Gönderen Konu: 2 buçuk yaşında bebeği olanlar toplansın  (Okunma sayısı 8523 defa)

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
Ynt: 2 buçuk yaşında bebeği olanlar toplansın
« Yanıtla #105 : Mayıs 07, 2009, 10:37:14 ös »
selam;

izci cocukta her sınıfın gorevi ayrı.  Çocuklar gun içinde sınıf degistiriyorlar.  Giristeki sınıf oyun odası. Arkada el işleri, boyama hamur vs... yapılan sınıfları var orada masalar  ve sandalyeler var.   (1 masanın etrafında oturuyorlar ogretmen onlara yapacaklarını anlatıyor).  Ust katta yemek salonu ve montessori sınıfı var.  Sanırım ust katta baska sınıfları daha var.  Bazen farklı yaş gruplarını aynı sınıfta topluyorlar (hangi derste yapıyorlar bilmiyorum ama gun içinde farklı yaş grupları bir araya geliyor).  Aklına takılan soruları tekrar ziyaret ederek sorabilirsin.  Bana butun sınıfları gezdirmişlerdi.  Giriş kapısının hemen karşısındaki panoya çocukların boyamaları vs... asılıyor zaman zaman.  Sınıflara asıyorlar mı bilmiyorum.

aklıma gelenler bunlar.

Şu hediye olayı bizim okulda da var.  Dogum gunu kutlamalarında bazı anneler diger cocuklara kucuk hediyeler dagıyıyor (seker, çikolata gibi) ama bunlar cocukların cantasına konuyor ve evde aciliyor.  Bazen de cocuklara odul olarak minik cikolata verdikleri oluyor (ben bu konudan rahatsız oldugumu soyledigimde bunu her zaman yapmadıklarını kucuk gruplara (2-4 yasındakilere sanırım) sevmedikleri yemek oldugu gun ortaya odul koyduklarını falan soylediler)  ben yine de oduller rusvet karısıyor diye dusunuyorum ama neyse...
Ayla

Çevrimdışı can

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #106 : Mayıs 27, 2009, 02:35:21 ös »
merhaba arkadaslar

bugun cana oglen yemegi yedirmeye ugrasirken ve bir yandan da birseyler karalıyorduk deftere..can birden aglamaya basladi gozyaslariyla..ne oldu oglum dedim..aglamakli anlatiyo ama anlamiyorum ne dedigini..2-3 defa tekrarlattiktan sonra ''sen babayla beni cope aticam dedin ya ,onun icin agliyorum '' dedigini cozebildim..allah allah nereden cikti simdi bu,ben boyle bisey soylemedim diye dusunurken bir taraftan da nerden duydun bunu,tv.den mi dedim..hayir sen söyledin ya onun icin agliyorum dedi..dusundum ..sonra aklima geldi..1-2 gun once erkin korayin sarkisini soyluyodum Cani giydirirken..kor olasi copculeerr..askimi supurmusler diye..hic de soylemem bu sarkiyi..nerden dilime dolansiysa..sonra da aptal kafa..benim askim kim babayla sen dedim cana ??? ama boyle algilayacagi aklimin ucundan bile gecmedi...sarki soyleme dedi o gun ama fazla tepki vermemisti..bugun durup dururken aglamaya baslayip bunlari soyleyince bana cok uzuldum...ne kadar icine oturmus cocugun..canim benim hemen sarilip optum..cok seviyorum ben sizi..ozur dilerim..oyle demek istemedim falan dedim da aglamayi kesti..

aman herkes konustuguna-soyledigine cok dikkat etsin...

sevgiler

hatice akgun kilimci e kuzusu can
HATICE AKGUN KILIMCI ve KUZUSU CAN (31.08.2006)

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #107 : Mayıs 27, 2009, 07:50:59 ös »
çok enteresan..nasılda kurmuş bağlantıyı..dediğinde çok haklısın Hatice, artık gerçekten ne dediğimize ve ne yaptığımıza çook dikkat etmemiz gerekiyor ama seninki dikkat edilecek bir durum da değil ki..nerden gelsin aklına..bağlantı müthiş...hassas bir çocuk anlaşılan Can...ve acayip dikkatli..
bizimkide bu aralar her duyduğu lafı kapıyor..malum okulluda olunca iyisiyle kötüsüyle her laf her davranış evde...bugün artık kimden duyduysa "Allah korusun sana..!" diyor..bu bişey değilde iki hareketinden biri tükürmek, lama gibi bişey oldu, bakalım onunla uğraşıyoruz bizde...hepimize kocamammann kolay gelsin diyorum..

Çevrimdışı can

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #108 : Mayıs 27, 2009, 08:36:13 ös »
ya biz de bir okullu olsak bakalim neler olaccak..merak ediyorum dogrusu..gercekten cok hassas ve acayip dikkatli bizim oglan..umarim bu durum onu mutsuz etmez kres ortaminda ..belki o zaman hassasligi azalir..
can da ustume iyilik saglik diyo..cok komik geliyo kucuck cocuktan boyle seyler duymak di mi :)
bu arada ben hala kres ariyorum..terazi burcuyum dengesiz ve kararsiz :( isim zor kres konusunda..hayirlisi bakalim..

sevgiler
HATICE AKGUN KILIMCI ve KUZUSU CAN (31.08.2006)