Gönderen Konu: Logo Yarismasi !  (Okunma sayısı 14012 defa)

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
    • Kişisel Gelişim Kitapları
Ynt: Logo Yarismasi !
« Yanıtla #15 : Kasım 14, 2007, 09:26:06 ös »
Merhaba Nil Hanım,

İnanın bundan 5 yıl önce ben böyle değildim. İlk hatamı görmem benim yaklaşık 7 yılımı aldı.
Ama hatalarımı görmeye başladıktan sonra, başkalarını bırakıp, kendim ile uğraşmaya başladım.
ek linki okursanız beni biraz daha anlamış olursunuz ama benim hikayemi okumak için sizin de bu kadar zamanınızı almak istemem. Yine de birgün boş vaktiniz olur da okursanız, çok gülersiniz. Ablam ve kardeşim bu sayfayı okurken gülmekten çatlamışlar. http://www.etvo.de/html/kitap_kurdu.html

Dale Garnegie'den Her insan kendinden bahsetmekten hoşlanır. Eğer insanların sizi sevmesini istiyorsanız, onlara kendilerinden bahsetme fırsatı veriniz ve sohbet cömertliğinde bulununuz demişti.
İşte o anda insanlara kendimi anlatarak sevdiremeyeceğimi anlamıştım.

Dünyaca ünlü liderlerden John Maxwell'in CD'lerinden de: insanlar coşku ve heyecanın olduğu yere giderler diye duymuştum. Sonrada evdeki süt veren ineklerini satarak maçlara koşan insanları düşündüm.

Bizler, gülümseyen, samimi ve içten ilgilenen, bize kendimizi anlatma imkanı veren insanlardan hoşlanıyoruz. O halde insanların bizi sevmesi için, gülümsemeli, dinlemeli, ilgilenmeliydim. Ama bunu bilmek ile uygulamaya geçirmek arasında yıllarım geçti ve hala kendimden bahsetmeye bayılıyorum. Bunun hata olduğunu biliyorum ama dayanamıyorum.   :o   :o   :o   :o   :o

::)   ::)   ::)   ::)   ::)    ::)

Bu forumda olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Sizler ile karşılıklı tanışacağımız ve konuşacağımız günlerimi iple çekiyorum. 

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #16 : Kasım 15, 2007, 09:11:01 ös »
Yarismamiz bitti ve 3. Logomuz üyelerimizin oylariyla birinci oldu. Bugün bakamadim  ve simdi merakla girdim foruma.

Kazanan Logonun sahibi Aygül (Leyan) arkadasimizi tebrik ediyorum.
1. ve 3. logolar Aygül arkadasimizindi.2. Logo da Sibel arkadasimizin. Her ikisine de yarismaya katildiklari, emekleri icin cok tesekkür ediyorum. Basa bas bir yarisma oldu. Ben bu konunun uzmani degilim ama her 3 logoyu da begenmistim, 1. Logo favorimdi. Cicegin kaldirilabilecegini düsünerek 1. logonun kazanacagini düsünmüstüm. Tahminimde yanildim yarisma sonuna dogru 2. ve 3 logolar basa bas yaristilar.

Oy kullanan tüm üyelerimize katilimlari icin cok tesekkür ediyoruz. Bir sonraki yarismada görüsmek üzere ;D

Not: Abdullah Bey sizin verdiginiz linki daha önce okumustum, sitenizi incelemistim. Uzun yazilari cok hizli ve atlayarak okuma ve anakonuyu anlayacak kadar fikir sahibi olma yetenegimiz zamanim az oldugunda kullaniyorum:) ama verdiginiz linkteki yazinizi tamamiyla okumustum.
Frankfurt´daki seminerlerinizin en az birine mutlaka katilmayi düsünüyoruz umarim en kisa zamanda..

Saygilar

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #17 : Kasım 15, 2007, 09:18:14 ös »
Aygül'cügüm tebrik ederim canim...

Sibelcigim seninde ellerine saglik!

Yeni Logomuzun sitemize hayirli ugurlu ve bol yeni üyelerle dolmasi dilegiyle...

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #18 : Kasım 15, 2007, 09:35:19 ös »
 ;D ;D ;D

Acayip heyecanli bir yarisma oldu  :D

Sitemizin yeni logosu hayirli ugurlu olsun hepimize.  :) canikim tebrik ederim seni  :-* ;D
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
    • Kişisel Gelişim Kitapları
« Yanıtla #19 : Kasım 15, 2007, 10:09:24 ös »
Tebrikler Aygül Hanım,
Cocuksevgisi.com'a kalıcı bir hatıra bıraktınız.

Sibel Hanım sizin de ellerinize sağlık. Aslında çiziminiz herşeyi anlatıyordu.
Katkılarınız için tebrik ederim. Duygusallığı çok ağır, süper bir çizim. Görür görmez etkilenmiştim, ama sadelikten yana olduğum için benim oyun Aygül hanımın çizimine gitmişti.

Her saat başı durum ne oldu diye merakla baktım. Süper bir heyecan fırtınası oluştu.

Yeni logomuz hayırlı uğurlu olsun. 

Çevrimdışı nana

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #20 : Kasım 16, 2007, 04:42:03 ös »
.
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2011, 01:41:18 öö Gönderen: nana »

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #21 : Kasım 16, 2007, 09:37:00 ös »
Sevgili nana, fbr05 , Abdullah Bey ve logonun isteye uyarlamasinda fikir bildirmek isteyen tüm üyeler,

Aygül arkadasimiz logoyu renkler ve ufak degisiklikler konusunda siteye göre uyarlamanin hic sorun olmayacagini ilk basta bana bildirmisti. Sizlerin de katkilarinizla bu ufak tefek uyarlamalari yapabiliriz.

Sevgili Aygül  suan dinlenmek zorunda oldugundan foruma katilamiyor, haber verdigimde Vildan´in katilamadigina cok üzüldügünü,  eger haberi olsaydi ( ozaman hastanedeydi kendisi)sonradan logo yollamasinda hic bir sakinca görmeyecegini ve logosunun secilmesine cok sevindigini söyledi. Aygül´cüm saglikla bebisin dünyaya gelsin seni tekrar aramizda görmekten mutluluk duyacagiz. Zaten suan da aramizdasin. :D

Sibel´cim evet ck heyecanli bir yarisma oldu, Abdullah Bey de sagolsun iyice heyecanlandirdi bizi:)

Çevrimdışı funda-tuana

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #22 : Kasım 16, 2007, 09:58:26 ös »
yeni logomuz hayırlı uğurlu olsun...
tebrik ederim Aygülüm.

Çevrimdışı afskaya

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #23 : Kasım 17, 2007, 01:00:24 öö »
aygülcüm ellerine sağlık ;)

Çevrimdışı nana

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #24 : Kasım 17, 2007, 01:19:01 öö »
.
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2011, 01:49:08 öö Gönderen: nana »

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
  • 2 kız annesi mutlu bennnnnn :)
« Yanıtla #25 : Kasım 17, 2007, 09:52:07 öö »
Aygülcüğüm tebrikler canım, yeni logomuz hayırlı olsun.

Sibelciğim seninde ellerine sağlık canım.

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #26 : Kasım 19, 2007, 10:49:02 öö »
merhabalar,
öncelikle aygülü tebrik ediyorum. sibelciğimin de ellerine sağlık, sonuçta el emeği göz nuru :). umarım hiçbirini beğenmedim dediğimde negatif elektrik yayan bir insan olarak algılanmamışımdır. emeğe saygım sonsuz ve tekrar uğraşlarından dolayı hepsini tebrik ediyorum. nil hanım mesajınızı okudum ve tekrar size de teşekkür ediyorum beni atlamadığınız için. ancak herhangi emek verilmiş birşeyin üstünde tekrar değişiklik yapmak bana açıkçası biraz yanlış geliyor, zaten yapılan birşeyi düzeltmek baştan yapmaktan daha zordur bana göre. herkese güzel bir gün diliyorum...

Çevrimdışı nana

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #27 : Kasım 19, 2007, 01:32:34 ös »
.
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2011, 02:00:02 öö Gönderen: nana »

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #28 : Kasım 19, 2007, 02:19:03 ös »
Merhaba,
sevgili fbr05 ve nana ( cok özür diliyorum isimlerinizi hala bilmedigimden nicklerinizi yazmak zorunda kaliyorum) yorum ve fikirleriniz icin tesekkür ediyorum.
Kazanan logonun tamamen degistirilmesi bana göre de dogru olmaz, acikcasi Aygül ´ü de bu is icin suan mesgul etmek istemem. Biz ufak tefek renk degisikligi, rengin siteye göre bir ton koyusu acigi gibi düzeltmeler icin pps dosayi istemistik, gerekirse uyarlamalari kendimiz yapalim diye.. Bu sekilde Aygül arkadisimizi da rahatsiz etmemis oluruz.

El ve ayak resimleri bence sitemizi temsil etmekte basarili, benim tek ekleme yapmak istedigim cocuksevgisi nin com u nu biryere eklemek. Bunu da Aygül ile görüsüp tekrar konusabiliriz.

Nana o harfinin kalp seklinde olmasi fikri gercekten cok güzel ama bana sanki yandaki el ve ayak resimlerinden dolayi göz yorar gibi geldi. Aygül arkadasimiz iyilestiginde buraya göz atacaktir.

Yeni logomuz siteye sadeligiyle cok sey katacak.
Sibel´cigim senin seneler önce yaptigin bu kara kalem calismasi da cok anlamli, nananin da dedigi gibi logo formatinda olmadigindan diger ikisinden farkli görünüyor. fbr05 arkadasimiz da zaten bu anlamda begenmedgini söylemistir. Yani bir profosyonel gözle baktigi icin böyle degerlendirme yapti sanirim. Ben öyl anladim en azindan.

Çevrimdışı nana

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #29 : Kasım 19, 2007, 09:28:46 ös »
.
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2011, 01:50:51 öö Gönderen: nana »