Vildan uzun süredir foruma uğrayamadım ve bugün girer girmez "Ayın blogu" dikkatimi çekti.İnanılmaz incelikli ve yararlı bir hareket.Vaktim yettiğince okudum ve çok beğendim.Benim herzaman ihtiyaç duyduğum birşey bu.Canım kitap almak istediğinde gazetelerin kitap eklerinden ya da yazarların kitap hakkında yazdıklarından yararlanırım.Arkadaşlarımın tavsiyerinden de yararlanırım.Aslında yaptığın şeyin anlamı büyük,yol gösterici,yönlendirici,bilgilendirici olmanın yanında zaman kazandıran ve gözden kaçan bilgi kaynaklarını da farketmemizi sağlayan bir çalışma.Çok tebrik ederim.Harikasın.Bir de senden küçük bir ricam olacak;Örneğin Arhan'a kitap alırken kitabın adı,kapak resmi herşey çok güzel oluyor ancak sayfalarını açtığımda resimlerin ve yazıların şekil olarak çok başarılı olmadıklarını görüyorum daha doğrusu benim istediğim gibi olmadığını görüyorum.Örneğin Arhan çok renkli ve karikatürize edilmiş hikaye kitaplarını sevmiyor ama çok enteran bir şekilde "Ayşegül" serisinin çizimlerini dakikalarca izliyor.Bu açıdan bazen çocuk kitaplarının içindeki sayfalardan da 1-2 resim koyabilir misin.?Şimdiden teşekkürler.
Blogunu gece çok detaylı inceleyeceğim,başarılar,tebrikler.