Gönderen Konu: Yorum  (Okunma sayısı 26532 defa)

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
  • 2 kız annesi mutlu bennnnnn :)
Ynt: Yorum
« Yanıtla #255 : Ekim 30, 2008, 09:21:41 ös »
Fehime ne iyi yapmışsın, bende bir çıktısını alıp sürekli gözümün önünde olan bir yere asıcam. Her ne kadar okusakta unutabiliyoruz.

Nil Hanım bu yazılar bu dönem bana özel yazılıyormuş gibi bir his duyuyorum. Çok teşekkürler, ne kadar doğru bir yerde olduğunu tekrar tekrar anlıyorum.

İKinizinde ellerine, emeğine sağlık...

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #256 : Ekim 30, 2008, 09:50:00 ös »
Tesekkürler arkadaslar. Istek konu da alabilirim. ama söz vermeden bir sonraki yaziyi  yazarken bazen bir konu seciyorum ama o konuda o dönem hic yazasim olmuyor baska bir yazi yarim saatte cikiyor. Yine de siz konulari buraya yazarsaniz ben öncelikleri o konulara vermeye calisirim.
Fehime ne iyi etmissin türkceye cevirmekle ben birsey yapmadim zaten gayet güzel cevirmissin.Tesekkürler.

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #257 : Ekim 31, 2008, 07:51:17 ös »
Nil bizde aktüel konu suan arkadaslik. Bunun üzerine bir yazi olabilirmi ?? Aslinda cocuklara arakadaslik konusunu en iyisi tabii yasiyarak anliyorlar ve üzüntüyü sevinci, küsmeyi, kizmayi. Almancada bir cok güzel kitap gördüm bu konu hakkinda, malesef türkcede güzel bir hikaye kitabi yok. Koray degilim cok duygusal, bugün arkadasi onunla oynamak istemesin cok üzülür ama ertesi gün arkadasi boynuna sarilip . Koray koray diye tuturur. Oda dünkiyi unutup oyuna devam eder. Koray ise cok yönlü herkesle oynar, kimseyi ayirmaz. Birde 3 lü bir arkadas kombinasyonu iyi olmadigini fark ettim veya sikayet konusu. Cocuklar arkadaslarini sikayet eder sonra ertesi günü oynarlar ama aileler kavgayi sürdürür.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Itiraf ediyorum, iki erkegi seviyorum !
« Yanıtla #258 : Kasım 18, 2008, 09:00:25 ös »
Arkadaslik konusuna yakinda degienecgim arkadaslar.
Bir kadin ve iki erkek isimli yazimi anasayfadaki kösemde okuyabilirsiniz:)

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #259 : Kasım 19, 2008, 12:26:27 ös »
dün gece okudum, nedense su günlerdede cok duygusalim, göz yaslarimi tutamdim. Cok begendim. Paylasimin icin cok tesekkürler Nil. Yüregini acip bir pencereden icine bakabildim. Seni sanal ortamdada tanimis olsamda bu durumdan bile cok mutluyum. Tesekkürler Nil

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #260 : Kasım 19, 2008, 07:58:43 ös »
Sevgili Manolya,
bu mesajini öglen okudugumda forum ile ilgili bazi düsüncelerle gelmistim foruma. Bu mesajini okuyunca kafamdaki soru isaretleri silindi . Yazilariyla katilimiyla geri bildirimleriyle beni devam etmek icin motive edenlerden birisi de sensin. Ben de sana bunun icin tesekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #261 : Kasım 28, 2008, 09:43:59 ös »
Sevgili Hicran'in tikler ile ilgili yazisini uzmanlar bölümüzde okuyabilirsiniz. Elelrine saglik Hicran'cim annelerin cok yararlacagina eminim.

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #262 : Kasım 30, 2008, 11:45:57 ös »
hicrancım yazını okudum ve çok beğendim. çünkü bilmediğim birşey daha öğrendim. aslında tik deyip geçmemek gerekiyormuş. ve cinsiyete göre farklılık göstermesi de beni çok şaşırttı. teşekkür ederim bu bilgiyi bizimle paylaştığın için.

benim de bir tikim var gerçi bilmem bu tikmidir?? ::) gözlerimi çok krıpıyormuşum bazen, kırpıyormuşum diyorum çünkü ben farkında değilim. çevremdekiler hemen beni uyarır "diğdem sen yine çok gerilmişsin galiba" diye. anladığım kadarıyla çoğunlukla gergin veya heyecanlıyken oluyor.

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #263 : Aralık 01, 2008, 04:41:00 ös »
Hicran, sagol paylasimin icin! Belki yas olarak bize uymuyor ama en azindan cevremizdeki tikli cocuklar hakkinda daha fazla bilgilendirilmis oluyoruz. Cocuk yastayken tikli insanlarla dalga gecerdik, utaniyorum simdi bu hareketimden dolayi  :-[

Bu yazindan önce ekledigin "Mümkün olsaydi" yazisini fark etmemisim, o da cok güzel ve düsündürücü, mümkün olsaydi demeden gerceklestirmemiz gerekiyor bazi seyleri!

Çevrimdışı feyzadem

• Uzman Üye
  • Feyza DEMIRTAS
« Yanıtla #264 : Mart 04, 2009, 09:12:32 öö »
  En son birakilan yorumun tarihine bir baktimda  ::) cok olmus hakikaten

Girne dun gece farkettim yazini ama tam okumak icin tikladigimda net baglantisi kesildi , sabaha kaldi olsun , guen guzel baslamama vesile oldu ....
Okurken Ada nin sesi kulaklarimi cinlatti , biraz ben buldum icinde , biraz degisik cocuklar ;)
Ben bu yazilari okurken Tan salonda, dun aksam ben piknik masasinda yiyecegim diye salona kurdurdugu kucuk piknik masasinin altinda nutellali ekmegini yiyor ;)
Ben baska seylerle ugrasmaktan evdeki kendi gunlugumuz haric, uzun uzun yazamaz oldum , yazanlarin hepsinin eline saglik...
Opcem ben sizi ...Tosbalaaaar (Tan in sevgi sozcuklerinden de bir demet serpistirmek istedim )
Feyza          
Aral Dogukan 07/08/1999
Tan Batikan   05/10/2004

" gunesi yakaladim anne ; sana veriyorum icimizi isitsin diye " 2003
" baba sut getit siltuple" 2007
" anneciim yutfen geliysin ? " 2007/ Mayis
" ben agustos boceginden yana idim hala da oyleyim"

Çevrimdışı özgür_ruh

• Genç Üye
  • **
    • cimcimem
« Yanıtla #265 : Mart 21, 2009, 07:15:51 öö »
Sağol Feyzacım, bu geri bildirimler ne güzel oluyor, Tan kuzusu maşallah çok tatlı zaten... Geçen gün yaptığı resimdeki enfes kompozisyona ve kendisine bittim zaten.

Ben sizi öperim tosbaaaalaaaar :)
Öykü Ada - 02.01.2005

"biz büyüdük ve kirlendi DÜNYA"m

"giyne sakin ol nütfen"

www.gadigadi.blogspot.com

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #266 : Mart 21, 2009, 08:09:35 öö »
Sevgili Hicran'in tikler ile ilgili yazisini uzmanlar bölümüzde okuyabilirsiniz. Elelrine saglik Hicran'cim annelerin cok yararlacagina eminim.

Ben bu yaziyi nerede okuyabilirim, baktim ama bulamadim???

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
  • 2 kız annesi mutlu bennnnnn :)
« Yanıtla #267 : Mart 22, 2009, 10:56:19 öö »
Adalet Abla anasayfada, uzmanlarımız bölümünde bulabilirsin :)

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #268 : Mart 24, 2009, 12:42:39 ös »
Sagol Nilüfercim yardimin icin.  :)