Gönderen Konu: Nil ablam 11.07.2007 tarihinde "Kum saati" programina konuk oluyor!  (Okunma sayısı 5239 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Nil ablam 11.07.2007 tarihinde "Kum saati" programina konuk oluyor!
« Yanıtla #30 : Temmuz 12, 2007, 12:26:19 ös »
Programi begendiginize sevindim. Seyredemeyenlerin de bir dahaki sefere kadar canak anten almalari gerekecek ya da canak antenli bir komsu bulacak:) Tek care bu sanirim. Cünkü 2 saatlik programi nasil kesip de burya yüklerim bilmiyorum.

Teknik bölümünden arkadas da cok yogun, benden saat ücreti olarak 60 € istiyor, o da es durumundan yoksa yandik:)

Sibel´cim tekrar tesekkürler mesajlarin icin, ancak eve dönüste okuyabildim ama yanit yazamadim. En zevklisi zaten bu, program bitiyor telefonu aciyorsun ve telefon ekraninda " 20 sms iniz var" diyor, yol boyunca o güzel mesajlari okuyup mutlu oluyorsun ;D ;D
Dün ictigim kadar ilaci tüm hayatim boyunca icmedim sanirim. Kendi rekorumu kirdim ilac konusunda. Sibel bana telefonda grip bulastirdi.  :D Bir bas agrisi bir bogaz agrisi sesim kisildi. Ilaclarla ayakta kalabildim. Yüzümden anlasilmistir belki, ben tv de görünce kendimi sok oldum ;D
Program benim icin de cok güzeldi. Ergin Bey dalinda cok uzman bir Dr.Program 1 saat gec baslayinca öncesinde ve sonrasinda sohbet etmek imkanimiz oldu bol bol.Malesef süremiz gecikme dolayisiyla cok kisitliydi . cok hizli ve özet gecebildik. Bu nedenle Mehmet Bey tekrarini istiyor  ayni konunun.Gelecek sezonda.
 Aygül tesekkür ederim, dünden beri hep ayni tepkiyi aldim, mikrofona cok uygun bir sesim varmis. Düsündügümüz program fikirleri var ama malesef avrupa kanallarinin teknigi yeterli gelmiyor yapmak istedigim programa.
f
Insallah ben de sizleri birgün karsimda görür, seslerinizi duyarim. Birgün insallah büyük bir Türkiye bulusmasi gerceklestiririz.
Vildan Mehmet Bey´e ben de sordum netten yayin yapilmiyor mu diye, malesef ox Türk yani avrupa kanalinin suan daha yok net canli yayini. Alman arkadaslarim da cok aramislar.
Hepinize ilginizden doalyi cok tesekkür ediyor ve günesli günler diliyorum.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #31 : Temmuz 12, 2007, 12:41:57 ös »
[quote author=waterlili link=topic=2434.msg56116#msg56116 date=1184184546

insallah gecen seferki gibi videoya kayit edilip buraya eklenilir....

Nil... tebrike derim seni... görüstügümüzde kirmizi hali serecegim sana... hem sen Mannheima gelmiyormusun artiK?????
[/quote]

Burayi atlamisim, Eda ya gecmis olsun Nilüfer umarim durumu simdi iyidir. Yine kalitesiz de olsa video dan birkac alinti yaparim kendi yönetmlerimle ama tüm programi yükleyemem sanirim.
Mannheim e gelemiyorum son zamanlarda en son Mayis ayinda eski calistigim okulun kutlamasina davetliydim Lisa ile gelmistim ama uzun yolda yani uzun süre oturmam yasak belim tutuluyor, gecen sefer de MAnnheim a inince dogrulmak zamanimi aldi :) Ama sana sözümü unutmadim, aklimdasin görüsecegiz insallah tekrar.
Selamlar

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #32 : Temmuz 12, 2007, 12:53:17 ös »
sevgili nil
tekrar tebrikler
basarıların devamını dilerim

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #33 : Temmuz 12, 2007, 12:59:59 ös »
Ablacigim mesajlari yanit bekledigim icin yazmadim zaten, aklimdasin demek istedim  ;D

Bende grip birden yok oldu, cabuk toparladim hemen iyilestim diye sevindim, demek sana gecmis telefonda konusurken.  ::) Bilseydim böyle olacagini aramazdim.  :P Gecmis olsun, sende cabucak atlatirsin insallah.

Basarilarin devamini diliyorum bende. Ne mutlu bize, sitemizin annesisin  ;D  :-* :-* :-*
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
    • Kişisel Gelişim Kitapları
« Yanıtla #34 : Temmuz 13, 2007, 10:28:01 öö »
Benim bu forma katılmama bu program sebeb oldu. Gerçi programın ancak sonlarına doğru tesadüfen gördüm. Konu çocuk eğitimi olunca eşim ile beraber izlemeye başladık. Nil Hanım çok güzel mesajlar verdi. Tabiki bu arada cocuksevisi.com'un ismini de verdi.

Programda en çok dikkatimi çeken konu, arayan tüm konukların sosyal çevre eksikliği problemi olmasıydı. Aslında bende bu konuda birkaç kez, chat sitelerini denedim ama çok seviyesiz konular ile karşılaştığım için bir daha da girmedim. Ama annelerin oluşturduğu bir formda mutlaka bir seviye olacağını düşündüğüm için, gece 02:00'ye kadar sitede gezindim durdum. sanki yeni bir şehir keşfetmiş gibiydim. Almanyadan kimler var, Stutgarttan kimler var, nasıl konu başlatacağım, ortama nasıl gireceğim, neyse biraz inceleyeyim derken, sizden bir mesaj aldım, derken YağmurAnne hoşgeldin dedi. bir anda kendim sizin içinizde buldum.

Ama sanıyorsam, akşamları eşimden fırçayı yiyeceğim.  :-\ Çünkü ne yemek yaptım ne de temizlik. iki saat içinde kalkabilirsem evi toparlatıp, bir mantı kaynatayım da olsun bitsin bu günlük.

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
  • Çiko,madem biliyosun da niye haber vermiyosun :(
« Yanıtla #35 : Temmuz 14, 2007, 10:47:08 öö »
Ben izleyemedim ama tebrik ederim Nilcim.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #36 : Temmuz 14, 2007, 09:51:16 ös »
Sibel´cim insallah hep birlikte cocuksevgisi ailesi olarak niye basarilarimizi kutlariz.
Gecen sefer sizlerdenonca fircayi yedikten sonra bu sefer siteyi tanittim tabikii. Özellikle Vildan günlerce firca atmisti :D

Etvo hosgeldiniz. Program FoxTv nin canli yayini nedeniyle gecikti bu nedenle zaman cok KISItliydi. Telefon baglantilarini seyrettiyseniz fazla bir bölüm kacirmamissinizdir. Cocuksevgisi ailesine hos geldiniz
Programdan bir kac bölümü, kendi ilkel metotlarimla, anologdan dijitale gecirmek icin ugrasiyorum seyredemeyenler icin. Gecen yil ki program kadar uzun olmadigindan kisa kisa eklemeye calisiyorum. Kalitesi pek iyi olmuyor tabii..
Bekleyin  ;D

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #37 : Temmuz 14, 2007, 10:03:11 ös »
heyecanla bekliyorum. geçen seferkini de izleyememiştim (aslında o zamanlar net üzerinden yayını vardı ama burdan bakmak benim aklıma gelmemişti :( ) bu seferkinde öğlende başladım nette aramaya malesef bulamadım.

tebrikler nilcim. başarılarının artarak devamını dilerim.

etvo hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz ;)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #38 : Temmuz 14, 2007, 10:08:49 ös »
http://www.youtube.com/watch?v=WCFD2k-7aUo

http://www.youtube.com/watch?v=liPPIsOHB04

Youtube ye yüklemek cok zaman aliyor , o nedenle uzun sürüyor. Ben yüklerken siz ilk 2 sine bakabilirsiniz, daha 8 bölüm var.Dedigim gibi tv den cektim, idare edecegiz artik.

http://www.youtube.com/watch?v=Fy53pnPCgwQ

http://www.youtube.com/watch?v=69RrX8sfJj4

Simdilik bu kadar, yarin aksam devam ederim.

Sevgiler

« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2007, 11:29:55 ös Gönderen: Nil Tuncali »

Çevrimdışı funda-tuana

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #39 : Temmuz 14, 2007, 10:14:55 ös »
bende izleyemeiştim. bu kadar emek harcadığın için de ayrıca çok çok teşekkür ederim.
başarıların devamını dilerim.
iyiki bu site var ve iyiki buradayım...

Çevrimdışı pnr1976

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #40 : Temmuz 14, 2007, 10:22:15 ös »
çok teşekkür ederiz nil fundya katılıyorum iyiki varsınız
bu arada sana ulaşmışken pedagojik danışmanlık butonunu ne zaman aktif yapacaksın
sevgiler tekrar teşekkürler
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2007, 10:24:43 ös Gönderen: pnr1976 »

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #41 : Temmuz 14, 2007, 10:22:33 ös »
Ablacigim insallah diyorum buna da eminim  :) Emegine saglik. tekrar izlemek te güzel  :-*
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #42 : Temmuz 15, 2007, 11:00:15 öö »
Cok cok cok tesekkürler...benim icin ayrica cok faydali olacak bilgiler temalar ele alinmis...cok tesekkür ve tebrik ediyorum :-*

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
  • Çiko,madem biliyosun da niye haber vermiyosun :(
« Yanıtla #43 : Temmuz 15, 2007, 11:43:15 öö »
Çok tebrikler Nilcim harikaydın,ben izleyememiştim ama burdan izleme fırsatı bulmak güzeldi.Herkesi youtube a üye olmaya ve comment kısmına yazmaya ve  rating kısmına oy vermeye davet ediyorum ;D
Ayrıca senin anasayfanı buraya kopyalıyorum her seferinde yeniden link vermene gerek kalmasın sen yükledikçe biz izleriz burdan ;)
http://www.youtube.com/user/cocuksevgisicom

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #44 : Temmuz 16, 2007, 08:17:24 öö »
nilcigim
ben izleyememistim cok güzel bir program olmus ve cok ararli seyler konusulmus tesekkür ederiz...     tebrik ederim seni böyle bi site kurdugun icin...