Sevgili fbr05,
yorumunuz, fikirleriniz icin cok tesekkür ediyorum. Bilgi ve tecrübelerinizden herzaman yararlanmak isteriz. Oylama yarin aksam saat 8 civarlarinda bitecegi icin artik bir degisiklik yapmak mümkün degil. Yarismaya katilan 2 arkadasimizin emeklerine saygisizlik yapmis olmak istemedigimden ankete yeni bir secenek eklemeyi de son günde eklemek istemiyorum. Sizin gibi sitenin simdiki logosu kalsin diye bir secenek niye yok diye sorular geldi ama dedigim gibi malesef yarismanin sonuna geldik.
Bundan sonraki yarismalari hep berabe düzenleyip, fikir paylasimda bulunuruz diye Abdullah Bey´e de yazmistim, sizlerin de böyle konularda fikirlerinizi herzaman bekliyoruz. Sizin dediginiz gibi bizim icin üyelerin katilimi cok önemli. Logoyu kendimiz secip de daha az karmasik bir yarisma da yapabilirdik.
Yazi, siir, resim, hikaye gibi konularda yarismalar düzenleme fikrinizi paylasiyorum. PD bölümünü degistirme karari aldigimda bundan sonra forumda daha fazlazamanim olacak, yarismalar, cekilisler düzenleyelim diye mod arkadaslarimiza da yazmistim.
Hemen bir sayfa aciyorum Yarismalar basligi altinda ve o sayfada , ne tür yarismalar düzenleyebiliriz konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Abdullah Bey pozitif enerji yaymaya devam ediyorsunuz. Logo yarismasi heyecanla devam ediyor. Ben de heyecanladim ve sonucu merakla bekliyorum.
Abdullah Bey, negatif elestiriyi yapmak cok kolay ama pozitif geri bildirimler ve tesekkür konusunda biraz cimriyiz diyorum ya hep siz bu düsüncemi cürütüyorsunuz. Ben de size acik yüreklililiginiz icin cok etsekkür ediyorum
Sevgi ve Saygilarimla