Gönderen Konu: Ay'ın Blogu  (Okunma sayısı 7683 defa)

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
Ay'ın Blogu
« : Eylül 30, 2007, 11:01:12 öö »
anasayfada yeni bir konu başlığı var "ay'ın blogu" burada her ay bir blogun tanıtımı yapılacak. henüz yeni olan bu bölüm için ilk ay'ında benim hazırladığım blogların tanıtımının yapılması beni çok sevindirdi. bu vesileyle nil'e teşekkür etmek istedim, çok teşekkür ederim nil :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Ay'ın Blogu
« Yanıtla #1 : Eylül 30, 2007, 11:39:18 öö »
vildan iki blogunu da severke takip ediyorum. Kitaplari okumak, özetlemek, alintilar yapmak cok emek isteyen bir is. Yorumlarin cok acik, anlasilir. Sectigi kitaplardan yararlanacak cok anne babanin olacagi kanisindayim.Tebrik ediyorum seni.
Bir kitabi bitirdikten sonra baskalari icin özetleme, tanitma fikri naisl olustu? Bir de cok zaman alan bir is olsa gerek. Ben ALmanya´da ki cocuk kitaplarini tanitmaya baslaidgimda farkettim forumda oldukca zaman alan bir is.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #2 : Eylül 30, 2007, 08:11:14 ös »
Öncelikle seni tebrik ediyorum vildan´cim. Nasillllll gurur duydum seninle suan anlatmamin imkani yok. Orhan Kemal gibi bir yazar´in kitaplarini yorumlaman icin bir teklifin gelmesi snei tabiki motive etmeli. Yazilar yayinlanacaktir eminim ama olurda bir terslik olur yayinlanmazsa bile senin bu konuda nekadar basarili oldugunun yararli bir is yaptiginin kanitlanmis oldu bu sekilde.Belki bir gün bir büyük gazetenin bir kösesinde kitap yorumlarini okuyacagiz senin.
ben birşeyler hoşuma gittiğinde birilerine anlatayım da onlar da benim hissettiklerimi hissetsin diye düşünüyorum genelde..

Vildan benim düsüncelerimi yazmissin sanki. Bu cümleni okudugumda köse yazilarimi yazarken nasil sabirsizlandigimi düsündüm. Bir olyi gözlemledigimde beni cok sinirlendiren ya da cok mutlu hissettiren  gözlemler yaptigimda cevremde, yasadigim yerlerde baskalariyla yani sizlerle paylasmak icin nasil sabirsizlaniyorum bilemezsin.O nedenle özellikle bu cümlen seni daha iyi anlamama nedne oldu.
Bir kitap okurken sanki baska bi dünyaya daliyor insan. Kitap bitene dek de o dünyada yasiyor ve kitap bittigind eözellikle ilk birkac gün o karakterleri, olaylari hala sicagi sicagina hatilayip hissediyorsun ya ardindna o kitabi da okumus birisiyle karsilasip sohbet ettin mi ne kadar zevkli oluyor. Senin blogun ve blogu hazirlama amacinda ben de bunu hissettim. Ayni kitaplari okumus olup yorumlarla paylsimna katilmak dilegiyle bir kez daha tebrik ediyorum seni.

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #3 : Eylül 30, 2007, 09:43:19 ös »
 :) ::) 8) ;D çok merci.

dileklerin için de amin diyeyim :)
evet aynen öyle. karşımda biri varmış gibi anlatıyorum. çok etkilendiğim kitaplarda birileriyle konuşmayı çok istiyorum, evde ismail'in başının etini yiyordum önceden şimdi böyle bir formül buldum daha çok okuyanla konuşabilirim diye. çünkü ismaille bu konuda zevklerimiz pek örtüşmüyor :)

Çevrimdışı sibelhandan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 01, 2007, 02:08:44 ös »
vildancım merhaba

sabahdan beri işi gücü bıraktım bloglarında dolaşıyorum.

gerçekten çok etkiledim ,büyük bir emek harcamışsın ve ben tüm yorumlarını okurken büyük zevk aldım.

tebrik ederim.

sibel    / 29.09.1977
Hande / 28.06.2004

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #5 : Ekim 01, 2007, 04:48:26 ös »
 :) çok teşekkürler sibel

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #6 : Ekim 02, 2007, 09:15:32 ös »
bende tebrik ederim Vildan hemde tesekkür ederim...fazla dolasmaya vaktim olmadi henüz ama emegin tartisilmaz...düsünce ve fikir süper...favorilerime ekledim hemen...basarilarinin devamini dilerim
sevgiler
Derya

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #7 : Ekim 02, 2007, 10:42:02 ös »
aaa siz çok güzel şeyler söylüyosunuz amaaa!  ;D
çok teşekkürler deryacım.

Çevrimdışı D.Toyran

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #8 : Ekim 03, 2007, 11:58:04 öö »
Vildan uzun süredir foruma uğrayamadım ve bugün girer girmez "Ayın blogu" dikkatimi çekti.İnanılmaz incelikli ve yararlı bir hareket.Vaktim yettiğince okudum ve çok beğendim.Benim herzaman ihtiyaç duyduğum birşey bu.Canım kitap almak istediğinde gazetelerin kitap eklerinden ya da yazarların kitap hakkında yazdıklarından yararlanırım.Arkadaşlarımın tavsiyerinden de yararlanırım.Aslında yaptığın şeyin anlamı büyük,yol gösterici,yönlendirici,bilgilendirici olmanın yanında zaman kazandıran ve gözden kaçan bilgi kaynaklarını da farketmemizi sağlayan bir çalışma.Çok tebrik ederim.Harikasın.Bir de senden küçük bir ricam olacak;Örneğin Arhan'a kitap alırken kitabın adı,kapak resmi herşey çok güzel oluyor ancak sayfalarını açtığımda resimlerin ve yazıların şekil olarak çok başarılı olmadıklarını görüyorum daha doğrusu benim istediğim gibi olmadığını görüyorum.Örneğin Arhan çok renkli ve karikatürize edilmiş hikaye kitaplarını sevmiyor ama çok enteran bir şekilde "Ayşegül" serisinin çizimlerini dakikalarca izliyor.Bu açıdan bazen çocuk kitaplarının içindeki sayfalardan da 1-2 resim koyabilir misin.?Şimdiden teşekkürler.
Blogunu gece çok detaylı inceleyeceğim,başarılar,tebrikler.
Devrim 05/03/1973
Arhan  12/02/2006

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #9 : Ekim 04, 2007, 08:56:40 ös »
Ben bu tür emek verilen bloglara ya da sitelere okuyucularin, üyelerin yorumlari, katilimlariyla geri bildirim verilmesi gerektigini düsünüyorum. Ben de vakip buldukca kitap tanitimlarini okuyup yorumlarda bulunmaya calisacagim. Bu sekilde blogdan yararlandigimizi da belirtmis oluruz.
Yemek tarifleri blogunda aldigin yorumlari bu blogda da alman dilegiyle Vildan..

Çevrimdışı feyzadem

• Uzman Üye
  • Feyza DEMIRTAS
« Yanıtla #10 : Ekim 05, 2007, 09:21:48 öö »
     Vildan ellerine ve dusuncene saglik , harika bir proje ve de cok faydali, paylastigin icin tesekkur ederim, cok mutlu oldum...
Feyza          
Aral Dogukan 07/08/1999
Tan Batikan   05/10/2004

" gunesi yakaladim anne ; sana veriyorum icimizi isitsin diye " 2003
" baba sut getit siltuple" 2007
" anneciim yutfen geliysin ? " 2007/ Mayis
" ben agustos boceginden yana idim hala da oyleyim"

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #11 : Ekim 05, 2007, 11:03:31 öö »
sağolun arkadaşlar. şimdi kızları almaya gidecem ve tekrar dönecem ben buraya. yazmadan çıkmayayım istedim.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #12 : Ekim 10, 2007, 07:02:53 ös »
Paylasmak kadar güzel birsey olabilirmi yaa? hangi alanda olursa olsun...

Vildancigim tebrik ederim seni, ne güzel seyler yapiyorsun bos vaktinde! takdir ettim valla. Böyle güzel seylere emek harcamak ne hos bir mesguliyet. Basarilar dilerim sana...

sevgiler...  :-* :-* :-*
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #13 : Aralık 02, 2007, 12:33:25 öö »
Bugün dünki kazagadadan dolayi büyük bir üzüntü yasiyoruz yastayiz ve tabii bütün gazetelerde mansetlerle bu haber yazdi, TVde ve gazetelerde spekulasyonlar yapildi ama bugün ayrica baska birsey hatirlatmak istiyorum. Aslinda saat gecmis vaziyete 2. Aralik olmus ama dikkatimi ceken, hic bir büyük gazetenin internet sayfasinda bugünki saglik acisindan önem tasayan Dünya AIDS gününden bahsetmemis, bu kadar önemli  ve insanligi tehdit eden bir hastalik ile ilgili bir haber verilmemesi dikkatimi cekti. Zaten genel olarak AIDS konusunda simdiye kadar türkiyede hic birsey duymadim. Insanimiz bu konuda yeterince bilinclimi? Genclerimiz? Onun icin müsade ederseniz bu ayin blog'unu dünya aids gününe vermek istiyorum.

http://dunyaaidsgunu.blogspot.com/
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2007, 12:34:02 öö Gönderen: manolya »

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #14 : Aralık 02, 2007, 08:45:47 öö »
Cok haklisin manolyacigim. Bu maalesef bir tabu türk toplumunda. Alman medya ile türk medyasinin arasinda daglar kadar fark var . bende haberler bölümüne ekliyorum bununla ilgili bir yaziyi.

8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!