Gönderen Konu: Obez çocuklar: özel mesele değil bir dünya meselesi  (Okunma sayısı 364 defa)

Çevrimdışı AdminBaba

• Administrator
  • Yeni Üye
    • NilSoftware
Obez çocuklar: özel mesele değil bir dünya meselesi
« : Nisan 08, 2011, 11:16:56 öö »
Üyemiz Manolya hanimin yeni köse yazisini bu adresten okuyabilirsiniz:
http://www.cocuksevgisi.com/Soz-Annelerde/Obez-cocuklar-ozel-mesele-degil-bir-dunya-meselesi.

Lüften paylasmak istediginiz yorumlarinizi, yazarin yazisinin altina ekleyiniz.

Manolya hanima bir kez daha tesekkürederiz.

Sevgiler

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Obez çocuklar: özel mesele değil bir dünya meselesi
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2011, 11:22:23 öö »
Bu konuda buradan ben de cevremdeki gözlemlerimi paylasacagim.Manolya gözlem ve düsüncelerini bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim.
Face den bir cok arkadas neden siteye yazmiyorusn diye mesaj yazdi son günlerde.BEn aslinda hala paylasimlarda bulanmak isterim zaman buldukca ama artik forumlar malesef fazla kullanilmiyor facebook yüzünden o nedenle ktilim olmayinca ben de yazmiyorum.Ama sorularinizi yanitlamak ya da payasimlarda bulunmak icin herzaman vakit ayiririm yine severek.

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
Ynt: Obez çocuklar: özel mesele değil bir dünya meselesi
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2011, 07:15:28 ös »
Rica ederim AdminB..keşke daha cok yazabilsem...

Nil evet 3 cocuk annesi, paedagog olarak gözlemlerini tecrübelerine cok ihtiyacımız var. Nisanda isvicrede eğitimdeyken( bu arada dipl. aldım çocuk yoga derslerine başladım:)) , malesef türkiyenin daha ne kadar cok yol kat etmesi gerektiğini hissetim. Tabii avrupalı olalım demiyorum, olamayız ama bazı gelenek göreneklerden  gelen yanlışları aydınlatmak gerek ve buda ancak senin gibi aydın kişiler gibi ön ayak olması gerek...
Feys forum gibi olamaz.. sen mutlaka bildiklerini paylaş