Gönderen Konu: Yorum  (Okunma sayısı 26467 defa)

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
Yorum
« : Mayıs 16, 2006, 11:17:32 öö »
arkadaşlar bu bölüm ana sayfadaki köşe yazılarıyla iligili yorumlar için açıldı.
Bekleriz  ;D
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
Ynt: Yorum
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2006, 11:52:21 öö »
MERHABA SEDA
SON YAZINI ŞİMDİ OKUDUM. ÇOK DEĞİŞİK BİR BAKIŞ AÇIN VAR. ÇOK HOŞUMA GİTTİ. DAMLA BÜYÜDÜĞÜ ZAMAN ÇOCUKLUĞUYLA İLGİLİ AKLINDA HEP GÜZEL ANILAR KALMASINI BEN DE ÇOK İSTERİM. BENİM KÜÇÜKLÜĞÜMLE İLGİLİ HATIRLADIĞIM EN ESKİ HATIRAM BEN 2.5 YAŞINDAYKEN OLAN BİR OLAY.(ÇOOOK ÇOOOOK ESKİDENDİ :D) ÇOCUKLARI DAHA İYİ ANLAYABİLMEK İÇİN İÇİMİZDEKİ ÇOCUĞU ORTAYA ÇIKARMAMIZ GEREKLİ. SEN DE BUNU ÇOK İYİ YAPIYORSUN GALIBA....

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2006, 01:01:36 ös »
merhaba Selma, yorumun için teşekkür ederim  ;)

içimdeki çocuğu ortaya çıkarma işini iyi yapabildiğimi iddia edemeyeceğim. maalesef

kardeşim benden 5.5 yaş küçüktür. yani o ayaklandığında ben artık okul çağındaydım. bence bunun etkisi ile ben her zaman kendi başına oyun oynayan bir çocuk oldum. Şimdi de devam ediyor bu durum, oğlumla beraber oynamak için kendim isürekli gözden geçirmem gerekiyor.

ama çocukluğumdan hatırladığım çok şey var. bu çok ilginç, çünkü dün ne yaptığımı bile unutuyorum genelde.
çocukluk anılarım aslında çok ilginç geri geldiler, mesela çok küçükken kurduğum bir hayali daha büyükken hatırladığımı hatırlıyorum. bu ne demek diyeceksin şimdi, mesela 10 yaşındayken annem 1. yaşgünü pastamdaki mumun eşini saklamış, çekmecede onu buldum. ve 10 yaşındayken 1. yaşgünümden birkaç sahne hatırladım.
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı pelmu21

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Mayıs 22, 2006, 09:59:52 öö »
hazefçim bu haftaki yazını çok begendim :) alkış.çok gusel yazmişsın.kalemıne mı saglık desem klavyene m ı saglık desem?? :)) en iyisi yüregine saglık ayşecim :)

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4 : Mayıs 23, 2006, 08:37:39 öö »
PELMU21 SANA KATILIYORUM. BEN DE ÇOK BEĞENDİM. ŞİİR GİBİ BİR YAZI OLMUŞ.ELLERİNE SAĞLIK AYŞE...

Çevrimdışı nosa

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #5 : Mayıs 23, 2006, 10:58:23 öö »
yazarlarımızın hepsini zevkle okuyorum, ama Girne ve Seda'nın yazılarını ayrı bir zevkle okuyorum.Girne fazla açma yazılarının arasını lütfen ;)

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2006, 09:01:58 öö »
teşekkürler Saynur

ayrıca;
Girne Girne duy sesimiziiiii  ;D
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2006, 10:01:31 öö »
Ben de sitemizdeki "söz anelerde" bölümünü büyük bir keyifle okuyorum.Bu bölümü olusturuken "yazmayi seven ve yetenegi olan ama nerde nasil yazacagini bilemeyen" annelere sans vermek istiyorum diye düsünmüstüm.Belki ileride "SÖz babalarda "diye bir bölüm de acariz:)

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8 : Mayıs 25, 2006, 08:02:45 öö »
kalemıne mı saglık desem klavyene m ı saglık desem?? :)) en iyisi yüregine saglık ayşecim :)

teşekkür ederim pelda ve selma.beğenmenize sevindim :) en iyisi hepsine sağlık olsun pelda  ;)

ben de yazarlarımızı ılgıyle okuyorum ve hepsini ayrı ayrı beğeniyorum.

ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı nosa

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #9 : Mayıs 26, 2006, 12:08:03 ös »
Seda,Girne duymuş galiba sesimizi
Yine çok hoş bir üslupla anlatmış aklındakileri...İçim sıkıldıkça dilimden dökülüverir bazı şarkı sözleri... biri de "biz büyüdük ve kirlendi dünya" dizesidir.(dize diyebiliyorum çünkü yeni türkü'nün her şarkısı aslında şiir niteliğindedir) Bir diğeri de "geçse de yolumuz bozkırlardan denizlere çıkar sokaklar.." 
Girne'nin yazısıyla ilgisi yok ama son cümleyi okuyunca aklıma geliverdi.

Ayşe'nin ruh hali site açıldığından beri hiç değişmedi ;) Onun yazılarının devamını da merakla bekliyorum ben.

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
« Yanıtla #10 : Mayıs 26, 2006, 04:06:50 ös »
sanırım ben de bunu daha yazmadım ama yazıları ve forumları okuyorum ve hayatımdan çok memnunum,  :-* :-*
,evet Girne bizi duydu herhalde ben de yazısını görünce aynısını düşündüm Saynur  ;)
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı pelmu21

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #11 : Mayıs 27, 2006, 11:21:36 öö »
köşe yazarlarımız size bi sorum olacak :) hepinize.

acaba bu yazdıklarınız o hafta için ozel olarak yazdıgınız yazılar mı?? yoksa mesela daha onceden bi yerlere bişeyler karalamışsınızdır ve hoşunuza gitmiştir köşenize eklemişsinizdir nasıl oluyo acaba :)) bence varsa daha oncekı yazılarınız onlarıda ekleyın emınım daha zevklı olacaktır :)))

saygılar :)))

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #12 : Mayıs 27, 2006, 11:44:23 öö »
Aydedecigimiz yeni yazisini ben Türkiye´deyken yollamis amaa bana ulasmadi daha simdi elime gecti.Gecikmeli olarak ikinci yazisini simdi ekledim kösesine.Yakinda en yeni yazisini da okuyacagiz sanirim.
Bir de Polatius alemdarus basligi cok hosuma gitti:)
« Son Düzenleme: Mayıs 27, 2006, 11:55:26 öö Gönderen: nil »

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
« Yanıtla #13 : Mayıs 29, 2006, 08:46:08 öö »
ya polatus pek güzeldi. ben de yazıyla ilgili yorum yapmak istiyordum.

Pelmu, diğer arkadaşları bilemiyorum ama ben köşe yazılarını burası için yazıp taze taze yolluyorum. Benim karaladığım çok yazı var eski yeni, ama buraya özel yazmak ben de bir sorumluluk hissi yarattı. Daha disiplinli hissediyorum kendimi. Bir de ben genelde iç çözümlemelerimi yazardım, buraya daha köşe yazısı tipinde yazmak için çabalıyorum. bunu da öğreneceğim  ;)
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #14 : Mayıs 30, 2006, 07:52:45 öö »
pelda ben de yeni yazıyorum ve oyle devam etmek istiyorum. çünkü eski yazılarımı koyma eğilimine girersem tembel ruhum şaha kalkıp yazmamı engelleyebilir, hep eskilerden giderim ;D köşe yazısı tarzı bana biraz yabancı olduğundan arada bi daha kişisel yazılar yazmayı düşünüyorum ;)
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)