Gönderen Konu: AGUSTOS 2006 bebekleri ve güzel anneleri nerdesiniz  (Okunma sayısı 4367 defa)

Çevrimdışı Ebuss

• Yeni Üye
  • *
AGUSTOS 2006 bebekleri ve güzel anneleri nerdesiniz
« : Mart 27, 2007, 03:41:36 ös »
Merhaba

Ebru & Ece (02.08.06)

Çevrimdışı seda

• Yeni Üye
  • *
  • Artık Hayatımız Kaan'ımız
Ynt: AGUSTOS 2006 bebekleri ve güzel anneleri nerdesiniz
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2007, 03:45:57 ös »
Merhaba ebuss;
ben temmuz 2006 bebekleri kısmındayım.ama burayada uğrarım.çünki oğlum 28 temmuz doğumlu.Bikaçgün farketmez sanırım...

görüşürüz..

Çevrimdışı waterlili

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #2 : Mart 28, 2007, 01:44:55 ös »
benimde minik kaplumbagim 22 Agustos dogumlu ama ben Eylül sayfasina katiliyorum Agusots bebekleri icin sayfa yok diye...
Nilüfer Saner& Eda& Ela
sen gülünce ben cok seviniyorum (Eda)

Çevrimdışı Ebuss

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2007, 06:49:35 öö »
waterlili günaydın. Ağustos anneleri ne kadar da az ama  :-\ :-\
Bebeginin gelişimi nasıl. Dişleri çıktımı benim kızımda henüz diş yok. Tam da dönemiyoruz. Desteksiz 2-3 dakika oturabiliyor. Henüz konuşmuyor sadece çığlık atıyoruz. Birde beni tanımıyor biliyormusun :-[ :'( Çok üzülüyorummmm

Çevrimdışı waterlili

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4 : Mart 29, 2007, 08:22:43 öö »
günaydin.... her bebegin gelisimi farklidir... bunu kesinlikle unutma... ve genel oalrak kiyaslamamaya calis... Ela iyice oturmaya basladi diyebilirim... gerci aksam yana düsüp kafasini masanin ayagina carpti >:( >:(... Allahtan cok aglamadi... bingildagi biraz icin cökmüs gibi geldi ama sabah baktigimda yine normaldi... belkide bana öyle geldi... Ela 7 aylikken tam oturmaya basladi... büyük kizim Eda 5,5 aylikken oturmaya baslamisti... doktora gecen kontrolde sordugumda 8. ayina kadar oturmazsa geitr bakalim dedi...

onun disinda dönüyor... hatta döne döne masanin altina bile girmeye basladi... bugünlerde halinin püsküllerine takti... onlari agzina almak istiyor....

konusam bu zamanda zaten mümkün degil Ebru... ancak kendine göre ses cikarip ciglik atabilir...

tanima konusunda da yakin zamanda baslar diye düsünüyorum... bizimkide 2 haftadir baskasindayken beni görünce aglamaya baslyior... fakat bakiisi Gülsen abladayken aglamiyor... onu da cok seviyor....

ek besinlere basladinmi??... neler veriyorsun????
Nilüfer Saner& Eda& Ela

Çevrimdışı Ebuss

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Mart 29, 2007, 11:47:22 öö »
waterlili canim bizim 8 ayimiz bitecek. Bu oturma konusunda hafta sonu dr. randevumuz var onunla bir konuşayım en iyisi ??? ??? Yok yok anladım benim kız tembel.

Ek gıdaya 5. ayın sonunda yoğurtla başladık. Şuan anne sütüne devam. Ayrıca kahvaltımız var pekmez, peynir, yumurtanın sarısı, ekmek, domates şeklinde. Çorba, yoğurt (ev yapımı), meyve, akşamda içinde zararlı olmayan her şeyi veriyoruz. Haftanın 1 günüde balık yiyoruz kızım bayılıyor balığa. Levrek tercihimiz.

Sen de çalışan anneler grubundanmısın???

Bakıcıyı kıskandığın oluyormu? Eceye annem bakıyor ve bazen inanılmaz kıskanıyorum da :-[ :-[ :-[ Acaba tek benmiyim diye merak ediyorum. Düşün yani annem.

Çevrimdışı waterlili

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #6 : Mart 29, 2007, 01:12:12 ös »
ben hic kiskanmiyorum... hatta bakicisiyla arasinin iyi olmasi beni cok sevindiriyor... demekki orda mutlu... o mutlu olunca bende huzurluyum... Elaya Gülsen abla esiyle bakiyor... yani esi genelde disarida dolastiriyor, günde 1-2 kere...

ben Edayi Istanbulda büyütmüstüm, ilk aylarini... o zaman bizde öyle karisik kahvalti verirdik ama burda vermiyorlar öyle... sabah hala biberon iciyor... ama sonrasinda yumurta sarisi veriyoruz... öglen sebze püresi... sonrasinda meyve püresi... aksam yine biberon...

bu ayki doktor kontrolünde oturmama konusunu mutlaka konus... bende Ela Edaya göre biraz gecikince hafiften panik yapmistim... sebebide... Edayi göz kontrolü icin hastaneye götürdügümde yasini bilmedigim bir bebek gördüm... arabasinda yatiyordu... sonra annesi yanima oturunca sohbet ettik... bebek 18 aylikti ve hala oturamiyordu... cocuk doktoruda ne oldugunu anlamamis... salak adam... simdi cocugun sorunun ne oldugunu tespit etmek icin komple kontrol ediyorlarmis... Allah korusun... hersyin basi saglik diyorum....
Nilüfer Saner& Eda& Ela

Çevrimdışı serapp

• Yeni Üye
  • *
  • biricik yavrum
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2007, 09:51:03 öö »
Meraba benim kucuk prensimde 31 08 2006 dogumlu,Ve desteksiz oturabiliyor,emeklemeside cok iyi emekliye emekliye masa atlarina kadar gidiyor bazen bir dakika bile yanliz birakamiyorum,Su an disi cikiyor ondan dolayi fazla yemiyor,Ama yemedigi siralar meyvesuyu muz püre gibi ögunler veriyorum, :)
« Son Düzenleme: Nisan 19, 2007, 09:58:06 öö Gönderen: serapp »

Çevrimdışı kayravelda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2007, 05:44:54 ös »
selam bizde 04.08.2006 model bir oğluşum var.şu anda desteksiz oturabiliyor,oturur pozisyonda iken emekleme pozisyonuna geçebiliyor.ama emeklemek yerine komando askerler gibi sürünüyor...dr gelişimimizin çok iii olduğunu söylüyor.bu arada 1 nisan şakası gibi 1 nisanda 2 dişimiz çıktı alttan çok tatlı bir görünümü var şu anda...dişlerinin daha sağlam olması ve erken çürümemesi için damlaya başladık...ek gıda da sıkıntımız var hemde çoooook...çünkü kayra'nın süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi var...durum böyle olunca süt,yoğurt aklınıza sütle gelen her şey yasak...tabiii ki hala emdiği için ben de bu ürünlerden mahrum kalıyorum...meyve pürelerini çok seviyor özellikle muz,kiwi,elma karışımını ayrıca ben bir çay kaşığı içine pekmez koyuyorum bayılıyor...sebze pek sevmiyor.ama idare ediyoruz...çorba,sebze yemeklerini seviyor ama onun hazırladıklarmı değil de kendimizin yediklerinden yiyor...sanırım damak tadını biliyor ...beni yaklaşık 2 aydan biliyor...şu aralar kucağıma gelen diğer çocuklardan.ve beni öpen babasından bile çok kıskanıyor...4,5 aylıkken anne,7 aylıkken baba demeye başladı bilinçli şekilde sanırım erken konuşacak ama bakalım...bu aralar dede ye takılmış durumda... ama yürümeye başlayınca ne yapacağım bilmiyorum şimdiden ele avuca sığmıyor...herkeze selamlar

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #9 : Nisan 30, 2007, 02:07:09 ös »
merhaba
biz geldik
aysenazda 08,08,2006 dogumlu
gelişimi özetlersem,üstte 4 altta 2 dişi var.emeklemesi iki haftadır iyi,önceden sürünüyordu şimdi kendini kaldırıp ilerliyor.
uyku düzeni biraz normlae döndü,dogdugundan beri geceleri kabustu,en fazla iki saat uyuyordu,şimdi 23,00de daldımı uykuya sabah 08 de uyanıyor.
ek gıdalara gectik,iki aydır düzenli kahvaltı veriyorum,sebze corbasını ikindi vakti,aksamsa yatmadan önce mama hazırlıyorum,aralarda  emiyor .
günde yarım saat yürütece bindiriyorum yoksa durmuyor,calışıyordum babane ve annane bakıyordu,kucaktan inmediğinden biraz sımardı ama artık evdeyim biraz alıştırmaya calışıyorum oturup kendi oyunlarla oynamasına,iç içe gecen kovalarını cok seviyor,araba sürüyor ;D,evde 5 yasındaki abimiz onu cok etkiliyor.
şimdilik bu kadar
öptük

Çevrimdışı kayravelda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Nisan 30, 2007, 03:14:50 ös »
ben ne yapacağımı şaşırdım kayra ele avuca sığmıyor oyuncaklarından çok çabuk sıkılıyor ben sütlü birşeyler yediğimde inanılmaz huzursuz oluyor ben artık ne yapacağımı şaşırıyorum ve çok hareketli ve benden sürekli ilgi bekliyor sizinkiler de öyle mi?bir de gecede kaç kez kalkıyorsizin bebişler bunu çok merak ediyorum şimdiden tşk

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #11 : Nisan 30, 2007, 07:45:26 ös »
merhaba
kayravelda ismini bilmiyorum kusura bakma
bende seninle aynı sorunları yasıyorum,şu anda özgüvenleri yerleşiyormuş,yani bu aylarda kendilerini güvende hissetmek istiyorlarmış,mümkün oldugunca iyi davran agladıkca karsılık ver,bence
aslında nile danışmak lazım
ben ögretmen yiğenimden öğrendim biraz ama bir pedegog dan yardım almak daha iyi tabii
bebekler genelde ilk yıllarında anne ile ayrılmak istemiyorlar sanırım anne kuzucukarını kırmamamk lazım

Çevrimdışı can

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #12 : Ocak 09, 2009, 03:24:49 öö »
ben geç kalmışım  2 yıldır kimse bisey yazmamis ama yazayım yine de ...benim oglum can da 31.08.2006 dogumlu..su an 28 aylik bicir bicir herseyi konusuyor , soruyor , bezi atalı 2-3 ay oldu , anne sutunu de 26 ay aldi ...
sevgiler..
HATICE AKGUN KILIMCI ve KUZUSU CAN (31.08.2006)

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #13 : Ocak 11, 2009, 08:11:07 ös »
merhaba
hatice idi sanırım,gercekten sayfaya ugramayalı iki yıl,şaka gibi ????
 ;D

bu arada gelişmeler uhuuu ... yaz yaz bitmez..

ve,sayfaları okuyunca eski günlere döndüm,iki yıl ya... zaman gcip gidiyor.
evet artık konuşuyor bıcırlar,benim kızım tam bir kokoş oldu,takıp takıştırıyor,sarkılar danslar alem olduk yani :)
bez sorunu ara ara denensede malesef kazannaan taraf aysenaz
birde yemek ayırıyor,bu günlere mahsus ama gecer umarım,çünkü herseyi yiyordu,abiden görüyor gene,hatta abimiz okula gidiyor ondan gördü sanırım,kalemlerele ugrasıyor, duvar boyadı gecen gün,kışın ortasında anneye iş çıkarttı.
biraz ben bilirim havasında bizim hatun

neyse gene yazmak ve sayfayı hareketli görmek dileklerimle

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #14 : Ocak 12, 2009, 10:27:34 ös »
Yasemin Aysena´i ben hala o tombis haliyle hatirliyorum nezaman büyüdü de kokos oldu:)