Gönderen Konu: SİNEK GELİYOR LÜTFEN YARDIM  (Okunma sayısı 718 defa)

Çevrimdışı arenef

• Yeni Üye
  • *
SİNEK GELİYOR LÜTFEN YARDIM
« : Mart 13, 2007, 02:32:21 ös »
merhaba benim oğlum yirmialtı aylık.benim sorunum yaşından dolayı bazı şeyleri ağlayarak istiyor almasını istemediğimiz bir şeyi aldığında örneğin cep telefonu vermek istemiyor.babenemiz bu olayı sinek geliyor,sinek aldı,çingene geldi diyerek alıyor oğlumda sonrasında bırakıyor.benim üzüntüm böyle saçma şeylerle çocuğu kandımak.ben böyle şeyler söylemesemde babane hemen olaya müdahele edip sinek aldı babanecim diyor uyarmam hiç önemli değil hem dinlemiyor hemde beni azarlıyor eşime bu konudaki sıkıntımı ifade etdiğimde kafana takma ay sonunda evlerine giderler kalplerini kırma diyor ama ay sonu her ay erteleniyor.kısaca senenin sekiz dokuz ayını bizimle geçiriyorlar.sadece sinek olayında değil oğlumla nasıl oynamalım nasıl yemek yedirmeliyim vs herşeye karışıyor ben kendimi üzgün ve yanlız hisediyorum.sürekli bir çatışma müdahelerle sağlıklı uyumlu bir çocuk yetiştirebilirim lütfen cevabınızı bekliyorum
« Son Düzenleme: Mart 13, 2007, 03:03:48 ös Gönderen: arenef »

Çevrimdışı veda

• Yeni Üye
  • *
Ynt: SİNEK GELİYOR LÜTFEN YARDIM
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2009, 06:29:28 ös »
seni çok iyi anlıyorum. babaanne bütün annelerin ortak sorunu olsa gerek. benim yiğenimde sinek fobisi oluştu bu yüzden bence izin verme. yiğenim 3 yaşında sinek yüzündeen odada kalmıyor. sinek gelir beni yer diyor. anneannesi de ona sinek geliyor diyordu. kolay gelsin