve biberonu ..gerçi..bir tek uyku vakitlerinde kullanıyordu ikisini de ama...radikal bir kararla içini de aynı anda bıraktı ;)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
« Yanıtla #9 : Mart 06, 2007, 03:54:49 ös »
efem benim oğlum 15 aylık ama bu konuda problem yaşadığım için sana bildiklerimi söylemek istiyorum. benim oğlumun sünnet derisi çok dar olduğu için geriye çekip temizlemek mümkün olmadı malesef. temizleme işini yapmazsan orda beyaz bişey birikip idrarın geçtiği yeri kapayabiliyomuş ve sonuçta çocuk idrarını yapamıyo. benim oğlum 6 aylıkken idrarını yapamamaya başladı ve sünnet ettirdik hemen böbrekleri zarar görmesin diye. benim bildiklerim bu.

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #10 : Mart 06, 2007, 11:36:01 ös »
bizde katilabilirmiyiz ?! ;)
Leyan 28.07.04  dogumlu

*(12/2006)

[

Çevrimdışı NAVICULA

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #11 : Mart 07, 2007, 07:26:24 öö »
Günaydınnnn
Bence hiç bir mahsuru yokkk Leyanla aramıza katılabilirsin arkadaşımm.. ;)
Sitenin güzel anneleri umarım iyi birgün geçiririz... Sudem 26 ayını 18inde bitiriyor.. Son bir haftadır gözlemlediğim daha bir akıllımı desem uysal mı karar veremiyorum ama söz dinleyen her söylediğine cevap veren ve sürekli bişey yaptığında ne yapıyosunn anneee diye soran bir çocuk oldu o kadar tatlıki yaa veya bana öyle geliyor ::) bilirsiniz kuzguncuğa dahi yavrusu tatlı gelirmiş (inş.bu söz öyleydi)  ;)emziğimizi 1,5 ay oldu bırakalı biraz zor oldu ama başardıkkk bir tek tuvalet sorunumuz kaldı onuda halledersek kızım büyüdü demektir oleyyy dimi ama...

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #12 : Mart 08, 2007, 08:34:41 öö »
Asuman, ne güzel Sudenin öyle olmasi  :)
bizimki bu aralar tam tersi  >:( herseyi aglamakla elde etmeye calisiyor, tekrar SINIRLARINI test ediyor galiba.
su an bizde emzigi yavas yavas biraktirmaya calisiyoruz, disarida kullanmiyoruz sadece evdem ve bunu bir büyük adim olarak görüyorum Leyanda.
tuvalet konusu basladi ama su an pek ilerleme yok gibi, asagi yukari hergün bir defa oturuyor lazimliga kendi istegiyle ama cogu zaman bos kaliyor  ::) ::)
neyse bakalim artik kendini nezaman hazir hissedecek :)

*(12/2006)

[

Çevrimdışı NAVICULA

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #13 : Mart 08, 2007, 10:44:04 öö »
Canımcımmm emzik için bir öneri verebilirim yani biz öyle yaptık emziğin ucunu azıcık kes hava alıyor yaa ememiyorlar en azından zevk almıyorlar, ben öyle yaptımm ilk kestiğimde anne bunun ucuna ne olmuş ne olmuş annecim dedimmm aaaa Gaffur ucunu kesmiş oda pis gaffur dedi ama zaten annecim sen büyüdün buna ihtiyacın kalmadı dimi dedimm kalmadı dedi birkaç gün öyle boş boş emdi ama sanırım zevk almadı :D kötüyüm ben kötüyümmm emziği bıraktırmak isteyenler ucundan azıcık kesiverin anacımmm

Çevrimdışı asevgican

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #14 : Mart 11, 2007, 02:08:23 ös »
benzer bi sayfa vardı aslında feyzanın açtığı 2 yaş (1-3 dönemi) belki modlar birleştirebilirler....
Denizalp DE temmuz 2004 doğumlu.
sünnet konusunda bişey yapmadık biz. doğum doktoru yarı sünnetli demişdi, 2 yaş kontolünde farklı bi doktor onayladı kendi doktorumuz izlemeye aldı ileri yaşlarda karar vericez sünnet mevzusuna.
ama tecrübeli annelere kulak vermek gerkirse aklımda kalan şuki.. pipişin idrarı yaparken yana yönelip yönelmediği yani düz bi şekilde idrar yapılıp yapılmadığına dikkat edilmeliymiş.. off anlatamadım ben ya, neyse... ;D
uyku konusunda bende merak ediyorum sizlerin durumunuzu.
Çünki ben denizin geç yatmasından şikayetciyim.
Sırf bu nedenle öğle uykusunu kaldırayım istiyorum ama daha küçük diede kıyamıyorum.
şölki sabah 8,30-9 gibi uyanıyoruz kahvaltı yapıoruz 1,30 gibi öğle uykusuna yatıyor 1,30-2 saat kadar uyuyor tabi öncesinde öle yemeğini yiyiyor. kalkınca meyve yiyor akşam 11,30-12 gibi yatıyor.