Gönderen Konu: Logo Yarismasi !  (Okunma sayısı 13945 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Logo Yarismasi !
« : Kasım 01, 2007, 08:30:32 ös »
Sitemizin yeni logosunu sizlerin oylarinizla seciyoruz. Hangi logonun sitemizin yeni logosu olmasini istiyorsaniz ankette o logoya oy verebilirsiniz. Oy verirken lütfen logolara tekrar bakip logo numaralarina dikkat ediniz.

Logolari logo formatina uymadigi icin  ön elemeyi gecemeyen üyelerimize de katilimlari icin tesekkür ediyoruz.

Yarismacilarimiza basarilar diliyoruz.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Logo 1
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2007, 08:31:45 ös »
1 Numarali Logomuz
Not: 1 numarali logo ps formatinda acilirken yanlislikla bozukluga ugramistir, orjinal ilk halini tekrar yüklüyorum.

« Son Düzenleme: Kasım 02, 2007, 11:04:32 öö Gönderen: Nil Tuncali »

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Logo Yarismasi !
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2007, 08:36:43 ös »
2 Numarali Logomuz
« Son Düzenleme: Kasım 01, 2007, 08:37:53 ös Gönderen: Nil Tuncali »

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #3 : Kasım 01, 2007, 08:38:19 ös »
3 Numarali Logomuz

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2007, 09:54:47 ös »
Logo yarismamiz hayirli ugurlu olsun!  :)
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2007, 10:57:53 ös »
hayırlı olsun.
ancak ben birşey sormak istiyorum, süre biraz daha uzatılabilir mi aday olan arkadaşlar için de bir sakıncası yoksa? çünkü ben de logo hazırlamıştım ama benim 10-15 gündür bağlantımda problem var nete giremiyorum. eğer sakıncası yoksa sürenin uzatılmasını talep edebilir miyim?(şirin şirin sırıtan smiley) belki katılmak isteyen başka arkadaşlar da olur bu süre içinde.

teşekkürler
teşekkürler
iyi geceler :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #6 : Kasım 04, 2007, 12:18:26 ös »
Evet hayirlisi olsun yarismamiz.:)
Vildan´cim ben de sana ulasamadim ve logonu yollamayinca sasirdim , evde olmadiginizi düsündüm.Sen logo yarismasina aday oldugunu ilk bildirenlerdendin ama dedigim gibi logo elime ulasmayinca tatildesiniz falan diye düsündüm.
Teknik nedenlerle logonun elime ulasmamis olmasi üzücüYarismayi ben de uzatmayi düsünmüstüm katilim az olunca ama logo hazirlamanin herkesin bildigi ve yapabilecegi birsey olmadigini bu nedenle uzatmada da daha fazla katilimin olmayacagini düsünüp vazgectim.
Benim düsünceme göre yarismayi durdurmak ya da bastan baslatmak diger yarismacilara haksizlik olur cünkü siteye SIK giren üyeler oylarini verdiler sanirim.Ancak eger diger yarismacilar icin uygunsa senin logonu bu sekilde ekleyebiliriz.Benim icin bunda bir sorun olaz. Diger arkadaslarin fikrini alir buraya sonucu yazarim.
Bu sekilde onlarin oylari bosa gitmemis olur ama daha oylamanin bitimine uzun zaman oldugu icin senin de katilma imkanin olur.
Diger bir konu da ben logo sahiplerinin nicklerini buraya yazmadim, yarisma sonucunda belli olacak zaten yani sonucta nickleri mutlaka bildirmeliyim ki kimlerin katildigi belli olsun.Bu sekilde logolari benim yapmadigim da belli olur ;D

Tekrar hayirli olsun diyorum :D

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
    • Kişisel Gelişim Kitapları
« Yanıtla #7 : Kasım 09, 2007, 05:28:58 ös »
Merhaba Nil Hanım,

Hangi logoya, ne sebebten dolayı oy verdiğimizi açıklamanın bir sakıncası var mıdır?
Ve ileride, seçilen logo üzerinde bazı küçük düzeltme önerileri yapılabilecek mi?

Selam ve Saygılarımla
Abdullah Deveci

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8 : Kasım 09, 2007, 08:15:09 ös »
Merhaba Abdullah Bey,

Logolar hakkinda yorum yapma konusunda bir sorun görmüyorum ben. Secilen Logonun ufak tefek siteye uyarlama calismalari yapilacak bu nedenle sizlerinde önerileriniz olabilir tabiki.
Ben bu yarismaya " Sitemize en uygun, en güzel logoyu bulmak" bakis acisiyla bakiyorum ve yarismaci ve oy veren arkadaslarin da ayni görüste oldugunu umuyor, düsünüyorum.Kimse birkac kitap icin  logolar ile ilgili tartismaya girip, kaba tarifle birbirini yemez diye düsündügümden bu konuda rahat olmamiz gerektigini düsünüyorum. Bu nedenle Vildan arkadasimizin da logosunu burada görmeyi cok isterdim ama suan neti yok ulastiramadi logoyu. Hatta sonradan gelen logolar olsaydi onlari da isterdim burada görmek. Katilan iki yarismacimizin da en büyük amacinin sitemize en uygun en , en güzel logoyu bulmak olduguna eminim.

Benim düsüncelerim bunlar. Hatta sizin mesajinizdan sonra düsündüm de,  yarismacilarla logolar üzerinde konusup fikir alisverisinde bulunmak da güzel olurdu. En sonunda ortak fikirlerle degismis en güzel logo da sitemizin logosu secilirdi.Keske en bastan bu fikirlerimiz olsaydi.

Bundan sonra etkinlik, yarisma tarzi  konularda daha fazla fikir alisverisinde bulunmak dilegiyle tesekkür ediyorum.
Sevgi ve saygilarimla

Nil Tuncali

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
« Yanıtla #9 : Kasım 12, 2007, 10:17:03 öö »
Benim oyum 3 nolu Logo'ya gitti.
Sebebi ise; Logonun olabilgiğince sade ve anlaşılır olması gerektiğini düşünüyorum.
Gerçi tüm logolarımızda anlaşılırlık bakımından bir sorun yoktu zaten, ama ben içlerinden en sade olanını seçmeyi tercih ettim. Ayrıca eski logonun izlerini de üzerinde taşıması, çocuk eli ve ayağı yeterli hareketliliği katmaya zaten yetmiş. Ama belki de el ve ayaklar, yazıya biraz daha yaklaşsaydı daha iyi olabilir miydi bilemiyorum.

NOT: Gördüğüm kadarı ile çok az oy kullanılmış. Burada oy kullanmak için sandığa gitmenize ve saatlerce sıra beklememize gerek yok. Küçük bir Klick ile hepimiz tercihimizi belitmeliyiz diye düşünüyorum.

Cocuksevgisi.com için en iyi logonun seçilmesi dileği ile

Abdullah Deveci

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #10 : Kasım 13, 2007, 09:50:42 ös »
Yorumunuz icin tesekkür ederim Abdullah Bey. Tüm Üyelere yolladigimiz bülten sayesinde belki son günde daha cok katilim olur oylamaya. Bazi  hotmail adreslerine sitemizin mailleri ulasmiyor malesef ama yakinda server den buna bir cözüm bulmasini rica ettik. Ama bu nedenle de bir cok üyemiz logo yarismasindan haberdar olamadi ve simdi yavas yavas ben de katilabilirdim yeni haberim oldu acaba uzatamaz misiniz  diye sorular geliyor. Yarisma süresini uzatmis olsaydik daha iyi olacakti. Bu sekilde daha cok logo olacak daha heyecanli bir yarisma olacakti. Yarismacilarimizdan birisi 2 logo hazirladi sagolsun.
 Yine de bu 3 güzel logo arasindan site görünüsüne en uygun logoyu seciyoruz ve anladigim kadariyla oylar arasinda oldukca az fark var. Ben de merakla bekliyorum sonucu.

Sevgi ve saygilarimla

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
« Yanıtla #11 : Kasım 13, 2007, 11:21:41 ös »
Bu forum için çok klasik, ama başka forumlar için ise sıradışı bir cümle. Burada o kadar iyi insanlar var ki, bazen birbirini seven insanların paylaşımını takip etmek bile huzur veriyor insana. Ve o kadar çok teşekkür etme gerekliliğini duyuyorum ve birçoğumuzda duyuyoruz ki, nezaketten neredeyse kırılacağım. ama sonuna kadar hakediyorsunuz.

Tüm üyelerimize gönderdiğiniz genel mailde bana da yer vermişsiniz. çok duygulandım. Umarım sizleri mahçup etmem.

Logo yarışmasına katılım artmış. bu sevindiriciydi. Cocuksevgisi.com için en iyisi olması dileği ile.

Abdullah

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #12 : Kasım 14, 2007, 09:28:01 öö »
öncelikle bizim fikirlerimize önem verdiğinizi gösteren bu otomatik mesaj için teşekkür ederim. matbaacılık ve davetiyecilik sektöründe çalıştığım için, yeni bir katalogda bizim de beğeni olarak fikrimiz alındığı için ve bunun yanı sıra üniversitede ışık ve renk bilgisi dersi aldığım için; logo, desen, renk, uyum konuları her ne kadar göreceli olsa da müşterilerimizin anketleri sayesinde geri besleme yaparak seçimlerimizi bu yönde yapabiliyoruz. yani benim bu tip seçimlere biraz daha aşinalığım var diyebilirim. uzun lafın kısası üzülerek söylemek isterim ki ben bu 3 logoyu da beğenmedim hatta eski logonun kalması taraftarıyım, ankette böyle bir seçenek te olmalıydı bence.

teşekkür eder, bu tip yarışma ve anketlerin devamının gelmesini dilerim. katılım siteyi hareketlendiriyor ve annelerimiz fikirlerinin alınmasından dolayı kendilerine önem verildiğini hissediyorlar. bence hediye olup olmaması da problem değil, mesela bir konu bulunup bu konu ile ilgili bir yazı yarışması olabilir , çocuk sevgisi annelerinin yazılarıyla sitede olduklarını görmeleri çok onure edici bir durum olacağından kimse zaten hediye düşünmez. bu da benden bir fikir eğer dikkate alırsanız. iyi çalışmalar, hoşçakalın  :)

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
« Yanıtla #13 : Kasım 14, 2007, 03:28:56 ös »
Logo seciminde hareketlilik ve heyecan basladi.
Oy kullanmadiysaniz lütfen sizde katilin.
Hemen hemen her saat basi kontrol ediyorum. Acayip heyecanli
Bu heyecana herkes ortak olmali.  :D   :D   :D   :D

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #14 : Kasım 14, 2007, 08:49:43 ös »
Sevgili fbr05,
yorumunuz, fikirleriniz icin cok tesekkür ediyorum. Bilgi ve tecrübelerinizden herzaman yararlanmak isteriz. Oylama yarin aksam saat 8 civarlarinda bitecegi icin artik bir degisiklik yapmak mümkün degil. Yarismaya katilan 2 arkadasimizin emeklerine saygisizlik yapmis olmak istemedigimden ankete yeni bir secenek eklemeyi de son günde eklemek istemiyorum. Sizin gibi sitenin simdiki logosu kalsin diye bir secenek niye yok diye sorular geldi ama dedigim gibi malesef yarismanin sonuna geldik.
Bundan sonraki yarismalari hep berabe düzenleyip, fikir paylasimda bulunuruz diye Abdullah Bey´e de yazmistim, sizlerin de böyle konularda fikirlerinizi herzaman bekliyoruz. Sizin dediginiz gibi bizim icin üyelerin katilimi cok önemli. Logoyu kendimiz secip de daha az karmasik bir yarisma da yapabilirdik.
Yazi, siir, resim, hikaye gibi konularda yarismalar düzenleme fikrinizi paylasiyorum. PD bölümünü degistirme karari aldigimda bundan sonra forumda daha fazlazamanim olacak, yarismalar, cekilisler düzenleyelim diye mod arkadaslarimiza da yazmistim.

Hemen bir sayfa aciyorum Yarismalar basligi altinda ve o sayfada , ne tür yarismalar düzenleyebiliriz konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Abdullah Bey pozitif enerji yaymaya devam ediyorsunuz. Logo yarismasi  heyecanla devam ediyor.  Ben de heyecanladim ve sonucu merakla bekliyorum.

Abdullah Bey, negatif elestiriyi yapmak cok kolay ama pozitif geri bildirimler ve tesekkür konusunda biraz cimriyiz diyorum ya hep siz bu düsüncemi cürütüyorsunuz. Ben de size acik yüreklililiginiz icin cok etsekkür ediyorum

Sevgi ve Saygilarimla