Gönderen Konu: KASIM_ARALIK 2006 BEBEĞİ YOKMU?  (Okunma sayısı 33621 defa)

Çevrimdışı ecrin

• Yeni Üye
  • *
Ynt: KASIM_ARALIK 2006 BEBEĞİ YOKMU?
« Yanıtla #855 : Eylül 24, 2008, 10:39:38 ös »
merhaba zeynep hanım çok geçmiş olsun.Adım sema aslında şu sıralar ecrin ismi çok hoşuma gidiyor kızım adı ise ceylin ırmak biraz uzun ama ilk çocuk olunca eşim ırmak ben ceylin isteyince hadi ikisini birden koyalım dedik tabi kızımızın ileride ne gibi zorluklar yaşayacağını düşünemedik.bizde bu senenin 2 gribini atlattık narin bi kızm olduğu için hastalıkla özdeştik geçen sene inşallah bu seneyi 2 griple atlatabiliriz.tekrar geçmiş osun iyi geceler

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #856 : Eylül 27, 2008, 09:23:35 ös »
Sema Hanım merhaba,
Ceylin Irmak onların döneminde de hala devam ediyor olacaksa sınavlarda ismini kodlamakta zorlanacaktır. Ahmet Emre gibi  ;D
Siz çalışıyormusunuz ?
Ceylin Irmakla neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz.
Ahmet Emre yle yazın parklarda kumlarda oynuyorduk. Ama Sivas ta yaşıyoruz ve burası çok soğudu malesef. Ahmet Emre bu ara mutsuz ben dışarı çıkamadığı için evde de enerjisini boşaltamıyor diye düşünüyorum. Ne yapmalıda sıkıntımızı gidermeli. Yağmurlu ve soğuk havalarda dışarıda oynanmaz mı?
Yeniden grip olacağız.
Ben çıkıyorum şimdilik güzel paylaşımlarda bulunabilmek dileğiyle

Çevrimdışı ecrin

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #857 : Ekim 06, 2008, 10:45:07 ös »
Merhaba zeynep hanım bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun bayram nedeniyle pek net giremedim dolayısıyla cevap yazamadım.Ben kızımı her gün dışarı çıkarma kararı aldım bu sene geçen sene çıkmadık çok hasta oldu bu senede böyle denemek istedim.hergün havaya göre açık veya kapalı parka götürüyorum.Evde genelikle oyun olarak yapbozlarla oynuyo yazı yazıyo kızımın tabirince okullar açılmış ders yapıyo.evde düz tahtadan ona kaydırak yaptım güvenli bi şekilde onda kayıyo canı sıkıldımı hemen kaldırılacak gibi.kitap okuyor bebekliğinden beri kitaplarla arası çok iyi kızımın masallar okuyorum ona aslında evde güvenli olduğuna inandıktan sonra herşeye izin veriyorun desem yeri zıplamayı çok sevdiği için .daha aklıma gelmeyen bi çok şey var aslında ben çalışmadığım için bütüngün beraberiz uykuydu yemekti derken akşam oluyor kızımın hızına bazen ben yetişemiyorum biraz erkek karışımı var diyorum eşime .Bana anne sen geç gol oynuyacağız diyor.Ben çok kısıtlamıyorum kızımı çocukluğunu yaşasın istiyorum.Görüşmek üzere.

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #858 : Ekim 09, 2008, 10:11:38 öö »
Herkese Merhabalar,
Sema hanım evde kaydırağı nasıl yaptınız fotografı falan varmı acaba görsem bende. Çünkü aklımda hep benimde kaydırak yapmak var . Şimdi fiyatlarını baktım 2650 ytl çok pahalı. Eğer yaptırabilirsem marangozlara falan kaygan bir malzemeyle yaptırmak niyetindeyim. Sizinkini görürsem bana da fikir olur.
Ahmet Emreyede 4 aylıkken kitap okumaya başladık . Şimdi kendisi alıyor raftan kitaplarını bize okuyor. Bir iki tanesini kelime kelime ezberledi zaten.
Lazımlık aldık odasında duruyor sandalye olarak kullanıyor şimdilik. Bende tuvalet eğitimine başlayacağım.
Ülkü nerelerdesin hayatım sende çok yoğunsun herhalde.
Herkese Sevgiler...

Çevrimdışı ecrin

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #859 : Ekim 09, 2008, 11:00:36 ös »
merhabalar aslına bakarsanız kaydırağım çok basit ama şimdilik kızıma yetiyor sadece lazım olan bi sunta parçası okadar öyle maliyeti çok yüksek bişi değildir herhalde.Tesadüfen evde vardı suntam bi deneyeyim çekyata koyupta dedim altınada yükseklikten dolayı eli sıkışmasın diye yastıklarla besledim istediği zaman yapıyorum sonrada bozuyoruz hem  yer kaplamıyor.Ahmet emre nasıl oldu iştahı yerine geldimi.Siz çalışıyormusunuz sivaslımısınız.kaydırağın resmini çekip gönderirim size.iyigeceler

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #860 : Kasım 14, 2008, 12:33:24 öö »
selam zeynepciğim ahmet emre öptüm seni kocamannn  :-*.
sanada selam sema ben ülkü tanıştığıma memnun oldum .wallahi zeynepçiğim yoğunluk ne kelime hayatımız ışık hızıyla devam ediyor .:)
asiye tuna anasınıfına başladı ya okullu olduk artık resmen ters döndük anasınıfı bizi bu kadar değiştirdiyse 1. sınıfta artık ne oluruz bilmem.
şu an için kızlar iyiler bir yaramazlık yok ev halkı olarak ilk bir ay okula alışma evresi geçirdik sorunsuz olarak ama en çok ta meriç etkilendi bu durumdan tabi .
(ben bu arada semacığım iki kızım var asiye tuna bu sene anasınıfına başladı 2003 doğumlu meriçte 6 aralıkta 2 yaşına basacak .)
tabiki ablasının yokluğunu hissediyor bütün gün bizde meriç ile evde o yokken değişik uğraşlar buluyoruz yani asiye tuna ile geçirdiğim evreleri silbaştan meriçle yaşıyorum.:)
günümüzü güzel bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.asiye tuna akşam 6:30 da okuldan geliyor daha sonra ojulda yaptığı etkinlikler çalışmalar dan konusuyoruz öğrendiği oyunları öğretiyor bize meriçle birlikte hepberaber oynuyoruz .
asiye tunanın daha çok büyüdüğünü görebiliyorum bu ayrı kaldığımız zamanlarda.yani okul bize çok iyi geldi :) :)
meriçte bir taklitçi oldu sorma ablası ne yapsa oda aynısını yapıyor aynısını sölemeye çalışıyor birine kızdığım zamanda ikisi bir olup bana karşı geliyorlar böylede birşey yaşıyoruz . ;D
böyle işte zaman akıp gidiyor ..
siz neler  yapıyorsunuz ahmet emrede kocaman olmuştur ben size yeni resim ekliyorum buraya günlüğe yazacak fırsatım olmadığı için buraya ekleyeceğim .birde bağlantımda biraz problemler yaşıyorum nedensiz bir şekilde inşallah bağlantı problemlerim hallolursa günlüğede devam ederim .İNŞALLAHHH
hepinizi öpüyorum

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #861 : Kasım 14, 2008, 12:41:17 öö »
bu resimi yiğenimizin düğününde çektim 27 ekimde hava o kadar soğuktu vede o kadar çok yağmur yağdıki kızların şansına elbiselerinin içine body giydirmek zorunda kaldım :)

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #862 : Kasım 17, 2008, 11:26:04 ös »
Ülkücüm senden haber alabildiğim için sevindim. Kızlar gerçekten büyümüş çok tatlılar maşallah. Ahmet Emrede büyüdü çok dillendi. Sürekli şaşırtıyor bizi. Geçenlerde parka gittik oynadı neyse soğuk diye fazla kalamadık. Parka babalay(baybay) yaptık oradaki çaybahçesinde masaya oturdu garsona kola getir kola abiiii diyor. Yersin yani .
Pınardan hiç haber yok. Eminim onunda yoğunluğundan uğrayamıyor buraya.
Özlüyorum sizi sürekli giriyorum ama kimse olmayınca bakıp çıkıyorum.
Bende minik tavşanımın resmini ekliyorum.
Öpüyorum seni Meriçi ve Tunayı

Sema Hanım sizde pek girmiyorsunuz galiba. Ben eltimden duydum ütü masasından kaydırak yaptım ama iyi olmadı. :)
Kızınız nasıl siz nasılsınız?
Güzel günler dilerim

Sevgiler...

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #863 : Kasım 17, 2008, 11:27:45 ös »
Ahmet Emre

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #864 : Kasım 18, 2008, 10:22:58 öö »
ahmet emrede büyümüş maşallah .ayyy eski fotolara baktım nasıl değiştiler
ütü masası kaydırak nedir ? banada söleyin
evet belki pınar çalışıyordur o yüzden vakit bulamıyordur

Çevrimdışı neriman

• Yeni Üye
  • *
  • belki bir gün yaşlanacağım ama asla büyümeyeceğim
« Yanıtla #865 : Kasım 22, 2008, 09:56:02 ös »
merhaba benim oğlum da 13 aralık 2006 doğumlu sevgiyle kal
asla asla deme

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #866 : Kasım 25, 2008, 10:45:21 ös »
selam neriman ismini bilmiyorum kusura bakma böle hitap ettim
ben ülkü memnun oldum meriçte 6 aralık yakında doğum günleri geliyor :)

Çevrimdışı neriman

• Yeni Üye
  • *
  • belki bir gün yaşlanacağım ama asla büyümeyeceğim
« Yanıtla #867 : Kasım 27, 2008, 01:31:46 ös »
sağol ülkücüğüm ama 40 a merdiven dayıyor olmak benim gibi büyüyüp te küçük olanlar için korkutucu gerçi sadece nüfus olarak kalabilir düşüncesindeyim yine de sloganım belki birgün yaşlanacağım ama asla büyümeyeceğim istanbulun hangi semti sizin mekan biz ayazağa şişli deyiz msn adresim nerimanesen72@hotmail.com isterseniz buradan da ayzışırız arkadaşlar bana güzel şeyler gönderirler ben  size de gönderirim arkadaşlığımız ilerler böylece sevgiyle kal görüşürüz
asla asla deme

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #868 : Kasım 27, 2008, 11:36:41 ös »
mail adresini ekledim neriman ve hemen sana mesaj yazdım yakın oturuyor sayılırız birbirimize bende çeliktepede oturuyorum .

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #869 : Kasım 28, 2008, 03:14:55 ös »
Merhabalar arkadaşlar,
Neriman hanım hoşgeldiniz benim oğlum Ahmet Emre 5 aralık doğumlu benim adım Zeynep . Buralar genelde çok sessiz oluyordu. Yeni arkadaşların gelmesi iyi oldu.
Sema sen nerelerdesin?
Ülkü bu senede pastayı sen mi yapacaksın? Her senede bayram haftasına denk geliyor doğum günleri canım  ;D ;D ;D
Amanda iki yaşında olacaklarmış. Bizimkine kaç yaşındasın deyince bir buçuk diyor.
Biz oğlumla artık sulu boyalara başladık. Montessori metodunu duymuşsunuzdur sanırım. Bunla ilgili blogları takip ediyoruz. Ahmet Emreye ve bana çok iyi geldi. İlgilenirseniz linklerini yazarım.
Öptüm sizi
Sevgiler ....