Gönderen Konu: ikizlerle ilgili kaynak  (Okunma sayısı 3468 defa)

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
Ynt: ikizlerle ilgili kaynak
« Yanıtla #15 : Aralık 13, 2006, 09:58:26 ös »
ah arzucum, allahtan sabir diliyorum sana. Ama vildaninda dedigi gibi sinir hastasi oldum lafini cikar aklindan. Bu günlerin gececeginden emin ol... Kizlarin ile belli bir düzen oturttugun anda bu sorunlar bittikten sonra herseye farkli gözlerle bakacaksin. Bu günleri anip anip gülümsiyeceksin. Kolay degil elbet, biz yeri geliyor bir bebek ile zorlanabiliyoruz ama sonunda herseye deyer inan...

Bak bunu izle, bunda da 4 tane bücür var, bak nasil gülüyorlar nasil nese saciyorlar. Yakinda seninkilerde böyle olacak.

http://www.youtube.com/watch?v=7S4Aq0ovbhM&NR   < ---tikla
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı Kayra Meyra

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #16 : Aralık 13, 2006, 10:03:29 ös »
teskinleriniz icin cok tesekkürler bide ben bunlar hasta olursa dis cikaracaklari zaman rahatsizlanirlarsa ne yapacam diyorum.biliyorum bunlar icin erken ama kendimi caresiz gördügüm icin bunlardan korkuyorum sigaraya yeniden basladim
Avusturyadan Arzu

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #17 : Aralık 13, 2006, 10:07:18 ös »
Bak arzu inan bana, sen gözünde büyüttükce sana bu sorunlarda asilmaz gibi gelir. Ama pozitif düsündügün anda, bunlarin gecici bir dönem oldugunu idrak ettigin anda isin kolaylasir. Dile kolay elbet, ama hersey morale bagli ve inan bana senin tedirginligin, sinirin, sabirsizligin, cocuklara da geciyor. Sen sakin olmayi dene onlarda daha sakin olabilirler...
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı Kayra Meyra

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #18 : Aralık 13, 2006, 10:10:24 ös »
cok tesekkürler elimden geleni yapmaya calisiyorum zaten ama iste bi yere gelince tikaniyorum aslinda sebebi uykusuzlugum aslinda bende biliyorum herseyi büyütüyorum ama bi yanlios yaparim bakamam bunlari diye düsündügümden oda yalniz olusumdan kaynaklaniyor.ve ben cok ayrintiya takilan ve düsünen bi yapiya sahibim malesef.
Avusturyadan Arzu

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #19 : Aralık 13, 2006, 10:25:37 ös »
ikisinin ayni anda uyudugu da oluyordur kesin. O zaman alacaksin basini yastiga vuracaksin sende, isi gücü bir kenara birakipta. Esinle bir arastirsaniz bencede yardim alabilecegin yerler vardir.
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı Kayra Meyra

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #20 : Aralık 13, 2006, 10:28:06 ös »
cok arastirdik yok malesef hicbi yardim yok.onlar uyuyunca yatmaya calisiyorum ama ben yatinca uyaniyorlar ayakta olup is yaparsam yatiyorlar bunu denedim ama nezaman yatsam kalkiyorlar bana garezleri var canim
Avusturyadan Arzu

Çevrimdışı emelceyhun

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #21 : Kasım 08, 2008, 09:21:47 öö »
www.ikizanneleri.net sitesi  ikizleriniz hakkında doğru, kaynağında, özgün bilgiler veren bir ikiz annesi güncel portalıdır. Sizler için iy bir kaynak olabilir. Sevgiler