selam zeynepciğim ahmet emre öptüm seni kocamannn

.
sanada selam sema ben ülkü tanıştığıma memnun oldum .wallahi zeynepçiğim yoğunluk ne kelime hayatımız ışık hızıyla devam ediyor .

asiye tuna anasınıfına başladı ya okullu olduk artık resmen ters döndük anasınıfı bizi bu kadar değiştirdiyse 1. sınıfta artık ne oluruz bilmem.
şu an için kızlar iyiler bir yaramazlık yok ev halkı olarak ilk bir ay okula alışma evresi geçirdik sorunsuz olarak ama en çok ta meriç etkilendi bu durumdan tabi .
(ben bu arada semacığım iki kızım var asiye tuna bu sene anasınıfına başladı 2003 doğumlu meriçte 6 aralıkta 2 yaşına basacak .)
tabiki ablasının yokluğunu hissediyor bütün gün bizde meriç ile evde o yokken değişik uğraşlar buluyoruz yani asiye tuna ile geçirdiğim evreleri silbaştan meriçle yaşıyorum.

günümüzü güzel bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.asiye tuna akşam 6:30 da okuldan geliyor daha sonra ojulda yaptığı etkinlikler çalışmalar dan konusuyoruz öğrendiği oyunları öğretiyor bize meriçle birlikte hepberaber oynuyoruz .
asiye tunanın daha çok büyüdüğünü görebiliyorum bu ayrı kaldığımız zamanlarda.yani okul bize çok iyi geldi

meriçte bir taklitçi oldu sorma ablası ne yapsa oda aynısını yapıyor aynısını sölemeye çalışıyor birine kızdığım zamanda ikisi bir olup bana karşı geliyorlar böylede birşey yaşıyoruz .

böyle işte zaman akıp gidiyor ..
siz neler yapıyorsunuz ahmet emrede kocaman olmuştur ben size yeni resim ekliyorum buraya günlüğe yazacak fırsatım olmadığı için buraya ekleyeceğim .birde bağlantımda biraz problemler yaşıyorum nedensiz bir şekilde inşallah bağlantı problemlerim hallolursa günlüğede devam ederim .İNŞALLAHHH
hepinizi öpüyorum