Programi begendiginize sevindim. Seyredemeyenlerin de bir dahaki sefere kadar canak anten almalari gerekecek ya da canak antenli bir komsu bulacak:) Tek care bu sanirim. Cünkü 2 saatlik programi nasil kesip de burya yüklerim bilmiyorum.
Teknik bölümünden arkadas da cok yogun, benden saat ücreti olarak 60 € istiyor, o da es durumundan yoksa yandik:)
Sibel´cim tekrar tesekkürler mesajlarin icin, ancak eve dönüste okuyabildim ama yanit yazamadim. En zevklisi zaten bu, program bitiyor telefonu aciyorsun ve telefon ekraninda " 20 sms iniz var" diyor, yol boyunca o güzel mesajlari okuyup mutlu oluyorsun

Dün ictigim kadar ilaci tüm hayatim boyunca icmedim sanirim. Kendi rekorumu kirdim ilac konusunda. Sibel bana telefonda grip bulastirdi.

Bir bas agrisi bir bogaz agrisi sesim kisildi. Ilaclarla ayakta kalabildim. Yüzümden anlasilmistir belki, ben tv de görünce kendimi sok oldum
Program benim icin de cok güzeldi. Ergin Bey dalinda cok uzman bir Dr.Program 1 saat gec baslayinca öncesinde ve sonrasinda sohbet etmek imkanimiz oldu bol bol.Malesef süremiz gecikme dolayisiyla cok kisitliydi . cok hizli ve özet gecebildik. Bu nedenle Mehmet Bey tekrarini istiyor ayni konunun.Gelecek sezonda.
Aygül tesekkür ederim, dünden beri hep ayni tepkiyi aldim, mikrofona cok uygun bir sesim varmis. Düsündügümüz program fikirleri var ama malesef avrupa kanallarinin teknigi yeterli gelmiyor yapmak istedigim programa.
f
Insallah ben de sizleri birgün karsimda görür, seslerinizi duyarim. Birgün insallah büyük bir Türkiye bulusmasi gerceklestiririz.
Vildan Mehmet Bey´e ben de sordum netten yayin yapilmiyor mu diye, malesef ox Türk yani avrupa kanalinin suan daha yok net canli yayini. Alman arkadaslarim da cok aramislar.
Hepinize ilginizden doalyi cok tesekkür ediyor ve günesli günler diliyorum.