Sayin üyelerimiz,
Pedagojik Danismanlik bölümüne eski haliyle devam etmemin mümkün olmamasi nedeniyle, bu bölümü degistirmek zorunda kaldik.. Bugüne kadar calismadigim icin pedagojik danismanlik bölümünü devam ettirebiliyordum. Gittikce artan bu talebe zaman acisindan karsilik veremez duruma geldim. Ayni zamanda bulundugumuz sehirde de danismanlik ve kurslar vermeye basladigim icin zaman acisindan o sekilde devam etmem mümkün degil.Pedagojik danismanlik bölümümüzü, tamamen kapatip hic bir soruya yanit vermemek ya da simdiki haliyle devam etme gibi iki secenegim vardi.Bu ikinci secenek ile yani sizlere telefon ve email yolu ile danismanlik yapmaya devam edecegim.
Sitemizde yayinlanan yazilarim, cevaplarim maalesef imza belirtilmeden bir cok sitede yayinlanmakta. Daha önceki cevaplari ve sitede yayinladigim yazilarimi toplayip bir kitap haline getirmeyi amacladigim icin yayinevleriyle yaptigim ön görüsmeler dogrultusunda daha önceki yazi ve cevaplarimi simdilik siteden kaldirdim. Ancak kisa süre icerisinde tüm bu bilgileri bir kitap seklinde sizlere sunmayi düsünüyorum. Bu sekilde interneti olmayan anne babalara da ulasabiliriz.
Sevgi ve saygilarimla
Nil Tuncali