Nil Hn., şu an çok üzgünüm..Çünkü 20 aylık kızıma uyumadığı için çok bağırdım..bir de bakmam gereken 5 aylık bir kızım ve yapılması gereken yemek vs. var. Kızım da epeydir uyku sorunu var.Geceleri 4-5 kez uyanır biz ona gidip pışpış yapana kadar ağlar. Feber yöntemi de denedim. Yanında oturup o yatana kadar kitap da okudum ama olmadı...En sonunda o uyuyana kadar, gece yanında uzanıyorum; uyanınca yatağıma gidiyorum. Ama gece uyandırmaları bizi halsiz bırakınca artık yanımıza almaya başladık. Hiç olmazsa uykusuz kalmıyoruz. Sallamayı bıraktıok, yanımızda olunca uyuyabiliyor...Rutin de oluşturduk. Önce masal, sonra mama ve diş fırçalamak...kardeşi büyüdü diye kızımın bebek karyolasına geçti, kızıma da yeni yatak aldık yakında gelecek. BU durumu ona açıkladık. KArdeşiyle yatacağını da belirttik. Fakat böyle giderse, küçük bebeğimiz de uykusuz kalabilir...Avazı çıktığı kadar bağırıryor. HArabediyor kendini...demin yaptığım şey benim sabrımın kalmadığını gösterdi..Öğlen oldu, esneyip duruyor, mamasını yedirdim, dişini fırçaladı, ve yanına uzandım...1 saat oldu bu arada anne karnındaki kalp atışı müzigi de çalıyor. Çünkü küçük bebek de uyuyacak...Uyumadı..bebek uyandı o hala uyumadııı:(...ve ayağını başıma koyuyor, devamlı çorabı kaydı diye çektiriyor..artık bağırdım. "yeter uyu, çokkızarım." dedim yatağa vurdum....ve gittim..üzüldü gözünden yaş geldi ama direnmedi.10 dak sonra gittiğimde uyumuştu...çok moralim bozuk.ona bağırdım:(((ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin.