Gönderen Konu: Cocuk Sevgisi 13 Mayis Pazar günü TRT-Int Türksite programinda  (Okunma sayısı 4116 defa)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
Ynt: Cocuk Sevgisi 13 Mayis Pazar günü TRT-Int Türksite programinda
« Yanıtla #15 : Mayıs 14, 2007, 08:55:58 öö »
aaaa ben burayi yeni gördüm ve izleyemedim diye cok üzülmüstüm ama simdi izledim ve gercekten tebrik ederim süper bir site tekrar tekrar tesekkür ederim

Çevrimdışı D.Toyran

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #16 : Mayıs 14, 2007, 10:01:33 öö »
Trt-Int maalesef bizim evde yok ama ,Nil sayesinde izleme fırsatı buldum ve bu yapının bir parçası olarak çok gurur duydum.Nil'in hepimizi biraraya getiren ve birarada tutan,bizi bilgilendiren,geliştiren,ilerleten,yönlendiren anlamlı çabasını çok takdir ediyorum ve bunun başka insanlar tarafından takdir edilmesinden de çok mutlu oluyorum.
Teşekkürler ve tebrikler Nil.
Devrim 05/03/1973
Arhan  12/02/2006

Çevrimdışı sarayli

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #17 : Mayıs 14, 2007, 11:11:15 öö »
 Cok sevindim , cok mutlu oldum acikcasi cok gurur duydum.En basindan beri cocuk sevgisiyle beraber oldugum icin de kendimi cok sansli hissettim ;). Basarilarin devamini diliyorum Nil. Ne mutlu bize , bu ailenin bir parcasiyiz.
Devrim zaten defalarca okudum bir yaziydi.Cok begenmistim ama buradan dinlemek bayagi bir heyecanlandirdi. Afferin kiz sana.. ;D :-* ;)
Sevgiler sevgiler sevgiler ve hatta bi daaaaaa sevgiler

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #18 : Mayıs 14, 2007, 11:23:43 öö »
Bende farketmemişim ne yazıkki, bant yayınındanda ses çok kısık olduğundan tam verimli izleyemedim, ama bu haber bile sevindirdi beni çok güzel, başarılarınızın devamını dilerim Nil. :)
taze resimler geldi hanııım url=http://tickers.families.com][/url][/img][/url]