merhaba arkadaslar
bugun cana oglen yemegi yedirmeye ugrasirken ve bir yandan da birseyler karalıyorduk deftere..can birden aglamaya basladi gozyaslariyla..ne oldu oglum dedim..aglamakli anlatiyo ama anlamiyorum ne dedigini..2-3 defa tekrarlattiktan sonra ''sen babayla beni cope aticam dedin ya ,onun icin agliyorum '' dedigini cozebildim..allah allah nereden cikti simdi bu,ben boyle bisey soylemedim diye dusunurken bir taraftan da nerden duydun bunu,tv.den mi dedim..hayir sen söyledin ya onun icin agliyorum dedi..dusundum ..sonra aklima geldi..1-2 gun once erkin korayin sarkisini soyluyodum Cani giydirirken..kor olasi copculeerr..askimi supurmusler diye..hic de soylemem bu sarkiyi..nerden dilime dolansiysa..sonra da aptal kafa..benim askim kim babayla sen dedim cana

ama boyle algilayacagi aklimin ucundan bile gecmedi...sarki soyleme dedi o gun ama fazla tepki vermemisti..bugun durup dururken aglamaya baslayip bunlari soyleyince bana cok uzuldum...ne kadar icine oturmus cocugun..canim benim hemen sarilip optum..cok seviyorum ben sizi..ozur dilerim..oyle demek istemedim falan dedim da aglamayi kesti..
aman herkes konustuguna-soyledigine cok dikkat etsin...
sevgiler
hatice akgun kilimci e kuzusu can