Gönderen Konu: NiL HANIM'IN KÖSESiNDEN HABERLER  (Okunma sayısı 1879 defa)

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
    • Kişisel Gelişim Kitapları
NiL HANIM'IN KÖSESiNDEN HABERLER
« : Ekim 31, 2007, 05:18:42 ös »
Merhaba Nil Hanim,

Bu gün hayatımdaki en sakin günlerimden birisini yaşadım. Evde tek başımaydım.
Oturdum, sizin tüm köşe yazılarınızı okudum. Bazen heyecanlandım, bazen gülümsedim. Bu gün sanki sizinle sohbet ettim. Bazı notlar aldım ve bunları bu bölümden, yeni katılan arkadaşlarımızla da paylaşmayı düşünüyorum. Ama öncelikle, benim okuduğum son yazınız, sizinde yazdığınız ilk yazınız. kendinizi takdim ederken, S. Nil Tuncalı   Eğitmen-Çok Kültürlü Eğitim Uzmanı-Wellness Trainer 
Wellness Trainer yönünüzü hiç bilmiyordum. Bizleri bu konuda kısa da olsa bilgilendirebilir misiniz?

Selam ve Saygılarımla
Abdullah Deveci
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 09:23:12 öö Gönderen: ETVO »

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Wellness Trainer
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2007, 08:46:15 ös »
Merhaba Abdullah Bey,
siteyi ilk kurarken wellness konusunda da yazilar yazmayi amacliyordum. Ancak Pedagojik Danismanlik bölümünün aktif oldugu dönemde her aksam 3-4 saat soru cevaplamaya zaman ayirinca bir de site icin pedagojik yazilar ve köse yazilarim eklenince wellness konusuna zaman kalmadi. Ancak birkac kez deginebildim bu konuya.Bir tanesi su yazimda sanirim:
http://www.cocuksevgisi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=139

Yazilarimi okuyup degerlendirmeniz icin cok tesekkür ediyorum eger bir sorunuz olursa cevaplamaya hazirim.Sizin mesajinizi okuduktan sonra bende eski yazilarimi tekrar okumaya karar verdim :D

Saygilar

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
Ynt: Wellness Trainer
« Yanıtla #2 : Kasım 05, 2007, 03:50:05 ös »
Merhaba Nil Hanım,

Ben Tüm yazılarınızı okuduğumu sanıyordum. Ama demekki arada atlamalar olmuş.
Wellness benim ilgimi çeken bir konu. Özelliklede Sağlıklı beslenme konusunda CD'ler dinlemek ve kitaplar okumaktan hem öğreniyorum hem de zevk alıyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda bu konular üzerinde sizin de vaktiniz elverdiğince ortak çalışmalar yapabiliriz.

Köşe yazılarınızdan aldığım bazı düşünceleri de zaman zaman bu sayfadan, diğer arkadaşlar ile de paylaşmayı düşünüyorum.

Selam ve Saygılarımla

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
Ynt: NiL HANIM'IN KÖSESiNDEN HABERLER
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2008, 09:33:27 öö »
Merhaba Çocuksevgisi Ailesi,

Nil Hanım'ın, ilgi ile takip ettiğimiz  -COCUK SEVGİSİ- köşesine yeni yazısını eklemiştir.
Buradan sizleri de haberdar etmek istedim.

http://www.cocuksevgisi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=255

Size şimdiden geçmiş olsun Nil Hanım,
Tüm bu sağlık sorunlarınızın arasında bile, disiplin ve prensiplerinizden vazgeçmeden köşenizi canlı tutmayı başardığınız için size çok ama çok teşekkür ederim. Her haliniz ile örnek bir kişisiniz.

Selam ve Saygılarımla
Abdullah Deveci
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 09:35:52 öö Gönderen: ETVO »