Sevgili Didem Hanim ve Nazan Hanim, profosyenel olun ya da olmayin bilgi ve tecrübelerinizi paylasmaniz sitemiz icin cok önemli.
Tüm yorumlar, ve katkilar icin hepinize cok tesekkür ediyorum.
Aygül sagolsun logonun orjinalini bozmadan " Ç" harfi düzeltmesi konusundaki ricami kirmayip hemen yapti. En son haliyle tüm üyelerin begenip oy verdikleri logomuzu ana sayfaya ekledim. sevgisindeki i leri de türkcedeki gibi noktali yapabiliriz, Aygül bunu daha sonada degistirse olur cünkü sayin adminimiz programlama ve yeni logoya göre sitenin üst tarafinin renk uyumu isini sanirim bu hafta zaten yapamayacak.
Önce hic bir ricami kirmayan sevgili Aygül´e sonra da katkilariniz icin sizlere cok tesekkür ediyorum.
Logomuz siteye eklendiginde eminim cok daha güzel görünecek. Cocuk eli sekillerinin benim cin cok büyük bir önemi var. Siteyi kurarken logo icin hic zamanimiz yoktu ve ben daha önce bana cocuklarin yapip hediye ettikleri resimler arasinda simdiki logodaki el baskisi resimlerini bulmustum. O resimleri tarayip siteye ekledigimizde cok duygulanmistim. Profosyenel olmasa da benim icin cok degerliydi. Acikcasi Aygül yine böyl el ve ayak resmi olan bir logomuzun olmasi beni mutlu etti:)